Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.301

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman spora 15 dk eklenecek di mi
Çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Artık diyet sayfalarına değil hamileler sayfalarına takılırsın,kızlar az önce test yaptım çift çizgi net olarak cıktı.galiba hamileyim.yarun kan testimi yaptıracam.sabah bi tartıldım 82 olmuşum lütfen bana dua edin de sağlıkla daha çok kilo almadan bitireyim gebeliği.
bu durumda tabi listeye de giremem.sizlerle gebelik sonunda tekrar buluşuruz ins
Cuma bildirim mesajında unutmuştum ama aynı gün içinde yazmış olmam lazım, fırsat bulursam ariyayim bıNereye yazdın yahu göremedim
Neyse ben insaflı çıkmışım 58.1 yazdım![]()
Aaa senin hic kacamak yapacağın aklima gelmezdi sasirdim valla mesela
Günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah.
Oğluma sabah bin bir dil dökerek pansuman yaptıkHastaneye götürmeyelim dedik. Götürürsek muhtemelen dikecekler ve bir sürü acı korku yaşayacak. Şimdilik iyi gibi bir sıkıntı çıkmadan iyileşir inşallah
Çok güzel canım. Menü de spor da
Hemen yolluyorum
Eşimle oğlum çok beğendi. Sonunda oğlumun beğendiği sağlıklı bir tarif buldumsürekli kurabiye yiyor çünkü
Çok teşekkür ederim canım. Amin
Kızlar ben bir ara ebru şallı ile yapmıştım. Videoları kademeli ilerlediği için iyi oluyor. Deneyebilirsiniz
Pain Killer
ben de dün upside down pilates diye bi sayfa buldum youtubeda hem böyle açık alanda yapıyor hem rahatsız edici bangır bangır müzikler yok :)
resistance band ile full vücut
top ile full vucut
çember ile vücut 7 part toplam 1 saat videolar ilk partı
ben bunları yapmayı planlıyorum canlar bi de live fit girl sayfası güzel 10 ar dklık videolar var aletli https://www.youtube.com/user/TheLiveFitGirl
Pain Killer
belmayne
böyle şeyleri paylaşıp birde reklam yapıyorsun a ceylanım milletin canı isteyecek bir kişide çıkıp bende yedim derse ona değil sana ceza yazcam
Anam bu çok korkunç olmuşGecmisi okuyamadim ya onemli bisi kacirmadim umarim.fotodakiyle mesgulduk![]()
Anam bu çok korkunç olmuş![]()
Kaptanım her akşam canım çok istiyordu. Akşam gözüm kararıp yiyeceğime gündüz yemeği tercih ettim. Ama ceza derseniz de hakim kalemi kırdı boynum kıldan ince çekerim cezamıböyle şeyleri paylaşıp birde reklam yapıyorsun a ceylanım milletin canı isteyecek bir kişide çıkıp bende yedim derse ona değil sana ceza yazcam![]()
Tatlım merak etme onu yemek için kahvaltıdan fedakarlık yaptımAaa senin hic kacamak yapacağın aklima gelmezdi sasirdim valla meselaNamaria da kacamak yaparsa cok sasiririm
![]()
Aynen canim ben aletli ornek diye attimtesekkurler arkadaslar, ikisine de bakayim ben.
kadinin ayagina koydugu cemberden yok benim sadece direnc bandi var. Ama zaten duzenli yapabilirsem alet edavat alayim, yoksa kalabalik oluyo sadece.![]()
Kacamak benim neyime nikicim 2 haftada 500 gr gitmisAaa senin hic kacamak yapacağın aklima gelmezdi sasirdim valla meselaNamaria da kacamak yaparsa cok sasiririm
![]()
Ginderdim bile canim. Ben severek yapmistim bu diyeti 70in altina inince yine yapmak stiyorum hattaİsterim tabii Derya’cım çok mutlu olurum.![]()