- Konu Sahibi Cherry Mom
- #388.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 1,5 yumurta tereyaginda. 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 tk humus.
Oglen: 2 patstes kiftesu, 1 kase yogurtlu pancar salatasi, 100gr balik.
Ara: 40 gr yulaf kepegi, 200 gr yogurt, 200 gr elma, 20 gr kabak cekirdegi.
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase sulu kifte, 1 patates kiftesi, 1 kase karisik salata.
Su:2,5 lt
Spor: 3700 adim
Cherry Mom
Ceylansnn
Ya bilmez miyim o ruh haliniOldum olmasına ama ağır vaka olarak geçiriyorum. Olsan bir türlü olmasan bir türlü![]()
Sana da çook geçmiş olsun canım.her ay bu sıkıntı zordur valla. İnşallah temelli şifasını bulursun bu işin.Sabah:
-2 haşlanmış yumurta
-2 parça dil peyniri
-Filtre kahve
Öğle:
-2 yumurtayla kıymalı yumurta
Akşam:
-Birkaç dilim peynir
Ara:
-Sumak çayı
spor yapmadım kızımla dans ettim biraz ama çokta hareket edemiyorum şu sancılı ve ağır geçen günlerimde.
Cherry Mom
Mehfam A asilr
Canim bence biraz cesit fazla menude miktar az ama cok cesit de bazen durgunluga sebep oluyor tabi ki diyetisyen menüsü ise bisey diyemem ama benim diyetisyenler tek cesit arti salata yogurt verdiler hepDerya menüne bayıldım. Diyetisyenin verdiklerine harfiyen uyuyorsun değil mi?
Bu arada sana patates köftesi verirken tarifini de veriyor mu?
Çok güzel bir menü bunu kaydedebilirim.
1 haftalık listen mi bu birde?
Canim bence biraz cesit fazla menude miktar az ama cok cesit de bazen durgunluga sebep oluyor tabi ki diyetisyen menüsü ise bisey diyemem ama benim diyetisyenler tek cesit arti salata yogurt verdiler hep![]()
Sağol ortim hasta olmamak için elimden geleni yapıyorumOrtim dikkat et hasta olma usuduysen bol sicak cay ic. Ya da sicak bir dus al.
Ben Karşıyakadayım canımEvet canım urla dayım. Hem güneş hemde dondurucu soğuk vardı resmen. Sen İzmir in neresindesin
Çok sevindim,hadi gözün aydın caniDogalgaz geldi sukur 9 gibi ev daha yeni isindi cok sukur lolisime sarilip yatayim![]()
Zipladikca alisacaksin bak görGünaydın herkese günaydın ortimTempus
bugün hayatımda lk kez detoks yapacagım pısmis hiç bir gıda yemeyecegim bu benim için büyük insanlık için küçük bir adım olacak.
Bu arada zıplayan arkadaşları ayriyetten tebrik ediyorum 2 gundur kas agrıları yüzunden zor yürüyorum resmen . Helal olsun kızlar size .
Bir daha uzun bir süre zıplayacagimı zannetmiyorum.Zipladikca alisacaksin bak gör
Pişmemiş gıdalar himm kulağa hoş geliyor, bı bakayım bugün menune![]()
Sabahları yumurta yemekten sıkılan bı insan başka ne yiyebilir![]()
Balpamukcum 12.30 da randevum var bakalim neler gelecekBu arada senin listeleri de takip ediyorum Almiloş!![]()
Namaria
Maşallah çok iyi gidiyorsun. Bu hafta listen değişmedi mi sanki aynı listeden devam ediyorsun gibi?