- 23 Mart 2016
- 29.618
- 89.982
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.261
Aaaa hadi hayırlısı canımkızlar az önce test yaptım çift çizgi net olarak cıktı.galiba hamileyim.yarun kan testimi yaptıracam.sabah bi tartıldım 82 olmuşum lütfen bana dua edin de sağlıkla daha çok kilo almadan bitireyim gebeliği.
bu durumda tabi listeye de giremem.sizlerle gebelik sonunda tekrar buluşuruz ins
Ayy canim cok sevindim hayirla saglikla gecir insallah hamileligini. Guzel haberlerinj bekliyoruzkızlar az önce test yaptım çift çizgi net olarak cıktı.galiba hamileyim.yarun kan testimi yaptıracam.sabah bi tartıldım 82 olmuşum lütfen bana dua edin de sağlıkla daha çok kilo almadan bitireyim gebeliği.
bu durumda tabi listeye de giremem.sizlerle gebelik sonunda tekrar buluşuruz ins
hah bana bunları yazın lütfen hangi tür sporları yapabilirim listemi nasıl hazırlayabilirim.internette bi sürü bilgi var ama direk spor yalanların ağzından neler yaptıklarını ogrenmek istiyorumAaaa hadi hayırlısı canım
Sağlıkla gelsin inşallah dikkat edersen almasın inan canım elinden geldiğince spor yap ben sadece 8 kg aldım hamileliğimde onunda hepsi doğumda gitti ama 9 ay koşu bandında yürüdüm kilo alcam korkusundan
Hakkında hayırlısı ara sıra gir haberdar et selam ver doğum sonrası sayfaya gel bekleriz
Anneler grubu harici şimdi baktım şurayı gördüm bir bak istersen canımkaptanım gebelikte beslenmemi daha düzenli takip edebileceğim forum hangisi.ay ay anneler kısmı vardı başka var mi
Tabiki yapabilirsin doktorunada danış canım riskli bir durum var / yok o da söyler zatenmesela leslie ye devam edebilirim o el kol bacak haremleri var leslie bacimla yapabilirmymCherry Mom
Her zaman en önerilen spor yürüyüş canım o da evde yapacaksan Leslie tarzı iyidir.hah bana bunları yazın lütfen hangi tür sporları yapabilirim listemi nasıl hazırlayabilirim.internette bi sürü bilgi var ama direk spor yalanların ağzından neler yaptıklarını ogrenmek istiyorum
hemen bakıyorum kaptanım çok sağol kilo korkum yüzünden sevincimi de tam yasayamiyorumAnneler grubu harici şimdi baktım şurayı gördüm bir bak istersen canım
Thread 'Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz' Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz
Çok şükür canım. Akşam antibiyotikli merhem sürme seansımız olacakbelmayne nasıl oldu oğlun canım
Canım dönüşte haberdar et.ben diyetisyen randevuma gidiyorum canlar bu iki hafta durağandı diğer haftalara göre normal zaten durması ama bakalım yeni listede neler olcak
Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla al inşallah kucağına. Ben hep yürüdüm hamileliğimde. Son aylarda erken doğum riski olmuştu o vakte kadar günde 1 saat yürürdüm. Bir de hamile platesleri var. Onlara da bakabilirsinhah bana bunları yazın lütfen hangi tür sporları yapabilirim listemi nasıl hazırlayabilirim.internette bi sürü bilgi var ama direk spor yalanların ağzından neler yaptıklarını ogrenmek istiyorum
Haklısın ama dediğim gibi herşey senin elinde hamilelik psikolojisine girme sadece yemen gereken faydalı şeyleri ye hamurların bebeğe bir faydası yokhemen bakıyorum kaptanım çok sağol kilo korkum yüzünden sevincimi de tam yasayamiyorum
Geldim canim yazdim cok ic açıcı değil ama total iyi oyle avunuyorumCanım dönüşte haberdar et.
