- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
ORTAKLAR SONUÇLARI
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
@Zeze34 @Naz03 Nikinik belmayne ummhnisa nnurc @gamzem23 @hawar Namaria yarimuhendis @Smr3535 @asilr balpamuk S Suskunhanim @DeryaOnDiet zafer64 @azaydidem @Amor-a muhursuzpusula @yenibirben25
Eki Görüntüle 2761860
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 6,265 ortalamaylaMehfam ve Tempus oluyoooor. tebrikler canlar
Sagol kaptanimmmKolay gelsin canım
Yok kuzu her cuma hangi ortaklar kazandi listesi buNamaria bu hafta da ortağız öyle miiğğğğ
Heee tamam o zaman ex orti olduk görüşürüz ortim çok güzel 2 hafta geçirdikSagol kaptanimmm
Yok kuzu her cuma hangi ortaklar kazandi listesi bu
Aksam kursumdan sinra yeni ortiler gelcek iki hafta doldu
Aynen canim benim cok keyifliydi benim icin de bu hafta da guzrl ortalama yaptik geneHeee tamam o zaman ex orti olduk görüşürüz ortim çok güzel 2 hafta geçirdik
sağol canm moral iyi oldu sana söz akşam dizimi izlerken leslie 3.miles yapcam.yapip etiketlerim seni.Olur mu huc ortim, senin sinavlarin iyi gecsin de o onemlulistede degiliz daha. Ve regli sisligi haftaya gecer, guzel bir eksiyle gelirsin
Darısı diğer ortaklarımızla artıkAynen canim benim cok keyifliydi benim icin de bu hafta da guzrl ortalama yaptik gene
ORTAKLAR SONUÇLARI
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
@Zeze34 @Naz03 Nikinik belmayne ummhnisa nnurc @gamzem23 @hawar Namaria yarimuhendis @Smr3535 @asilr balpamuk S Suskunhanim @DeryaOnDiet zafer64 @azaydidem @Amor-a muhursuzpusula @yenibirben25
Eki Görüntüle 2761860
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 6,265 ortalamaylaMehfam ve Tempus oluyoooor. tebrikler canlar
Canim iki haftada bir ortiler değişiyor aksam guncelleyecegim yeni ortine atarsin leslie ni insallahsağol canm moral iyi oldu sana söz akşam dizimi izlerken leslie 3.miles yapcam.yapip etiketlerim seni.
muhursuzpusula canım cuma günleri tartı fotograflı ve nickli bildirim yapıyoruz. ortin kayıplarda ama en azından senin yüzden gelirse ortaklar liste sonuçlarını açıklıcam canım sen kaldın sadece
Canim tarti bildirimi yaoarken nickimiz ve tarihin yazilidi oldugu kagitla beraber cekilmis fotograf da lazimYaaa çok özür dilerim gerçekten tamamen unutmuşumDaha yeni alışmaya çalışıyorum lütfen affedin Tartılmıştım ama bugün olduğunu unutunca fotoğraf çekmedim
Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87,1
Fark: 0,900
Yüzde: % 1,02
Dün tartıldığımda fark daha fazlaydı ama dün sanırım suyu az içtim
Tamam canım, pazartesi günleri ve cuma günleri bildirim yapıyoruz değil mi ? Sadece cuma günleri mi fotoğraflı ?Canim tarti bildirimi yaoarken nickimiz ve tarihin yazilidi oldugu kagitla beraber cekilmis fotograf da lazim
Evet sadece cuma fotografli bir de bu kadar gec saate kalmamasi lazim.biraz dikkat edelim lutfenTamam canım, pazartesi günleri ve cuma günleri bildirim yapıyoruz değil mi ? Sadece cuma günleri mi fotoğraflı ?
Tamam canım. Yeni öğreniyorumEvet sadece cuma fotografli bir de bu kadar gec saate kalmamasi lazim.biraz dikkat edelim lutfen