- 5 Ekim 2020
- 2.554
- 9.741
- 108
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #387.541
Günaydın canım.Günaydın arkadaşlar,
İzne ayrıldığım cuma: 58.1
Bu gün : 60.4
Fark : 2.3
Hedef :59.4
Alt listede oldugum içi yüzdeye gerek yok sanırım
Cherry Mom
Olsun canım -700 iyi bir rakam heleki 84 isen yaniiiiGecen cuma 82.8
Guncel 82.1
Fark 0.7
Yuzde 0.845
Hedef 81.5
Sali 84 u gördümo yuzden bu eksi benim icin cok iyi regl de yarin. Ama 100 gr daha vermis olmayi hedefimi tutturmus olmayi isterdim
Cherry Mom belmayne
Sagol canim insallah bu ay da bekletmez beni kendileri gecen ay 18 gun gecikmistiOvv regl öncesi bu eksi muhteşem ortim
Sagol canim.Niye ac kaldığımı anladin mi simdiOlsun canım -700 iyi bir rakam heleki 84 isen yaniiiitebriklerrr
Günaydın canım aslında kahve yerine ılık limonlu su daha iyi gelebilirdi WC için olsun çaba sarfetmişsin bu hafta hem menü hem spor biraz farklı şeyler yaparsan belki bir değişiklik olur kilondaKızlar selam. Niye bu saate kadar bekledim. Sabah kalktım filtre kahve içtim zıpladım ki rahatça wc ye çıkarsam tartıyı etkiler diye ama ben stres yaptıkça iyice kilitlendim galiba. Tık yok.
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.0
Fark -200
Yüzde 0.311Eki Görüntüle 2761548
Listede degilim diye notla falan ugrasmadimKeşke notta yazsaydı iyice komedi olurdu yatardım yere
Tc yazar altina imza atariz.Ayyy pamukkk
Rezilk etme adama biziyakında e imza isteyeceğiz
cok sağol canım ivmenin azalması normal zaten azalmasa sıkıntı hissederdim çok şükürCanım harika ilerliyorsun
teşekkürler canimmmTebrikler Almilacım
teşekkürler canım çok şükürTebrikler canim dur durak bilmeden veriyorsun kilolari masallah
Olmayacak inşallahGünaydın canım aslında kahve yerine ılık limonlu su daha iyi gelebilirdi WC için olsun çaba sarfetmişsin bu hafta hem menü hem spor biraz farklı şeyler yaparsan belki bir değişiklik olur kilonda
Haftaya tartışma konusunda bir sıkıntı olacak mı canım ona göre üst listeden çıkarıp çıkarmama konusunda not düşmeliyim
Canım detoks suyunu nasıl yapıyorsun?14 ocak perşembe
11.45
1 tane haşlanmış yumurta, süzme peynir, salatalık, yarım havuç, 3 küçük ceviz
15.15
1tane elma ve 12tane fındık
17.00
8yk z.yağlı taze fasülye, yarım havuç ce 1 dilim ekmeğin çeyreği(tb)
Su : 1lt detoks suyu ve 2 lt normal su
Spor :30 dk leslie=45p
Namaria Cherry Mom @_Reyyan
Vuhuuuuu, süpersin canım
Regle göre çok iyi canım,hemen menülerini didiklemeliyimSelam kızlar dun regl odum cok agrım vardı menü paylaşamadım .
Gecen cuma :78.
Bu cuma:76.75
Verilen:1.25
Yuzde farkı:1.6
Cherry Mom @_Reyyan @Naz03
Bir de tam kullanıcı adı olmalı değil mi?Maşallah canım
Haftaya yazıyı el yazısı yaz olur mu kuzum
Bence isme gerek yok,mantardan tanır tüm kk değil mi HilalKeşke notta yazsaydı iyice komedi olurdu yatardım yere
tebrikler canım senin de geçen hafta gayet iyiydi azalması normal eksi olsun bizim olsunGunaydin kizlar cok guzel eksiler var tebrikler
gecen hafta:65.55
Bugun:65.35
Fark 200 gram
Yuzde: 0.305
Haftaya hedef:64.9
Cherry Mom @ummhnisa
tebrikler canım güzel yüzdeSelam kızlar dun regl odum cok agrım vardı menü paylaşamadım .
