canım ünvden mezun olurken bu kadar gerilmedim :)) şaka şaka çok gerildim jürilerdeMasallah canim mezuniyetine mezuniyet ekliyorsun
Asil gonlundeki hedef ne?
Gerçekten miiiiiiiiiiiiğCanım tabiki eski kilona dönünce gireceksin bekleme yok o anlamda listeye sen oraya takılma :)) bekleme listeyi maalesef olumsuz etkileyenler için bir süre olacak mezun üyeler içinde olmayacak
reyyan ı hemen alıyorum bugün
Tempus un kk kuralı gereği 6 ayı haftaya doluyor mesela o da haftaya girecek
Masallah canim 65si de gorursun 59da.cok istikrsrli ve kararlisin Allah bozmasin devami da bol bol gelsin insallahcanım ünvden mezun olurken bu kadar gerilmedim :)) şaka şaka çok gerildim jürilerde
kuzu diyetisyenin demesi sana 67-66 yeter dedi cunku yağ oranı azaldı baya çok sağlıklı dedi ve kemik kütlem de var biraz. asıl hedef 59 du ama bi bakalım sana gayet iyi olur istersen devam ederiz dedi velhasıl yarışmadaki ana hedefim 66-65 gibi bişey olur
Gerçi sen hepsini bu hafta verdin haftayada artık 300 gram giderGerçekten miiiiiiiiiiiiğ
Ben de hedefi 60 a çekeceğim inşallah da bir 65 i göreyim öncesenin güzel hatrina 80 olsun gene revizem ama 79 da mezuniyet isterim canım inşallah
Harikasınız kızlar valla ne diyeyim gurur duydumBen de hedefi 60 a çekeceğim inşallah da bir 65 i göreyim önce
Bak heyecanlandım şimdi
Görelim inşallah sağlıkla hedeflerimizi
Ay insallah canim benimBen de hedefi 60 a çekeceğim inşallah da bir 65 i göreyim önce
Bak heyecanlandım şimdi
Görelim inşallah sağlıkla hedeflerimizi
Amin canim sen de cok iyi gidiyosun masallahMasallah canim 65si de gorursun 59da.cok istikrsrli ve kararlisin Allah bozmasin devami da bol bol gelsin insallah
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar,
İzne ayrıldığım cuma: 58.1
Bu gün : 60.4
Fark : 2.3
Hedef :59.4
Alt listede oldugum içi yüzdeye gerek yok sanırım
El_Em
Reglin yakın olmasına rağmen güzel eksi canım tebrik ederim
Sonunda canım 3 haftadır takılmıştım resmen ilaç gibi geldi bu haftaki eksim79 bandından kurtuldun canım maşallah
Kesinlikle canım. Vermeye çalışırken kilo kontrolü de oluyor.Bugun 17-18 bin civari adim attim. Yuruyus fazlaydi ogle vakti kahvalti yapabildim ancak. Bakiyorum da saka gibiyim. Hepi topu verecegim bes kg kac aydir vermeye ugrasiyorum. Bir turlu tam konsantre olup veremedim. Tek tesellim cok fazla degisiklik oldu yasantimda ev sehir isyeri vs. Normalde o stresle kg alirdim en azindan almadim verdim diyorum.
Evet canım bencede sen burada olmasaydın inan hiç yoksa 5 6kg alacaktın burada bir hafta kötü olduysan öbür hafta dengeledin bir hafta aldıysan öbür hafta 100 200 verdin ..Bugun 17-18 bin civari adim attim. Yuruyus fazlaydi ogle vakti kahvalti yapabildim ancak. Bakiyorum da saka gibiyim. Hepi topu verecegim bes kg kac aydir vermeye ugrasiyorum. Bir turlu tam konsantre olup veremedim. Tek tesellim cok fazla degisiklik oldu yasantimda ev sehir isyeri vs. Normalde o stresle kg alirdim en azindan almadim verdim diyorum.
Z Zeze34 | N Naz03 |
|
|
|
|
G gamzem23 |
|
|
|
S Smr3535 | A asilr |
| S Suskunhanim |
|
|
|
|
| Y yenibirben25 |
Eline sağlık canımmm
ORTAKLAR SONUÇLARI
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
Z Zeze34 N Naz03 Nikinik belmayne ummhnisa nnurc G gamzem23 hawar Namaria yarimuhendis S Smr3535 A asilr balpamuk S Suskunhanim DeryaOnDiet zafer64 azaydidem Amor-a muhursuzpusula Y yenibirben25
Eki Görüntüle 2761860
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 6,265 ortalamaylaMehfam ve Tempus oluyoooor. tebrikler canlar
Kolay gelsin canımakşam görüşürüz arkadaşlar kursum var azıcık çalışayım
şimdi izleyin beniGerçi sen hepsini bu hafta verdin haftayada artık 300 gram giderazıcığını bu haftaya bırakır insan ödemlerin