- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.361
Yolunda cnm memleketten kayınvalidemler geldiler gün yoğun geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolunda cnm memleketten kayınvalidemler geldiler gün yoğun geçiyor
Ginderdim bile canim. Ben severek yapmistim bu diyeti 70in altina inince yine yapmak stiyorum hatta![]()
hoşgelmişler canımYolunda cnm memleketten kayınvalidemler geldiler gün yoğun geçiyor
ne demek canım paylaşmasam unutur giderim diye hemen eve gelince attım :)Allahım daha sıcağı suvağına paylaşmışsın Almilacığım, teşekkürler merakımı hiderdiğin için
Yine güzel bir liste... Çok güzel dönüştürüyor listeni ben baya sevdim bu diyetisyeni. Sürekli takip ediyorum zaten.![]()
Bugün protein günü yaptın galiba canım.çok güzel. Uykuusuzluğuna çok üzüldüm. Seni en iyi ben anlarım benim de uykusuz bir haftamSabah:
-3 parça peynir
-1 haşlanmış yumurta
Öğle:
-150 gr kırmızı et
Ara:
-1 kase naneli yoğurt
Akşam:
-2 yumurtalı pastırmalı yumurta
-3-4 dilim peynir
Bugün yine sp yaptım. Yarından itibaren harekete de başlıyorum.Cherry Mom cim regl ve uykusuzluklarım çok üst üste geldi tek nedem regl de değil yani. Ayakta zor duruyorum bu gece hiç uyumadım mesela... Sabahladım şu an sıfır uykuyla hala ayaktayım onun için hareket edecek gücüm yoktu ama yarından itibaren toparlarım kendimi.
A asilr @_ReyyanNikinik
Kalori hesaplayamıyorumMenün gayet iyi olmuş bence abartılı bir şey yok orticim. Kalori hesaplaması yapıyor musun gün içinde?
Umarim hosuna gider canim, ben severek yapmistimÇok teşekkür ederim Derya’cım. En kısa zamanda çenireceğim merak ediyorum![]()
Canim ben de yenek yaparken hic gram jullanmam hep goz karari. Ama diyetisyen gramla yazdigi icin kullaniyirum mutfak tartisi ufacik ve incecek birsey aldim. Cok yer kaplamiyir ki benim mutfagim gercekten cok kucuk. Benim isime yariyor cunku tartio yeyince tam yazikdigi gibi yedigim icin mutlu hussediyirum kendimiBugün protein günü yaptın galiba canım.çok güzel. Uykuusuzluğuna çok üzüldüm. Seni en iyi ben anlarım benim de uykusuz bir haftam
Kalori hesaplayamıyorumşöyle kabaca bi kaç karbonhidrat kaç ptotein yemişim onlara bakıyorum. Abur cubur yemediysem kendimi kârda sayıyorum.
Kalori hesaplamakiçin hep gr ölçüsü veriyorlar. Mutfak terazim yok, onsuz da gramları hesaplayamıyorum. kullanıyor musunuz, gerçekten gerekli mi faydası olur mu. Pahalı bi şey de değil aslında ama evi doldurmayım diye almadım şimdiye kadar. Tavsiye ederseniz alayım
Iyi geceler canim. Benim bebis uyudu. Ben gideyim yataga. 2-3 saate uyanirMenumu yazayim spora baslicam simdi 30 dk yapacagim insallahfarkli yaparsam yenilerim listede sonra biraz isim var onlari halledeyim iyi geceler arkadaslar
![]()
Canim menun guzel afiyet olsun. Ekmek biraz daha az olabilirdi19.01.2021
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta (susamlı)
1 çk kavurma
3 ince ve küçük dilim sucuk
Peynir, 5 zeytin
5 domates
2 dilim ekmek
Ara 16:00
1 muz
Akşam 18:00
4 köfteli patlıcan kebabı (fırında ve yağsız)
1 domates (fırınlanmış)
Salata
2 dilim ekmek
Birazdan 1 sade türk kahvesi içeceğim.
Su: 2 lt
Spor
25x5 kol egzergizi
25x8 bacak hareketleri
Cherry Mom @_Reyyan @zafer64
Oyy canim doydun mu bunla cok az yemissinSabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Zeytin
Ara
3 biskuvi
1 bardak yesilcay
1 dilim ekmek
Portakal mandalina
Su ; 1 litre
Spor : 11 bin adim
@Smr3535
İyi akşamlar
Sabah 10. 00
2 tane minik pankek
Kk peynir
1 çk çikolata
1fincan yeşil çay
15.00
Türk kahvesi
18.00
Yarım porsiyon kaz eti
3yk çorba
Yarım porsiyon künefe (eşim yaptı evde kaynanamlar olduğu için eşlik etmek zorunda kaldım ) cezamı kes ortim
1lt su
6000 adım
Cherry Mom
ummhnisa
Cok guzel canim menun afiyet olsun. Kahvaltıdaki omletin okurken bile agzimi sulandirdi19 ocak
14:30 2 yumurtali domates soslu kiymali omlet, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 dilim hindi fume
15:30 corn flakes bar, filtre kahve, 5 kaju
disarida islerimiz vardi eve gec gelince bir sey yemek istemedim
su:2.5 litre
Spor : 5300 adim 53 puan
@yarimuhendisCherry Mom @_Reyyan
19 Ocak salı
sabah 09:30
1 dilim uno tam buğday
1 yumurta 5 zeytin
Peynir maydanoz dereotu
Domates 2 ceviz
ara 1 ayva 1 avuç
çiğ fıstık
Yarım elma
akşam 16:30
1 tabak kuru fasulye
Bolca salata
ara 1 avuç çiğ fıstık kuru üzüm karışımı
2,5 lt su
2 mil leslie 45 puan
18 dk yağ yakıcı egzersiz 45 puan
Toplam 90 puan
Cherry Mom @_Reyyan
birsevgi
Canim keske bugun azcik fazla yeseydin peyniri vedalasmak icin19 Ocak
10.00
2 dilim peynir yesillik incir ceviz
13.00
8 yk tonbalikli salata 2 wasa
17.00
1 elma 2 ceviz
20.00
8 yk kapuska yesillik 1 wasa
Su 3 lt
Spor 7400 adim 74 p.