Gecen cuma :78.
Bu cuma:76.75
Verilen:1.25
Yuzde farkı:1.6
Cherry Mom @_Reyyan @Naz03
tebrikler canımGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 77.70
Bugunku kilom:77.35
Fark: 350 gr
Yuzde: 0,45
Haftaya hedefim: 76,80
Cherry Mom @zafer64 @_Reyyan Nikinik
çok güzel başlangıç canım tebrikler
cok güzel canım tebriklerGeçen hafta: 70,7 ( Yen'i tartıya göre)
Bu hafta: 69,6
Fark: 1,100
Yüzde: 1,155
Hedef: 69
Cherry Mom
79 bandından kurtuldun canım maşallahGeçen hafta:79.3
Bu hafta:78.4
Fark:900
Yüzde:1.134
Haftaya hedefim:78
Cherry Mom @nnurc
Eki Görüntüle 2761479
güzel sonuc canım seni daha aktif görmek isteriz ana listedesin hem bir de ortilerin de tek kalmış oluyor, mesajlarımıza da dönüş yapmıyorsun daha fazla katılım görsek, senin için de takım için de iyi olurGeçen hafta:79.6
Bu hafta:79.1
Fark:500gr
Yüzde:0.628
Haftaya hedef:79
Cherry Mom kaptanım ödem varmış biraz gezinince biraz daha düştü kilom @Zeze34
Eki Görüntüle 2761489
regl dönemi canım iner gider haftaya güzel eksi gelirCherry Mom @_Reyyan Nikinik
70.4 çıktım ama inanın bunu bekliyordum çünkü bugün regl oldum olacağım patlıyorum. En az +2 var bu kilonun üzerinde. Haftaya birden düşecek.Bunu biliyorum ama yine de moral bozuyor işte benim bu regl dönemlerim.
güzel canım senden de daha cok katılım görmek isteriz
maşallah canım süpersinKendime sabah sabah bir sürü stres yarattımfotoya yanlış tarihi yazmışım. Fark ettiğimde kahvemi ve suyumu içmiştim. Ödüm koptu ama neyse ki gördüm aynı kiloyu
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 69.4
Bu cuma: 68.6
Fark: - 800 gr
Yüzde: 1.152
Hedef: 68.0
Cherry Mom Nikinik
kuzuuu çok fark yok arayı acmadan da döndün çok güzel gider kilolarGünaydın arkadaşlar,
Cherry Mom
tebrikler canım çok istikrarlısın sen de maşallahGecen cuma 82.8
Guncel 82.1
Fark 0.7
Yuzde 0.845
Hedef 81.5
Sali 84 u gördümo yuzden bu eksi benim icin cok iyi regl de yarin. Ama 100 gr daha vermis olmayi hedefimi tutturmus olmayi isterdim
Cherry Mom belmayne
gerilme canım gidecek sen yeter ki devam etKızlar selam. Niye bu saate kadar bekledim. Sabah kalktım filtre kahve içtim zıpladım ki rahatça wc ye çıkarsam tartıyı etkiler diye ama ben stres yaptıkça iyice kilitlendim galiba. Tık yok.
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.0
Fark -200
Yüzde 0.311Eki Görüntüle 2761548
Teşekkür ederim canım ben de yapayım, su miktarim artarS Suskunhanim canım 1 lt suyun içine 2 3 dilim portakalı yarım limonu dilimleyip ve kabuk tarçın atıp geceden hazırlıyorum sonraki gün içinde tüketiyorum
A ben şokGeçen hafta 58.5 şimdi 58.6sabah daha fazlaydı ama 1000 tane zıpladim dersten önce bu vakte kadar da aç kaldım ama unutup derste 1 lt suyu bitirmiştim boğazım kuruyor sürekli konuşunca
Regl olamadım, bı olsam psikolojik olarak da fiziki olarak da rahatlayacagim
Cherry Mom balpamuk
Ay photoyo koymamışımGünaydın arkadaşlar,
Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?