Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 set her sette 25er adet bacak hareketi yaptım. En zor bacaklarımdan kilo gittiği için nedense hep bacağa çalışıyorum ama yinede gitmiyoaaa yeni ortim .be n az önce 50 dk zumba 10 dk plates yaptım sen naptın bugün spor olarak
1 lt daha içicem canım bugünki suyum çok azya pardon cahillimi hoş gör.zip yapıyorum dedin ya ne demek o anlamadım.
merabalar canm
orticigim yatana kadar yarimnlitre bari daha içsen.
Sebze yiyebilen insanlara hayranım ya ben nedense sevemedim sevemiyorum ve yesemde hiç doymuyo gibi hissediyorum sanki bişi yememişim gibi.. Birde sabah kahvaltıda nasıl ciğer yedin hemde 9da15 ocak cuma
kahvaltı.09.00 3 ksk ciğer .2 ksk ezme nohut salatası.2 dilim ekmek.domates .3 zeytin
öğle.13.00 .1 kase tarhana çorbası.2 ksk yoğurt
ara 15.30. 1 hurma.1 bardak süt
aksm 18.30. 1 tabak haşlanmış karnabahar.salata.3 ksk yoğurt
su 2.5 lt.
spor 50 dk zumba.10 dk plates
El_Em @_Reyyan muhursuzpusula
Bilmediğim için soruyorum ama patlamış mısır diyette yenebiliyor mu ?15 Ocak cuma
Sabah 10:00
2 yumurta ile yapılmış kavurmalı omlet
Çökelek
2 çatal helva
2,5 dilim uno denge
ara
Elma
1 avuç fıstık
akşam 18:30
1 tabak karışık kızartma
Yarım tabak yoğurt
Ekmek ( dilimli olmayınca ne kadar yedim bilmiyorum)
ara
4 hoşbeş
1 kase patlamış mısır
spor 50 dk yürüyüş 50 puan
Toplamda 10.130 adım
El_Em @_Reyyan
Bacak inceltme için ip atlamanı tavsiye ederim4 set her sette 25er adet bacak hareketi yaptım. En zor bacaklarımdan kilo gittiği için nedense hep bacağa çalışıyorum ama yinede gitmiyo
Olsun canim sknti yokAyyy kuzum benim kiyamam inan atlamisim kalabalik olunca size satir eklicektim guya kusurabakma @gamzem23 ile ortisiniz siz de o da alt listede devam edecek
Ben aktifim olabildigim kadar bu hafta dahada asılicam insallah kaptanim benim icin farketmez yeterki aktif olalim ortiler olrakNe güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)
ben çaydan soğudum yavan yavan içilmiyor diye
birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya
@gamzem23 eğer aktif olamaz ise azaydidem i @miraysu_ ile eşleştirebiliriz gibi geldi @Elifcig93 de aktif değil çünkü
kızlar bu 4 lüden kimler aktif olabilecek ona göre eşleştirme yapalım haksızlık olmasın
ooo süper ortak kapmışsınnn :))
haftaya alıyorum inşallah canım ona göre güzel odaklan :)
Eline sağlık kuzummm düzeltmne yaparız dönsünn kızlar
Aslında baya yedim saat kavramı olmadan ama sen çok dikkat ederken birden ağır beslendigin için olmuştur ama yerleşmeden çabuk gider canımSelam canım 2 küsür alıp geldim, kısa sirede vereceğin ama
Demekki yeterince kaçamak yapamamışın canım bak 2 gün gel yanıma +5 leri bile görürsün
Kaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeye Şimdi baktım da alt listede sondan 2. sıradayım. Sıra bana ne zaman gelirki acep
Aynen kaptanım asılıyorum artık
Şıp şıp şıp 3 şıpta hallederim inşallh canım
allah iyiliğini versin ben de ne alengirli işler arıyorum zip falan deyinceİpsiz ip atlamak diyelim hayali ipimizle ip atlıyoruz.
süper süper iyidir.kilon kaçtı canm ben kaciridm galiba4 set her sette 25er adet bacak hareketi yaptım. En zor bacaklarımdan kilo gittiği için nedense hep bacağa çalışıyorum ama yinede gitmiyo
canm güneydoğuda yaşıyorum .burada sabahları çiğer kavurma nohut dürüm ciğer sis gelenekseldir.benim kızlar seviyor diye arada alıyoruz.hatta sahur da dahi ciğer sis yiyenler var.ben onu beceremedim henuzSebze yiyebilen insanlara hayranım ya ben nedense sevemedim sevemiyorum ve yesemde hiç doymuyo gibi hissediyorum sanki bişi yememişim gibi.. Birde sabah kahvaltıda nasıl ciğer yedin hemde 9da
Bilmediğim için soruyorum ama patlamış mısır diyette yenebiliyor mu ?
