Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa yok yk öyle bisey ben de bugun diyetisyenden cikinca yasadim ama gecti gecti 😂
Balim sen isteyince neleri basarmis insansin 65 e dusmek ne ki spora abaniyoruz inanmakla basliyor hersey tartida 65 i gordugunu hayal et ve harekete gec canim herşey mümkün 😍🏃‍♀️💃
Ya bakıyorum reglime 10 gün var ama şişim ben yani, şiş hissediyorum kendimi. Boşa kürek çekiyor gibiyim, canımı sıkıyor bu his🙄

Ya bakıyorum reglime 10 gün var ama şişim ben yani, şiş hissediyorum kendimi. Boşa kürek çekiyor gibiyim, canımı sıkıyor bu his🙄
Ee normal canim yumurta uretilirken odem olmasi gayet dogal 🤭
Odem atici caylar ic canim bak diyetisyen bana yesil ve beyaz cay verdi 💞

Hsheh canim peynir sut ve et olmayan hafta da vardi bu gayet kolay olacak o iki hafta 4.5 kilo gitti ama 😂
Offf😍harikaymış. Diyete yeni mi başlamıştın o zaman,o yüzden mi çok hızlı gitti yoksa yememekyen mi. Gerçi et süt vs.olmayınca ne yicen zaten😂 bi an heves ettim 2 hafta sıkarım dişimi ve neredeyse mezun olma kiloma gelirim dedim amaa hiç düşünmeyim şimdi. 15 aylık danayı bayaa emziriyorum😄 geç olsun güç olmasın güçten düşmeyim şimdi

Offf😍harikaymış. Diyete yeni mi başlamıştın o zaman,o yüzden mi çok hızlı gitti yoksa yememekyen mi. Gerçi et süt vs.olmayınca ne yicen zaten😂 bi an heves ettim 2 hafta sıkarım dişimi ve neredeyse mezun olma kiloma gelirim dedim amaa hiç düşünmeyim şimdi. 15 aylık danayı bayaa emziriyorum😄 geç olsun güç olmasın güçten düşmeyim şimdi
Yok canim emziriyosan deneme 🥰
Temmuzda basladim canim diyete iki hafta once hayvansal proteini tamamen kestigimiz icin gitti 🤭

19 ocak salı
10.30
1 tane haşlanmış yumurta, 20gr süzme 10gr kaşar peynir, 3 zeytin, salatalık domates
14.00
130gr et döner, 80gr yoğurt, salata
16.30
1 bardak kakaolu süt ve 2 kare bitter(%72)
Su : 3lt
Spor : 12dk kardiyo=60p
16dk pilates= 32p
300 zıp=60p total=152p
Monica_ Monica_ Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim harika menulerin👍 Kacamaksiz gidiyoruz bravo ikimize de😄

Kızlar geçen hafta peşpeşe 50 ip atlama yapabiliyodum. Bu hafta 70😂binlerden bahsedenlerden utanıyorum ama yaptıkça yapılabiliyor yani demek istedim😊 bir de kilom az azalıyor ama kalçam 4cm.incelmiş.bence ondan
Yaa ben gecen ziplamayi denedim de her yerim farkli bir yone zipladi😂
Hic ziplayamadim yani😄 belki biraz daha zayiflarsam daha iyi ziplarim

Kızlar geçen hafta peşpeşe 50 ip atlama yapabiliyodum. Bu hafta 70😂binlerden bahsedenlerden utanıyorum ama yaptıkça yapılabiliyor yani demek istedim😊 bir de kilom az azalıyor ama kalçam 4cm.incelmiş.bence ondan
İp atlamak öyle çok kolay bir şey değil zaten zamanla açılırsın ne güzel😍ve evet cidden bacaklar için çok iyi bi antremandır kendileri😂zamanında bacaklarımda ki büyük incelmeyi ip atlamaya borçluyum kilomu korurken bile ip atlamayı ihmal etmezdim😂

19 ocak
14:30 2 yumurtali domates soslu kiymali omlet, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 dilim hindi fume
15:30 corn flakes bar, filtre kahve, 5 kaju

disarida islerimiz vardi eve gec gelince bir sey yemek istemedim

su:2.5 litre
Spor : 5300 adim 53 puan

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Ortim sen de çok iyisin maaşallahımız var kız😍😍

