Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Derya menüne bayıldım. Diyetisyenin verdiklerine harfiyen uyuyorsun değil mi?
Bu arada sana patates köftesi verirken tarifini de veriyor mu?
Çok güzel bir menü bunu kaydedebilirim.
1 haftalık listen mi bu birde?

Sana da çook geçmiş olsun canım.her ay bu sıkıntı zordur valla. İnşallah temelli şifasını bulursun bu işin.
Menüne bayıldım. Bol yumurtalı tam benlik:) ben buhün kimseyi etiketlememişim

Derya menüne bayıldım. Diyetisyenin verdiklerine harfiyen uyuyorsun değil mi?
Bu arada sana patates köftesi verirken tarifini de veriyor mu?
Çok güzel bir menü bunu kaydedebilirim.
1 haftalık listen mi bu birde?
Canim bence biraz cesit fazla menude miktar az ama cok cesit de bazen durgunluga sebep oluyor tabi ki diyetisyen menüsü ise bisey diyemem ama benim diyetisyenler tek cesit arti salata yogurt verdiler hep

Canim bence biraz cesit fazla menude miktar az ama cok cesit de bazen durgunluga sebep oluyor tabi ki diyetisyen menüsü ise bisey diyemem ama benim diyetisyenler tek cesit arti salata yogurt verdiler hep

Evet biraz karbonhidrat yükü var gibi ama tabii miktar önemli birde karbonhidrat krizi yaşadığımız dönemlerden birinde yapılabilir bir liste bence. Denemek isterim öyle günlerimden birinde. DeryaOnDiet

Günaydın herkese günaydın ortim Tempus bugün hayatımda lk kez detoks yapacagım pısmis hiç bir gıda yemeyecegim bu benim için büyük insanlık için küçük bir adım olacak. Bu arada zıplayan arkadaşları ayriyetten tebrik ediyorum 2 gundur kas agrıları yüzunden zor yürüyorum resmen . Helal olsun kızlar size .

Dogalgaz geldi sukur 9 gibi ev daha yeni isindi cok sukur lolisime sarilip yatayim
Çok sevindim,hadi gözün aydın cani
Zipladikca alisacaksin bak gör
Pişmemiş gıdalar himm kulağa hoş geliyor, bı bakayım bugün menune
Sabahları yumurta yemekten sıkılan bı insan başka ne yiyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…