Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK19: ORTAKLAR SONUÇLARI:KK19:
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2761860

veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 6,265 ortalamayla Mehfam Mehfam ve Tempus Tempus oluyoooor. tebrikler canlar :sampiyon::sampiyon:
balpamuk balpamuk 😭😭 tepetaklak cakildik resmen😭 hepinizi tebrik ediyorum,takım olarak çok güzel eksiler vardı bu hafta 🥰🥰ama R reyyan ve Tempus Tempus sallamak değil yıkıp geçtiler buraları, %6 nedir😂😂ben o kadar versem mezun olurum😂😂😂
El_Em El_Em haftaya hedefim regl olursam 57.5 olmazsam 58.30🙈

kaptanım eve haklısın.carsamba günü tardildigimda 80.3 u gördüm o aklında kalmis.gecmis mesajlara bakınca 80.7 iliç geçen cuma tartım bugün 81.1.listeye doğru yazmışsınız teşekkür ederim.ben yanilmisim El_Em El_Em

:KK19: ORTAKLAR SONUÇLARI:KK19:
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2761860

veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 6,265 ortalamayla Mehfam Mehfam ve Tempus Tempus oluyoooor. tebrikler canlar :sampiyon::sampiyon:
Namaria Namaria canim ellerine saglik

belmayne belmayne guzel ortiligin icin tesekkur ederim fena degildik yani 😂😘

Tempus Tempus Mehfam Mehfam tebrikler kizlaarr 🤩🤩🤩 solladiniz bizi 😂

@miraysu_ muhursuzpusula muhursuzpusula kızlar bildirimlerinizi bekliyoruz

muhursuzpusula muhursuzpusula canım cuma günleri tartı fotograflı ve nickli bildirim yapıyoruz. ortin kayıplarda ama en azından senin yüzden gelirse ortaklar liste sonuçlarını açıklıcam canım sen kaldın sadece

Yaaa çok özür dilerim gerçekten tamamen unutmuşum :KK43: Daha yeni alışmaya çalışıyorum lütfen affedin :KK43: Tartılmıştım ama bugün olduğunu unutunca fotoğraf çekmedim :KK43:

Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87,1
Fark: 0,900
Yüzde: % 1,02

Dün tartıldığımda fark daha fazlaydı ama dün sanırım suyu az içtim :KK43:

Yaaa çok özür dilerim gerçekten tamamen unutmuşum :KK43: Daha yeni alışmaya çalışıyorum lütfen affedin :KK43: Tartılmıştım ama bugün olduğunu unutunca fotoğraf çekmedim :KK43:

Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87,1
Fark: 0,900
Yüzde: % 1,02

Dün tartıldığımda fark daha fazlaydı ama dün sanırım suyu az içtim :KK43:
Canim tarti bildirimi yaoarken nickimiz ve tarihin yazilidi oldugu kagitla beraber cekilmis fotograf da lazim

X