Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sagol canim

Insallah canim.

Sagol canim. Masallah sen cok guzel vermissin

muhursuzpusula canım cuma günleri tartı fotograflı ve nickli bildirim yapıyoruz. ortin kayıplarda ama en azından senin yüzden gelirse ortaklar liste sonuçlarını açıklıcam canım sen kaldın sadece

Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim hızına yetişemiyorum bol eksili yeni haftaya devam edelim inş.

Sevgicim hoş geldin Bizler de senin pozitif enerjini özledik

Programın fotosunu paylaşmaktan daha kolayhem porsiyon kontrolüm sağlanmış oluyor.

Swvgiiiiiiiiiihoşgeldin, özlettin balım kendini
Hoşbuldummmm çok teşekkür ederimm

Çok güzel kilolar vermişsiniz kızlar hayran kaldım daha da gaza geldim vallahi
Haftaya cuma ben de güzel bir eksiye gelirim umarım

Çok geçmiş olsun rhatlacak çaylar iç canım iyi gelir
Ve bu regliye rağmen mi
Harikasın bu hafta çok iyiydi zatenn
Listeye alayım mı artık ? :)
Ayyy çok istiyorum kaptanım al benide asıl listene hedeften hedefe koşayım.Bak bi mutlu oldum şimdi

Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.35
Fark:250gr
Yüzde:0.314
Haftaya hedef:79
Ortim sende iyisin az veren candan demişlerhaftaya 78 .5 görürsün insallah . AMIN

Günaydınlar
geçen cuma :58,1
bu cuma :57,7
fark :-400
hedef :57,4
El_Em
@_Reyyan
@hawar

Geçen cuma : 55.9
Bu cuma : 55.2
Fark : -700
Yüzde : 1.252
Hedef : 54.9
El_Em Namaria

Geçen Cuma 56,2
Bu Cuma 54,8
Fark 1,4
%2, 491

El_Em @Tempus Eki Görüntüle 2761421

Gunaydin kizlar cok guzel eksiler var tebrikler

gecen hafta:65.55
Bugun:65.35
Fark 200 gram
Yuzde: 0.305
Haftaya hedef:64.9

El_Em @ummhnisa

Selam kızlar dun regl odum cok agrım vardı menü paylaşamadım .
Gecen cuma :78.
Bu cuma:76.75
Verilen:1.25
Yuzde farkı:1.6
El_Em @_Reyyan N Naz03

Geçen hafta: 70,7 ( Yen'i tartıya göre)
Bu hafta: 69,6
Fark: 1,100
Yüzde: 1,155
Hedef: 69
El_Em

Geçen hafta:79.3
Bu hafta:78.4
Fark:900
Yüzde:1.134
Haftaya hedefim:78
El_Em @nnurc
Eki Görüntüle 2761479

Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.1
Fark:500gr
Yüzde:0.628
Haftaya hedef:79
El_Em kaptanım ödem varmış biraz gezinince biraz daha düştü kilom Z Zeze34
Eki Görüntüle 2761489

Gecen cuma 82.8
Guncel 82.1
Fark 0.7
Yuzde 0.845
Hedef 81.5

Sali 84 u gördüm o yuzden bu eksi benim icin cok iyi regl de yarin. Ama 100 gr daha vermis olmayi hedefimi tutturmus olmayi isterdim

El_Em belmayne

Zipzip- kaptanım listemdeki üyelerin bildirimleri listeye ekleme olursa ayrıca etiket yaparım her an herşey olabilir

El_Em canim ben bugun ikinci mezuniyeti hakettim ama hedef revizesi yapalim canim.mumkunse eger 80 olarak defistirelim hedefimi 80 de kutlayalim sonra ucuncu mezuniyet gelsin insallah
Canımmmm çokkk tebrik ediyorum seni. Gayretin meyvesini veriyor çok şükür. O hedefi 79 mu yapsan acaba 3. Mezuniyete 70 lerle başlarsın
Bugün burası da karlı canım. Beklenen kar yağdı sonunda. Attık kendimizi biz de dışarı. Donduk tabi soğuktan. Gerçi sadece ben dondum oğlumun keyfi yerindeydi zor soktum eve. Çok güzeldi ama

Bugün burası da karlı canım. Beklenen kar yağdı sonunda. Attık kendimizi biz de dışarı. Donduk tabi soğuktan. Gerçi sadece ben dondum oğlumun keyfi yerindeydi zor soktum eve. Çok güzeldi ama
Ben 3 4 gündür öyleyim o kadar yorgunum ki anlatamam bugün imdadıma kargocu yetişti dinozor almıştık o geldi t rex onun aşkına girdi

senin güzel hatrina 80 olsun gene revizem ama 79 da mezuniyet isterim canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…