30 dk aletli pilates 60 p.
134 topl.
belmayne
Cherry Mom @_Reyyan
15 bin adım yeterli mi kuzumOrti bunu yakmak icin guzel bir spor yapmissindur umarim bugun
İradene hayran kaldımkunefe
bak bizim de canimizi cektirdin
saka tabiki tam 2 gun once esim yanimda goturdu valla koca kunefeyi 1 lokma bile almadim. Hadi bugun sali neyse canim ama carsamba persembe kacamaksiz olaun lutfen
kendin ve takimimiz icin
![]()
Kuzum çok güzel maşallah.19 Ocak
10.00
2 dilim peynir yesillik incir ceviz
13.00
8 yk tonbalikli salata 2 wasa
17.00
1 elma 2 ceviz
20.00
8 yk kapuska yesillik 1 wasa
Su 3 lt
Spor 7400 adim 74 p.
30 dk aletli pilates 60 p.
134 topl.
belmayne
Cherry Mom @_Reyyan
Saol cnm bu hafta onlar Bendeler önümüzdeki hafta ben gideceğim memlekete allahım 3 hafta boyunca yememeye direneceğim resmen Allahtanhoşgelmişler canım![]()
Hiç öyle düşünme canım. Zaten kadınlar olarak ayın yarısında şişizYa bakıyorum reglime 10 gün var ama şişim ben yani, şiş hissediyorum kendimi. Boşa kürek çekiyor gibiyim, canımı sıkıyor bu his![]()
Oyy hem çok güzel hem çok zor zamanlar. İnşallah güzel bir uyku çekersiniz canım. İyi uykular kuzuya da sana daIyi geceler canim. Benim bebis uyudu. Ben gideyim yataga. 2-3 saate uyanirgece bazen uyanip 2 saat uyumuyir. Umarim bu gece o gecelerimiZden olmaz
![]()
Ağzımdan aldın lafıHiç öyle düşünme canım. Zaten kadınlar olarak ayın yarısında şişizben de bu hafta spor için çok zorluyorum kendimi. Pek yapasım yok. Ama ucunu bırakırsam yapasım hepten kaçacak biliyorum. Gayret edelim inşallah. Cuma göreceğimiz eksiye odaklanalım.
![]()
Canim menun harika18 ocak
Kahvalti
Haşlanmis yumurta
Iki dilim beyaz peynir
Bolca yesillik
Ara
Sade kahve
Ogle
Ton balikli salata
Ara
Bi avuc beyaz leblebi
Maden suyu
Aksam
Yesil mercimek corbasi
Yogurt yarim kase
Ara
Elmali tarcinli cay
Su 1.5 lt
Spor yapamadim
Cherry Mom
azaydidem
Kesinlikle denemelisin canimMasallahh ortimm super bi menu bende yapcim karabugdayli tarifini gercekten hem besleyici hem tok tutacak gibi duruyo :)
Hedefim cuma 75.9 ucundan da olsa görmek istiyorumKızlar ben hâlâ yeni hedef listesini yapamadım ama bunda benim suçum yok
Cuma günü Kilo bildirimi ile yazmadığınız için tek tek herkesin geçmişine girip bakmak durumunda kalıyorum sonra mesajlar arasında kaybolup daralıp bırakıyorm
Hedefini göremediklerim
A asilr
S Suskunhanim
azaydidem
@Smr3535
balpamuk
@Zeze34
@miraysu_ hâlâ tartı yok mu ?
Canim gozun aydin hayirli ugurlu olur insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinkaptanım gebelikte beslenmemi daha düzenli takip edebileceğim forum hangisi.ay ay anneler kısmı vardı başka var mi
Menun cok guzel canim bu hafta gümbür gümbür geliyoruzzzz19 ocak
Kahvalti
Haşlanmis yumurta
Yesillik
Bi ceviz ici
Oglen
3 kofte
Sogan
Yesil salata
2 kasik koz biber
Ara
Bitki cayi
Bi avuc beyaz levlebi
Bi kucuk muz
Aksam
Yesil mercimek corbasi
Yogurt
Cay
Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Cherry Mom
azaydidem
Merhaba canım giremedim 2 gündür ya ha şimdi yazarım diye diye geceyi buldum hep