bereketli olsun o zamanKızlar bugün proteini abartınca sütüm o kadar fark etti ki, yeni doğum yapmışım gibi dolu doluoldu göğüslerim.özlemişim valla
orticigim yarın telafi günü olsun o zaman hem sporla hem menun ile .pzt ye süper basalayalimBugün tam cezalık bir menü verdim korka korka ama yazdım valla
Sagol canim , bebis durmadi bugun spor yapamadim hic. Ama dikkat ediyorum yediklerime.Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
selam canım haftaya güzel bir eksiyle gel listeye girene kadar biraz yüklerini at :)
birde bu su işine el atmamız lazım kızlar biz burdan da inanın çok kaybediyoruz yaa
tüm takımlar detoks suları yapıyor bizde düzenli yapan çok az herkes kendine uygun birşeyler bulabilir bence onu geçtim normal suyu bile az içiyoruz ya
@gamzem23 eğer aktif olamaz ise azaydidem i @miraysu_ ile eşleştirebiliriz gibi geldi @Elifcig93 de aktif değil çünkü
kızlar bu 4 lüden kimler aktif olabilecek ona göre eşleştirme yapalım haksızlık olmasın
Bebeğim hayırlı olsun orti olmuşuz. Bugün karşı tarafa gitmem gerekti kuzum sadece 8 bin küsür adın atabildim yollardaydım gün boyu. Olsun kuzum senin bebiş spor yaptırır sana sabaha kadar dert etme yeni başlıyoruz haftaya güzel eksilere imza atarız bu haftaCeylansnn ortim bu saat oldu hala spor yapamadim kucuk bebegim uyumadi bugun bir turlu. Sen spor yapabildin ki canjm bugun?
Canim menun cok guzel
8000 de suoer canim masallHBebeğim hayırlı olsun orti olmuşuz. Bugün karşı tarafa gitmem gerekti kuzum sadece 8 bin küsür adın atabildim yollardaydım gün boyu. Olsun kuzum senin bebiş spor yaptırır sana sabaha kadar dert etme yeni başlıyoruz haftaya güzel eksilere imza atarız bu hafta
Sagol canim. Tmmdir eklemem artikCanim menun cok guzel
Bir de beni menulerin altina etiketlemene gerek yok walk challenge gunleri mesaj atman yeterli
Yanlış mesaj
El_Em cancağızım her hafta birinci olan anlatsa derken ciddi misin?Ne güzel oldu böyle gelenek haline getirsek her hafta liste 1. si o hafta neler yaptı anlatsa olmaz mı :) bence güzel olur :))
Henüz geçen hafta başladım ama doğru düzgün diyet menüsü verebildiğim söylenemez ona rağmen 88 ile başladım 87,1 oldum. Muhtemelen bu arada reglimin bitmesinin faydası vardır diye düşünüyorum.allah iyiliğini versin ben de ne alengirli işler arıyorum zip falan deyince
süper süper iyidir.kilon kaçtı canm ben kaciridm galiba
canm güneydoğuda yaşıyorum .burada sabahları çiğer kavurma nohut dürüm ciğer sis gelenekseldir.benim kızlar seviyor diye arada alıyoruz.hatta sahur da dahi ciğer sis yiyenler var.ben onu beceremedim henuz
bereketli olsun o zaman
orticigim yarın telafi günü olsun o zaman hem sporla hem menun ile .pzt ye süper basalayalim
8000 de suoer canim masallH
Teşekkür ederim tatlım. Ortim i azıcık tanımak istiyorum anlat hele güzellik8000 de suoer canim masallH
El_Em valla kızlar bana dönüyor haberin olsun hepimiz aç gezicez. Nikinik kız sağlığından olmadan zayıfla bak günahınıza girmek istemiyorum ben çok laf yedim yemiyorum diyeCuma
13.00
2 yumurtali sucuklu omlet
1kk beyaz peynir
Ara
1 kasik sutle kahve
18.00
5 kabak pirasa mucver (yagsiz tavada)
2 kasik kuru biber kavurmasi
1 kaseye yakin yogurt
Su az
Spor yok
El_Em . @_Reyyan @Suskunhanim