Günaydın canım.Günaydın arkadaşlar,
İzne ayrıldığım cuma: 58.1
Bu gün : 60.4
Fark : 2.3
Hedef :59.4
Alt listede oldugum içi yüzdeye gerek yok sanırım
El_Em
Sagol canim insallah bu ay da bekletmez beni kendileri gecen ay 18 gun gecikmistiOvv regl öncesi bu eksi muhteşem ortim
Sagol canim.Niye ac kaldığımı anladin mi simdiOlsun canım -700 iyi bir rakam heleki 84 isen yaniiiitebriklerrr
Günaydın canım aslında kahve yerine ılık limonlu su daha iyi gelebilirdi WC için olsun çaba sarfetmişsin bu hafta hem menü hem spor biraz farklı şeyler yaparsan belki bir değişiklik olur kilondaKızlar selam. Niye bu saate kadar bekledim. Sabah kalktım filtre kahve içtim zıpladım ki rahatça wc ye çıkarsam tartıyı etkiler diye ama ben stres yaptıkça iyice kilitlendim galiba. Tık yok.
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.0
Fark -200
Yüzde 0.311Eki Görüntüle 2761548
Listede degilim diye notla falan ugrasmadimKeşke notta yazsaydı iyice komedi olurdu yatardım yere
Tc yazar altina imza atariz.Ayyy pamukkk
Rezilk etme adama biziyakında e imza isteyeceğiz
cok sağol canım ivmenin azalması normal zaten azalmasa sıkıntı hissederdim çok şükürCanım harika ilerliyorsun
teşekkürler canimmmTebrikler Almilacım
teşekkürler canım çok şükürTebrikler canim dur durak bilmeden veriyorsun kilolari masallah
Olmayacak inşallahGünaydın canım aslında kahve yerine ılık limonlu su daha iyi gelebilirdi WC için olsun çaba sarfetmişsin bu hafta hem menü hem spor biraz farklı şeyler yaparsan belki bir değişiklik olur kilonda
Haftaya tartışma konusunda bir sıkıntı olacak mı canım ona göre üst listeden çıkarıp çıkarmama konusunda not düşmeliyim
Canım detoks suyunu nasıl yapıyorsun?
Vuhuuuuu, süpersin canım
Regle göre çok iyi canım,hemen menülerini didiklemeliyim
Bir de tam kullanıcı adı olmalı değil mi?Maşallah canım
Haftaya yazıyı el yazısı yaz olur mu kuzum
Bence isme gerek yok,mantardan tanır tüm kk değil mi HilalKeşke notta yazsaydı iyice komedi olurdu yatardım yere
tebrikler canım senin de geçen hafta gayet iyiydi azalması normal eksi olsun bizim olsun
tebrikler canım güzel yüzde
tebrikler canım
çok güzel başlangıç canım tebrikler
cok güzel canım tebrikler
79 bandından kurtuldun canım maşallahGeçen hafta:79.3
Bu hafta:78.4
Fark:900
Yüzde:1.134
Haftaya hedefim:78
El_Em @nnurc
Eki Görüntüle 2761479
güzel sonuc canım seni daha aktif görmek isteriz ana listedesin hem bir de ortilerin de tek kalmış oluyor, mesajlarımıza da dönüş yapmıyorsun daha fazla katılım görsek, senin için de takım için de iyi olurGeçen hafta:79.6
Bu hafta:79.1
Fark:500gr
Yüzde:0.628
Haftaya hedef:79
El_Em kaptanım ödem varmış biraz gezinince biraz daha düştü kilom @Zeze34
Eki Görüntüle 2761489
regl dönemi canım iner gider haftaya güzel eksi gelir
güzel canım senden de daha cok katılım görmek isteriz
maşallah canım süpersin
kuzuuu çok fark yok arayı acmadan da döndün çok güzel gider kilolarGünaydın arkadaşlar,
El_Em
tebrikler canım çok istikrarlısın sen de maşallah
gerilme canım gidecek sen yeter ki devam etKızlar selam. Niye bu saate kadar bekledim. Sabah kalktım filtre kahve içtim zıpladım ki rahatça wc ye çıkarsam tartıyı etkiler diye ama ben stres yaptıkça iyice kilitlendim galiba. Tık yok.
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.0
Fark -200
Yüzde 0.311Eki Görüntüle 2761548
Teşekkür ederim canım ben de yapayım, su miktarim artarS Suskunhanim canım 1 lt suyun içine 2 3 dilim portakalı yarım limonu dilimleyip ve kabuk tarçın atıp geceden hazırlıyorum sonraki gün içinde tüketiyorum
A ben şok
Ay photoyo koymamışımGünaydın arkadaşlar,
El_Em