Sağol canm benim bu hafta sporla beraber 64 ü görecem inşallahGünaydınnnn valla iyi gitmiş yine semracım :) tebrikler
Dersten önce tartilmaz miyim kaptanım 6.40tan beri bin kere çıktım tartıyaA ben şok
Dersten önce tartılsaydın keşke canım susarsın tabiki öyle ders anlatılır mı
7 den beri bu kız burda kesin büyük bir eksi gelecek derkenbenim hayaller suya
Haftaya bize çok şey borçlusun
Senin de fark yok canım zaten. İnşallahÇok iyisin maşallah darısı başıma darısı başıma
Harikayız kuzuHarikasın ball
Teşekkür ederim canımmmHarika sonuc canim masallah irade budur
Oyy o nasıl yüzde yahu
Bir de ortağın tempus muş. Kırıp geçirdiniz ortalığı valla
TeşekkürlerrrYeni gelenler ortaligi salladitebrikler
Teşekkür ederim canımVuhuuuuu, süpersin canım
Yaa asıl sana teşekkür ederim. Sen beni gayretlendirip motive ettin. İyiki varsınnnOooo bu ortaklar yıktı ortalığı
Harikasın canım tebrik ederim
He tmm ozman canım ben eksiye düşmüşsündürde unutup su içince artı çıktın zannettim sen elinden geleni yapmışsın moral bozmak yokDersten önce tartilmaz miyim kaptanım 6.40tan beri bin kere çıktım tartıyadile gelecek diye korkuyorum bu sonuç 9.30 civarı dersten önceki tartı sonucunm.12 gibi tartıda 200 Gr fazla ciktim. bı kahve 1 lt su içmiştim ama pazartesiden beri hep artiyim,bı eksiyi goremwmistim son günlerde niye spora sarıldım en azından sabit geleyim demiştim ama olmadı
Senin de fark yok canım zaten. İnşallah
Harikayız kuzu
Teşekkür ederim canımmm
Teşekkürlerrr
Teşekkür ederim canım
Yaa asıl sana teşekkür ederim. Sen beni gayretlendirip motive ettin. İyiki varsınnn
Selam canım 2 küsür alıp geldim, kısa sirede vereceğin amaİyiyiim şükür painiimmya ben diyet yapamadım ama bir teorimin doğruluğunu anladım deli gibi yedim 3000 kalori civarı neredeyse hergun tatlımsı şeylerde oldu ve sadece 500 Gr aldım o da hiç yurumedigimden belki yani kacakli beslenemk benim için iyiymiş çok aldirtmadi. Ama ne zaman dönerim bilmiyorum çok cazip geldi böyle sen naptın kilo alışı mi var bakem
Evet vardı doğru yok ama bı daha tövbe
Kaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeyeYa sorma nikicim zaten gördüğün gibi çoğu izinli üye aslında hedefe varmadan ayrıldılar
2 güne geleceğiz dediler vııııınnnn gittiler
Aynen kaptanım asılıyorum artıkGünaydın canım kısa zamanda gidecek onlar
Şıp şıp şıp 3 şıpta hallederim inşallh canımGünaydın canım.
Büyük bir artı değil. Şıp diye vereceksin inşallah
Yok yok unuttuğum şey suyu az içmem gerektigiydiHe tmm ozman canım ben eksiye düşmüşsündürde unutup su içince artı çıktın zannettim sen elinden geleni yapmışsın moral bozmak yok
Wooow canım maşallah sana ya, hedefine ulaşmışın bile kısacık sürede 41.5 kere maşallhEl_Em canim ben bugun ikinci mezuniyeti hakettim ama hedef revizesi yapalim canim.mumkunse eger 80 olarak defistirelim hedefimi 80 de kutlayalim sonra ucuncu mezuniyet gelsin insallah
Sagol canim benim ikinci bu darisi uce insallahWooow canım maşallah sana ya, hedefine ulaşmışın bile kısacık sürede 41.5 kere maşallh
aa canım unutmuşum çok çok tebrik ederimEl_Em canim ben bugun ikinci mezuniyeti hakettim ama hedef revizesi yapalim canim.mumkunse eger 80 olarak defistirelim hedefimi 80 de kutlayalim sonra ucuncu mezuniyet gelsin insallah
Canım tabiki eski kilona dönünce gireceksin bekleme yok o anlamda listeye sen oraya takılma :)) bekleme listeyi maalesef olumsuz etkileyenler için bir süre olacak mezun üyeler içinde olmayacakKaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeyeŞimdi baktım da alt listede sondan 2. sıradayım. Sıra bana ne zaman gelirki acep
Ayyy teşekkür ederim kaptanım, inşallah bu gazla giderim benCanım tabiki eski kilona dönünce gireceksin bekleme yok o anlamda listeye sen oraya takılma :)) bekleme listeyi maalesef olumsuz etkileyenler için bir süre olacak mezun üyeler içinde olmayacak
reyyan ı hemen alıyorum bugün
Tempus un kk kuralı gereği 6 ayı haftaya doluyor mesela o da haftaya girecek
inanıyorum canım sana en geç 29 u haftası girersin listeyeAyyy teşekkür ederim kaptanım, inşallah bu gazla giderim ben
inanıyorum canım sana en geç 29 u haftası girersin listeye
bunu okudum ya kaptanım girmiş kadar oldum
Cikin canim. Hava alsin cocuk. Bizim burasi buzz eksi 10 .kızlar bugün ankara fenaaa karlı serbest saatimizde geldi biz dışarı çıkıyoruzgelince listeyi paylaşırım notlarımda hazır ettim bir kaç düzenleme yapacağım ama oğlan çatladı beklemiyor
Sagol kaptancimTebrikler canım