- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Ovvv maşallah sanailk hafta böyle bir eksi çok motive edici oluyor değil mi
Tebrik ederim canım
Çok güzel canım. Tebrik ederim
Oyy o nasıl yüzde yahu
Bir de ortağın tempus muş. Kırıp geçirdiniz ortalığı valla
Olsun canım sıkma canını. Eksi eskidir. Haftaya daha güzel gider inşallah
Regl e rağmen bu eksi
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım. Artı görmeyelim de. Eksi bazen az olur bazen çok
Tebrikler canım
Oo maşallah canım
Ohh yine 60'lar. Zaten baskül farkıydı değil mi. Tebrik ederim canım. Çok güzel vermişsin
Çok güzel canım tebrik ederim
Insallah canim.Tebrikler canim dur durak bilmeden veriyorsun kilolari masallah
Vuhuuuuuu
☹
100 gr daha olsaymis keske bu hafta 500 sozumuz varditebrikler
Masallah canim siz ortiler naptiniz yahu
Yeni gelenler ortaligi salladitebrikler
☹niye boyle olduki menulerin guzeldi
Masallah canim
Bu hafta az gitmis canim haftaya daha cok bekliyoruz
Sen de canim bu hafta az gitmis haftaya daha cok bekliyoruz insallah
Oyyy masallahbol bol eksiler tebrikler
Tebrikler canim
Tebrikler
-500 hedefi tutturulmustebrikler
Canim bu hafta az gitmis haftaya daha cok bekliyoruz insallah
Sagol canim. Masallah sen cok guzel vermissintebrikler canım senin de geçen hafta gayet iyiydi azalması normal eksi olsun bizim olsun
tebrikler canım güzel yüzdetakım içinde de daha aktif görsek ne iyi olcak seni
tebrikler canım
çok güzel başlangıç canım tebrikler
cok güzel canım tebrikler
79 bandından kurtuldun canım maşallah
güzel sonuc canım seni daha aktif görmek isteriz ana listedesin hem bir de ortilerin de tek kalmış oluyor, mesajlarımıza da dönüş yapmıyorsun daha fazla katılım görsek, senin için de takım için de iyi olur
regl dönemi canım iner gider haftaya güzel eksi gelir
güzel canım senden de daha cok katılım görmek isteriz
maşallah canım süpersin
kuzuuu çok fark yok arayı acmadan da döndün çok güzel gider kilolar
tebrikler canım çok istikrarlısın sen de maşallah
gerilme canım gidecek sen yeter ki devam et
teşekkürler canım geçen 3 hafta yüksek yüzdelerle gidince bu hafta onlara göre durgun sayılır çok şükür böylesi daha iyiSagol canim. Masallah sen cok guzel vermissin
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim hızına yetişemiyorum bol eksili yeni haftaya devam edelim inş.güzel sonuc canım seni daha aktif görmek isteriz ana listedesin hem bir de ortilerin de tek kalmış oluyor, mesajlarımıza da dönüş yapmıyorsun daha fazla katılım görsek, senin için de takım için de iyi olur
Sevgicim hoş geldinBizler de senin pozitif enerjini özledik
Hoşbuldummmm çok teşekkür ederimmProgramın fotosunu paylaşmaktan daha kolayhem porsiyon kontrolüm sağlanmış oluyor.
Swvgiiiiiiiiiihoşgeldin, özlettin balım kendini
Tebrikler canım
Ayyy çok istiyorum kaptanımÇok geçmiş olsun rhatlacak çaylar iç canım iyi gelir
Ve bu regliye rağmen mi
Harikasın bu hafta çok iyiydi zatenn
Listeye alayım mı artık ? :)
Ortim sende iyisin az veren candan demişlerGeçen hafta:79.6
Bu hafta:79.35
Fark:250gr
Yüzde:0.314
Haftaya hedef:79
İstekli olduğun için bende mutlu oldum canım kısa zamanda sağlıklı kilolar ver inşallahAyyy çok istiyorum kaptanımal benide asıl listene hedeften hedefe koşayım. Bak bi mutlu oldum şimdi
Günaydinn arkadaslar hayirli nurlu cumalar
Gecen cuma 85.8
Bu cuma 85
Fark 0.8
Yuzde 0.932
Eki Görüntüle 2761389
@yarimuhendisEl_Em
Bu hafta daha az bekliyodum gecen haftalarda cok gitti diye.. sevindim sonuca
Kaptanim filigran actim karanlik diye tarih görünsün gece mi sabah mi demesinler
Hedefim 84.5
Hazirlaniyim simdi hepinize bol eksiler
Geçen hafta:79.3
Bu hafta:78.4
Fark:900
Yüzde:1.134
Haftaya hedefim:78
El_Em @nnurc
Eki Görüntüle 2761479
Geçen hafta:79.6
Bu hafta:79.1
Fark:500gr
Yüzde:0.628
Haftaya hedef:79
El_Em kaptanım ödem varmış biraz gezinince biraz daha düştü kilom Z Zeze34
Eki Görüntüle 2761489
Kızlar selam. Niye bu saate kadar bekledim. Sabah kalktım filtre kahve içtim zıpladım ki rahatça wc ye çıkarsam tartıyı etkiler diye ama ben stres yaptıkça iyice kilitlendim galiba. Tık yok.
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.0
Fark -200
Yüzde 0.311Eki Görüntüle 2761548
Canımmmm çokkk tebrik ediyorum seni. Gayretin meyvesini veriyor çok şükür. O hedefi 79 mu yapsan acabaEl_Em canim ben bugun ikinci mezuniyeti hakettim ama hedef revizesi yapalim canim.mumkunse eger 80 olarak defistirelim hedefimi 80 de kutlayalim sonra ucuncu mezuniyet gelsin insallah
Bugün burası da karlı canım. Beklenen kar yağdı sonunda. Attık kendimizi biz de dışarı. Donduk tabi soğuktan. Gerçi sadece ben dondum oğlumun keyfi yerindeydikızlar bugün ankara fenaaa karlı serbest saatimizde geldi biz dışarı çıkıyoruzgelince listeyi paylaşırım notlarımda hazır ettim bir kaç düzenleme yapacağım ama oğlan çatladı beklemiyor
Ben 3 4 gündür öyleyim o kadar yorgunum ki anlatamamBugün burası da karlı canım. Beklenen kar yağdı sonunda. Attık kendimizi biz de dışarı. Donduk tabi soğuktan. Gerçi sadece ben dondum oğlumun keyfi yerindeydizor soktum eve. Çok güzeldi ama
senin güzel hatrina 80 olsun gene revizem ama 79 da mezuniyet isterim canım inşallahCanımmmm çokkk tebrik ediyorum seni. Gayretin meyvesini veriyor çok şükür. O hedefi 79 mu yapsan acaba3. Mezuniyete 70 lerle başlarsın
Bugün burası da karlı canım. Beklenen kar yağdı sonunda. Attık kendimizi biz de dışarı. Donduk tabi soğuktan. Gerçi sadece ben dondum oğlumun keyfi yerindeydizor soktum eve. Çok güzeldi ama
Masallah canim mezuniyetine mezuniyet ekliyorsunsenin güzel hatrina 80 olsun gene revizem ama 79 da mezuniyet isterim canım inşallah