Ay hadi bakalim cumayi bekliyorum insallah cok kilo vermis oluruz😊
Cumaya ne yiyceklerimin planini yapiyorum aksam yemedigim icin cok aciktim 😄
Bana diyetisyen ekmek yulaf meyve falan olmayan bi liste verdi valla 1 hafta olmuş olacak cuma sabahı kahvaltımda tost yemeyi düşünüyorum çok canım çekti çünkü bir gün ödül günü yapacam tost ve meyve yiyeceğim😂😂😂allahım ödül günümde yiyeceklerime bak resmen bünyem bunlara baya baya alışık😂😂

Selam ballar

Bugün yoğun bir gündü 🙄 Sabah hastaneye gittim kan verdim 🙈 sonra vesikalık foto falan koşturdum öğlene kdr😌

Benim acilen zayıflamam lazm 1 Nisan da 65 kg olabilirmiyim acaba 🙄🙄

İş dönüşü de market alışverişi yaptım ağır taşıdım uzun süre kollarım ağrıyo🥺

Böyle bir günden geriye halsizlik var...

Ha bu arada dün sabah tartıldım, bu sabah elim bi tartıya gitti... Hayır dedim tartılma.. sanırım -400 gözüme az göründü biraz modum düştü..

(Aklımdan ne geçtiyse o an yazmışım alakalı alakasız😂)
Himmm bak sen, demek 1 Nisan😍neden neden neden🤩🤩🤩
Her yere şeker yine zayıflarım balım, sen ofiste kapıyı kapatıp zıplayan insansın😍var mısın bugünden sonra seninle zıp yarışı yapalım günlük🤩
Yaa ben gecen ziplamayi denedim de her yerim farkli bir yone zipladi😂
Hic ziplayamadim yani😄 belki biraz daha zayiflarsam daha iyi ziplarim
Canım eğer goguslerin ise rahatsız eden, sutyeninin üstüne bı de sporcu sütyeni takınca o iş çözülüyor😂😂tecrübeyle sabit🙊🙊🙊
Ay hadi bakalim cumayi bekliyorum insallah cok kilo vermis oluruz😊
Cumaya ne yiyceklerimin planini yapiyorum aksam yemedigim icin cok aciktim 😄
Ben de eskiden öyleydim ama geçen Engin Kirbac'a birisi sordu:"kaçamak yapabilir miyiz ?"diye
O da dedi ki:Tabi ki yapabilirsiniz ama unutmayın su ısıtıcı kaynamaya yakınken içine buz azmis ve süreci uzatmış olursunuz.Simdi ne zaman ölçüyü kaçıracak olsam aklıma geliyor.Misal akşam yemek yapacak vaktim yoktu,erken kapatıyorum malum.Dolaptan etli ekmek çıkardım çocuklara ,kendime de salata ve dünden kalan tavuk sote(gidaklayacam sonunda😅), nefsimi korleyecek kadar da etli ekmek.Once olsa abanordim çok severim ama şimdi hedefim hepsinden kıymetli😉

Himmm bak sen, demek 1 Nisan😍neden neden neden🤩🤩🤩
Her yere şeker yine zayıflarım balım, sen ofiste kapıyı kapatıp zıplayan insansın😍var mısın bugünden sonra seninle zıp yarışı yapalım günlük🤩

Canım eğer goguslerin ise rahatsız eden, sutyeninin üstüne bı de sporcu sütyeni takınca o iş çözülüyor😂😂tecrübeyle sabit🙊🙊🙊

Ben de eskiden öyleydim ama geçen Engin Kirbac'a birisi sordu:"kaçamak yapabilir miyiz ?"diye
O da dedi ki:Tabi ki yapabilirsiniz ama unutmayın su ısıtıcı kaynamaya yakınken içine buz azmis ve süreci uzatmış olursunuz.Simdi ne zaman ölçüyü kaçıracak olsam aklıma geliyor.Misal akşam yemek yapacak vaktim yoktu,erken kapatıyorum malum.Dolaptan etli ekmek çıkardım çocuklara ,kendime de salata ve dünden kalan tavuk sote(gidaklayacam sonunda😅), nefsimi korleyecek kadar da etli ekmek.Once olsa abanordim çok severim ama şimdi hedefim hepsinden kıymetli😉
Su isitovisi ornegine bayildim 👍

balpamuk balpamuk balim yeni listeyi merak etmistin 😇💞

Allahım daha sıcağı suvağına paylaşmışsın Almilacığım, teşekkürler merakımı hiderdiğin için😃😃😃
Yine güzel bir liste... Çok güzel dönüştürüyor listeni ben baya sevdim bu diyetisyeni. Sürekli takip ediyorum zaten.😊🥰❤️

Back
X