Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 12.00
1 tk lor
1 domates
1 Salatalık
Saat 16.00
1 bardak şekersiz çay
Saat 18.00
1 kupa Sütlü kahve
Şimdide 1 bardak ayran içicem canım çok istedi
Su 1,5 lt
Spor 8 bin 387 adım
Kızlar siz kahvaltıdan sonra neredeyse hiçbir şey yemeden nasıl duruyorsunuz

balpamuk listeye aldım son anda canım seni hayırlı olsun yeniden bu sefer lütfen mezuniyete kadar ayrılmak yooook

Z Zeze34 sanada hayırlı olsun liste canım

Mehfam balım sende tekrar hoşgeldin çok iyi bir başlangıç oldu kısa zAmnda 2.mezuniyet gelecek eminim

6.takım 1.
Biz 2.yiz kızlar henüz resmi değil ama durum şimdilik böyle herkesi tebrik ederim
6.takımda 2 tane yüzde 4 var o yüzden biz yine çok iyi bir başarı elde ettik diyebiliriz

Bu 6. Takim ne balli ya hep %4 onlra denk geliyor

Spor yapacak vaktim olsa leslie + yürüyüş yapardım canım ama benim zamanım yok denecek kdr az haftaiçi o yüzden zıp yapıyorum 500 1000 1500 gittikçe çoğalıyor tabi ekmek yok evet zaten normalde de ekmekle aram pek yok benim. Çok nadir ekmekle yenen yemeklerde abanırdım ama

Ben az önce tamda şunu düşündüm

Bu evin çöp kutusu benmişim gibi.
Dolapta neler neler var dokunan yok diyette olmasaydım hepsinden yerdim ama şuan 2 haşlanmış but yanına bol yeşillik yetiyor

Ceylansnn dediği gibi açlık güzel şey

Hahaha herkesi kendime çeviricem aç kalalım aç açlık güzel şey

Harikasın canım teşekkürler aranan -500 bulundu
Kızlar böyle ödem olan varsa kalkar kalkmaz tartılmayın öğlen 12 _13 e kadar vaktimiz var acele etmeyin
Saol kaptanım ben çok su içmediğim için sanırım bazen sabah +800 bile fazla gelebiliyorum bu hafta detoks suyuna başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…