Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dersten önce tartilmaz miyim kaptanım 6.40tan beri bin kere çıktım tartıyadile gelecek diye korkuyorum bu sonuç 9.30 civarı dersten önceki tartı sonucunm.12 gibi tartıda 200 Gr fazla ciktim. bı kahve 1 lt su içmiştim ama pazartesiden beri hep artiyim,bı eksiyi goremwmistim son günlerde niye spora sarıldım en azından sabit geleyim demiştim ama olmadı

Çok iyisin maşallah darısı başıma darısı başıma
Senin de fark yok canım zaten. İnşallah
Harikayız kuzu
Harika sonuc canim masallah irade budur
Teşekkür ederim canımmm
Oyy o nasıl yüzde yahu
Bir de ortağın tempus muş. Kırıp geçirdiniz ortalığı valla

Yeni gelenler ortaligi salladi tebrikler
Teşekkürlerrr
Vuhuuuuu, süpersin canım
Teşekkür ederim canım
Oooo bu ortaklar yıktı ortalığı
Harikasın canım tebrik ederim
Yaa asıl sana teşekkür ederim. Sen beni gayretlendirip motive ettin. İyiki varsınnn

He tmm ozman canım ben eksiye düşmüşsündürde unutup su içince artı çıktın zannettim sen elinden geleni yapmışsın moral bozmak yok

Selam canım 2 küsür alıp geldim, kısa sirede vereceğin ama
Demekki yeterince kaçamak yapamamışın canım bak 2 gün gel yanıma +5 leri bile görürsün
Ya sorma nikicim zaten gördüğün gibi çoğu izinli üye aslında hedefe varmadan ayrıldılar
2 güne geleceğiz dediler vııııınnnn gittiler
Kaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeye Şimdi baktım da alt listede sondan 2. sıradayım. Sıra bana ne zaman gelirki acep
Günaydın canım kısa zamanda gidecek onlar
Aynen kaptanım asılıyorum artık
Günaydın canım.
Büyük bir artı değil. Şıp diye vereceksin inşallah
Şıp şıp şıp 3 şıpta hallederim inşallh canım

He tmm ozman canım ben eksiye düşmüşsündürde unutup su içince artı çıktın zannettim sen elinden geleni yapmışsın moral bozmak yok
Yok yok unuttuğum şey suyu az içmem gerektigiydi ders esnasında oğlumun da
dersi vardı ve sandviç yaptılar, her şeyini hazır ettiğim halde sürekli bı şeyler sorunca kafa bir milyon

El_Em canim ben bugun ikinci mezuniyeti hakettim ama hedef revizesi yapalim canim.mumkunse eger 80 olarak defistirelim hedefimi 80 de kutlayalim sonra ucuncu mezuniyet gelsin insallah
Wooow canım maşallah sana ya, hedefine ulaşmışın bile kısacık sürede 41.5 kere maşallh

Kaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeye Şimdi baktım da alt listede sondan 2. sıradayım. Sıra bana ne zaman gelirki acep
Canım tabiki eski kilona dönünce gireceksin bekleme yok o anlamda listeye sen oraya takılma :)) bekleme listeyi maalesef olumsuz etkileyenler için bir süre olacak mezun üyeler içinde olmayacak
reyyan ı hemen alıyorum bugün
Tempus un kk kuralı gereği 6 ayı haftaya doluyor mesela o da haftaya girecek

Ayyy teşekkür ederim kaptanım, inşallah bu gazla giderim ben

Cikin canim. Hava alsin cocuk. Bizim burasi buzz eksi 10 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…