2 kızımda da dikkat etmedim kaptanım çalışıyordum nasıl olsa kilo mu da veririm dedim aslında öyle olmuyormuş.evdeki hesap uymadı tekrar aynı psikolojiye girmek istemiyorum daha bilinçli olmak istiyorumHaklısın ama dediğim gibi herşey senin elinde hamilelik psikolojisine girme sadece yemen gereken faydalı şeyleri ye hamurların bebeğe bir faydası yok
Meyveni cevizini sebzeni tüket haftada 3 4 Leslie yap kontrollü gider merak etme
Ya diyetisyen faydası bu işte deneye deneye öğreniyorsun herşeyi şahaneMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim bekledigimden daha az cikti sonuc onun tartisinda 84.3 yani 2 haftada 500 gr
Guzel yani hepsi yagdan gitmis.
Totale bakarsak bir ayda 5 kilo gitti ama senin ivmendeki biri icin sebeplere bakalim dedi bu hafta laktoz barindiran seyler yok peynir sut yogurt kefir boyle denicez cunku onlarin odem yaptigini dusunduk kacamak olup olmadigini sordu yok dedim gercekten sadece gecen hafta cok spor yapamadigimi soyledim.
Caylari arttirdik sabah yesil ikindi beyaz aksam melisa cayi var.
Sebzeli her türlü corbayi bi kase ekleyebilirsin aksamina dedi corba sorunca benden taraf böyle canlar.
Bir de normalde 20 kilo verecek birinden 16 kilo yag kalan ödem olsun isteriz sende 13 kilo gitti 11 i yagdan bu cok iyi ama odemden gitmesi de lazim bu hafta ona calisalim suyu 3 lt ic dedi caylar da var hayirlisi insallah
Canım 1 ayda 5 kilo muhteşem. Bir de 13 ten 11 i yağ olması süper. Yağdan gidince incelme çok daha fazla oluyor. Sakın bozma moralini. Yağ oranı düştükçe normal olarak biraz daha yavaşlıyor verme.Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim bekledigimden daha az cikti sonuc onun tartisinda 84.3 yani 2 haftada 500 gr
Guzel yani hepsi yagdan gitmis.
Totale bakarsak bir ayda 5 kilo gitti ama senin ivmendeki biri icin sebeplere bakalim dedi bu hafta laktoz barindiran seyler yok peynir sut yogurt kefir boyle denicez cunku onlarin odem yaptigini dusunduk kacamak olup olmadigini sordu yok dedim gercekten sadece gecen hafta cok spor yapamadigimi soyledim.
Caylari arttirdik sabah yesil ikindi beyaz aksam melisa cayi var.
Sebzeli her türlü corbayi bi kase ekleyebilirsin aksamina dedi corba sorunca benden taraf böyle canlar.
Bir de normalde 20 kilo verecek birinden 16 kilo yag kalan ödem olsun isteriz sende 13 kilo gitti 11 i yagdan bu cok iyi ama odemden gitmesi de lazim bu hafta ona calisalim suyu 3 lt ic dedi caylar da var hayirlisi insallah
Cok sağol canim ben de bu surecte baya bilinclendim diyetisyenler sayesindeYa diyetisyen faydası bu işte deneye deneye öğreniyorsun herşeyi şahane
Süt ürünleri kime yarıyor ki zaten sana yarasın keşke toptan çıkarabilsek
Melisa çayı sakinleştirme harici kiloya nasıl bir etkisi varmış Almilacım
Tebrik ederiz yine iyi bir sonuç bence canım
Aynen canım bu kadar gelmiş geçmiş olsunÇok şükür canım. Akşam antibiyotikli merhem sürme seansımız olacakonu da sağlıcakla atlatırsak sıkıntı olmaz inşallah. Çocuklar çabuk iyileşiyorlar şükür
İnşallah canım. Hepsi aynı olacak diye bir şey yok. Yaşa sevincini doya doya2 kızımda da dikkat etmedim kaptanım çalışıyordum nasıl olsa kilo mu da veririm dedim aslında öyle olmuyormuş.evdeki hesap uymadı tekrar aynı psikolojiye girmek istemiyorum daha bilinçli olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?