• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben her hafta 1 kg diye hedef baştan koydum kaptanım yaa dün de tam 69 kg dım. 71 görünce ödüm koptu resmen Bi kurtulamadım şundan diyorum
hatırlamıyorum canım -1 hedef dediğini ya tmmdır
71 08 ocak daki kilon ah ah yine diyorum başlıkları oku :))) ceylan ya ne olcak senle halimiz :)))

Hadi bakalim hayirli ugurlu ola ortakligimiz canim 🥰 süper iyi yapmissin bende markete gittim geldim kosar adimlarla gittim cok hizli alisveris yaptim yine kosar adimlarla eve geldim su icinde kalmistim terden 🤭 seni kilon kacti canim ben bu sabah 77.3 ciktim ☺️

Bugunku kilom gecerli olursa bende hedefine ulasanlardanim kaptanim 77.3😂

1.5 ayda kac kilo verdin canim

Tamamdir canim 🥰🥰
65 canimcim, ama dun tartilamadim. Tarti siparis ettim gelsin hemen yazim guncel kilomu. Odemim gitti sanki ( gunde 1 ekmek yiyordum da :kızgın:bi de tatliya zaafim vardi. Sekeri ekmegi kesince bi sabahlari ince hissediyorum kendimi :halay:

Benim ortim olan benim gibi kaçak mı oluyor acaba🙈😂😂😂
Emniscim nasılsın 😍 konuşamadık uzun zaman oldu 😍
İyiyim canım sağol çocuğu uyutuyordum yazamadım 🤭 bizde durumlar aynı ya evdeyiz çocukla başbaşa oyun moyun kovalamaca ebelemece geçiyor günler 🤯🤯🤣
Sen nasılsın ne yaptın kpss durumlarını bakalım bir gelişme var mı

Günüm yorucuydu ya ders çalışmakla ödev yapmakla geçti salı günü sınavlarım başlıyor😑ama yeme konusunda iyiyim beslenme şeklimi değiştirdim ona alışmaya çalışıyorum ortim senin nasıl geçti günün😊
Ortim kolay gelsin insallah iyi gecer sinavlarin.
Benim de iyi gecti ama simdi aciktim su iciyorum surekli 😄

İyiyim canım sağol çocuğu uyutuyordum yazamadım 🤭 bizde durumlar aynı ya evdeyiz çocukla başbaşa oyun moyun kovalamaca ebelemece geçiyor günler 🤯🤯🤣
Sen nasılsın ne yaptın kpss durumlarını bakalım bir gelişme var mı
Bende de aynı her şey ya geçen kpss de öğretmenlik alan sınavına falan girmemiştim yeterli hissetmediğim için. O yüzden yine kpss çalışıyorum, bu sefer sağlam çalışıyorum🙈
Buradan ayrıldıktan sonra 3 ver 5 al derken önünü alamadım artık bi geleyim dedim 😊😊

İyi akşamalar
14.00
3dilim sucuk
1 yumurta
1dilim kızarmış ekmek
1çk terayağ
Ara yok
18.00
Bir tabak limonlu tuzlu karnıbahar haşlaması
1 avuç çekirdek
1 fincan kahve
2lt su
4000adım
@_Reyyan ummhnisa ummhnisa
Ortim menünü bekliyoreem
Ooo su 2lt olmuş. Süpersin suyu böyle 2 gün iç ve tartıda farkı gör ödem falan kalmayacak.

Kahvaltı 11.00
1 kk peynir
1 tk helva
2 dilim sucuk
5 zeytin

Sade kahve, yeşil çay

Akşam 17.45
1 fırında balık, yanında garnitür olarak kabak
Bolca yeşillik

3 lt su
Spor 2000 zıp 400 p.
Kuzum sen hic acıkmıyor musun 😊menün şahane 👍trambolinin mi var nasıl zıplıyorsun🙈

Bende diyorum bu zıplayanlar nasıl zıplıyor😅😅çok fark yaratıyor mu bende zıplayayım birazdan🤭
Ben memnunum etkili buluyorum😬 bir zamanlar zıp challenge yapardık 6000 7000 zıp yaptığım olmuştu😂 hatta bi defa hiç unutmam tek seferde 1500 veya 1700 zıp yapmıştım🙈 dün 900 yaptım tek seferde yavaştan alışıyorum😬

16 Ocak Cumartesi

12.30: 2 dilim ev yapımı Mayasız mor buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 4 küp peynir, turp, bir kaç çatal ev yapımı muhammara

18.00: 3 dilim mor buğday unundan incecik ev yapımı lavaş, üzerine biraz beyaz peynir ve yeşil biber, 1 gün kurusu, 1 dilim armut

Su: 2 lt(biraz daha içerim)
Spor yok

Namaria Namaria Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Balim menun gayet iyi mor bugday nasi bisey ki ilk duydum 🙃 ince de olsa en sagliklisindan olsa 5 dilim azcik fazla gibi spor da yok full calistin zaten bugün ama haftaici eklersin kuzum 🥰

Ben memnunum etkili buluyorum😬 bir zamanlar zıp challenge yapardık 6000 7000 zıp yaptığım olmuştu😂 hatta bi defa hiç unutmam tek seferde 1500 veya 1700 zıp yapmıştım🙈 dün 900 yaptım tek seferde yavaştan alışıyorum😬
Bu ara baya zıplayan var yaaa haftada bir gün zıp Challenge yapalım mı hangi gün yapsak ??

Back
X