Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa hadi hayırlısı canım
Sağlıkla gelsin inşallah dikkat edersen almasın inan canım elinden geldiğince spor yap ben sadece 8 kg aldım hamileliğimde onunda hepsi doğumda gitti ama 9 ay koşu bandında yürüdüm kilo alcam korkusundan
Hakkında hayırlısı ara sıra gir haberdar et selam ver doğum sonrası sayfaya gel bekleriz

Ayy canim cok sevindim hayirla saglikla gecir insallah hamileligini. Guzel haberlerinj bekliyoruz

hah bana bunları yazın lütfen hangi tür sporları yapabilirim listemi nasıl hazırlayabilirim.internette bi sürü bilgi var ama direk spor yalanların ağzından neler yaptıklarını ogrenmek istiyorum

kusura bakmayın klavye hataları olmuş yukarıdaki mesajlarda.hamilelikte yapabileceğim sporlar hangileri diye düzelteyim.

hah bana bunları yazın lütfen hangi tür sporları yapabilirim listemi nasıl hazırlayabilirim.internette bi sürü bilgi var ama direk spor yalanların ağzından neler yaptıklarını ogrenmek istiyorum
Her zaman en önerilen spor yürüyüş canım o da evde yapacaksan Leslie tarzı iyidir.

belmayne nasıl oldu oğlun canım
Çok şükür canım. Akşam antibiyotikli merhem sürme seansımız olacak onu da sağlıcakla atlatırsak sıkıntı olmaz inşallah. Çocuklar çabuk iyileşiyorlar şükür
ben diyetisyen randevuma gidiyorum canlar bu iki hafta durağandı diğer haftalara göre normal zaten durması ama bakalım yeni listede neler olcak
Canım dönüşte haberdar et.
Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla al inşallah kucağına. Ben hep yürüdüm hamileliğimde. Son aylarda erken doğum riski olmuştu o vakte kadar günde 1 saat yürürdüm. Bir de hamile platesleri var. Onlara da bakabilirsin

Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim bekledigimden daha az cikti sonuc onun tartisinda 84.3 yani 2 haftada 500 gr
Guzel yani hepsi yagdan gitmis.
Totale bakarsak bir ayda 5 kilo gitti ama senin ivmendeki biri icin sebeplere bakalim dedi bu hafta laktoz barindiran seyler yok peynir sut yogurt kefir boyle denicez cunku onlarin odem yaptigini dusunduk kacamak olup olmadigini sordu yok dedim gercekten sadece gecen hafta cok spor yapamadigimi soyledim.
Caylari arttirdik sabah yesil ikindi beyaz aksam melisa cayi var.
Sebzeli her türlü corbayi bi kase ekleyebilirsin aksamina dedi corba sorunca benden taraf böyle canlar.
Bir de normalde 20 kilo verecek birinden 16 kilo yag kalan ödem olsun isteriz sende 13 kilo gitti 11 i yagdan bu cok iyi ama odemden gitmesi de lazim bu hafta ona calisalim suyu 3 lt ic dedi caylar da var hayirlisi insallah

hemen bakıyorum kaptanım çok sağol kilo korkum yüzünden sevincimi de tam yasayamiyorum
Haklısın ama dediğim gibi herşey senin elinde hamilelik psikolojisine girme sadece yemen gereken faydalı şeyleri ye hamurların bebeğe bir faydası yok
Meyveni cevizini sebzeni tüket haftada 3 4 Leslie yap kontrollü gider merak etme

2 kızımda da dikkat etmedim kaptanım çalışıyordum nasıl olsa kilo mu da veririm dedim aslında öyle olmuyormuş.evdeki hesap uymadı tekrar aynı psikolojiye girmek istemiyorum daha bilinçli olmak istiyorum

Ya diyetisyen faydası bu işte deneye deneye öğreniyorsun herşeyi şahane
Süt ürünleri kime yarıyor ki zaten sana yarasın keşke toptan çıkarabilsek
Melisa çayı sakinleştirme harici kiloya nasıl bir etkisi varmış Almilacım
Tebrik ederiz yine iyi bir sonuç bence canım

Canım 1 ayda 5 kilo muhteşem. Bir de 13 ten 11 i yağ olması süper. Yağdan gidince incelme çok daha fazla oluyor. Sakın bozma moralini. Yağ oranı düştükçe normal olarak biraz daha yavaşlıyor verme.
Maşallah sana ya.
Yeni listen de etkili olur inşallah

Cok sağol canim ben de bu surecte baya bilinclendim diyetisyenler sayesinde
Melisayi uyku problemi icin verdi canim yogunluk is guc spor diger seyler derken 2-3 ten once uyuyamiyorum o yuzden kiloyla ilgisi yok
Cok tesekkur ederim kaptanim bu iki haftadan umutluyum

Çok şükür canım. Akşam antibiyotikli merhem sürme seansımız olacak onu da sağlıcakla atlatırsak sıkıntı olmaz inşallah. Çocuklar çabuk iyileşiyorlar şükür
Aynen canım bu kadar gelmiş geçmiş olsun
Çocuklar enerjiyi evde atmak isterken hep bir kaza bende çok yıprandım artık bu düşmelerinden kazasız belasız bitirsek şu pandemiyi

2 kızımda da dikkat etmedim kaptanım çalışıyordum nasıl olsa kilo mu da veririm dedim aslında öyle olmuyormuş.evdeki hesap uymadı tekrar aynı psikolojiye girmek istemiyorum daha bilinçli olmak istiyorum
İnşallah canım. Hepsi aynı olacak diye bir şey yok. Yaşa sevincini doya doya
Gönlüne göre olsun her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…