Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A ben şok 👀
Dersten önce tartılsaydın keşke canım susarsın tabiki öyle ders anlatılır mı 🙈
7 den beri bu kız burda kesin büyük bir eksi gelecek derken 🙈 benim hayaller suya 🤯
Haftaya bize çok şey borçlusun 🤣
Dersten önce tartilmaz miyim kaptanım 6.40tan beri bin kere çıktım tartıya😂dile gelecek diye korkuyorum😅 bu sonuç 9.30 civarı dersten önceki tartı sonucunm.12 gibi tartıda 200 Gr fazla ciktim. bı kahve 1 lt su içmiştim ama pazartesiden beri hep artiyim,bı eksiyi goremwmistim😔 son günlerde niye spora sarıldım🙈 en azından sabit geleyim demiştim ama olmadı😔

Çok iyisin maşallah darısı başıma darısı başıma😂😂😍
Senin de fark yok canım zaten. İnşallah 💙
Harikayız kuzu😍
Harika sonuc canim masallah irade budur 😌
Teşekkür ederim canımmm💙
Oyy o nasıl yüzde yahu😍
Bir de ortağın tempus muş. Kırıp geçirdiniz ortalığı valla 😂😂🧿
🙈💙
Yeni gelenler ortaligi salladi 😂😂👏👏tebrikler
Teşekkürlerrr💙
Vuhuuuuu, süpersin canım🤩🤩
Teşekkür ederim canım 💙
Oooo bu ortaklar yıktı ortalığı 🤭🤩🤩
Harikasın canım tebrik ederim 🤗🤗
Yaa asıl sana teşekkür ederim. Sen beni gayretlendirip motive ettin. İyiki varsınnn🥰💙

Dersten önce tartilmaz miyim kaptanım 6.40tan beri bin kere çıktım tartıya😂dile gelecek diye korkuyorum😅 bu sonuç 9.30 civarı dersten önceki tartı sonucunm.12 gibi tartıda 200 Gr fazla ciktim. bı kahve 1 lt su içmiştim ama pazartesiden beri hep artiyim,bı eksiyi goremwmistim😔 son günlerde niye spora sarıldım🙈 en azından sabit geleyim demiştim ama olmadı😔
He tmm ozman canım ben eksiye düşmüşsündürde unutup su içince artı çıktın zannettim sen elinden geleni yapmışsın moral bozmak yok 😘😘

İyiyiim şükür painiimm :KK68: ya ben diyet yapamadım ama bir teorimin doğruluğunu anladım deli gibi yedim 3000 kalori civarı neredeyse hergun tatlımsı şeylerde oldu ve sadece 500 Gr aldım o da hiç yurumedigimden belki yani kacakli beslenemk benim için iyiymiş çok aldirtmadi. Ama ne zaman dönerim bilmiyorum çok cazip geldi böyle 🤭 sen naptın kilo alışı mi var bakem:KK69:

Evet vardı doğru yok ama bı daha tövbe 🤭
Selam canım 2 küsür alıp geldim, kısa sirede vereceğin ama💪💪
Demekki yeterince kaçamak yapamamışın canım bak 2 gün gel yanıma +5 leri bile görürsün😂😂
Ya sorma nikicim zaten gördüğün gibi çoğu izinli üye aslında hedefe varmadan ayrıldılar
2 güne geleceğiz dediler vııııınnnn gittiler 👀 :KK11:
Kaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeye🙏🙏☺️ Şimdi baktım da alt listede sondan 2. sıradayım. Sıra bana ne zaman gelirki acep🧐🧐😬😬
Günaydın canım kısa zamanda gidecek onlar 🤗
Aynen kaptanım asılıyorum artık💪💪❤️❤️
Günaydın canım.
Büyük bir artı değil. Şıp diye vereceksin inşallah 😍🙏
Şıp şıp şıp 3 şıpta hallederim inşallh canım😁🤗🤗

He tmm ozman canım ben eksiye düşmüşsündürde unutup su içince artı çıktın zannettim sen elinden geleni yapmışsın moral bozmak yok 😘😘
Yok yok unuttuğum şey suyu az içmem gerektigiydi🙈 ders esnasında oğlumun da
dersi vardı ve sandviç yaptılar, her şeyini hazır ettiğim halde sürekli bı şeyler sorunca kafa bir milyon🙈

El_Em El_Em canim ben bugun ikinci mezuniyeti hakettim 😇 ama hedef revizesi yapalim canim.mumkunse eger 80 olarak defistirelim hedefimi 80 de kutlayalim sonra ucuncu mezuniyet gelsin insallah 🙃
Wooow canım maşallah sana ya, hedefine ulaşmışın bile kısacık sürede 41.5 kere maşallh🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Kaptanım nolur ben eski kiloma dönünce gireyim listeye🙏🙏☺️ Şimdi baktım da alt listede sondan 2. sıradayım. Sıra bana ne zaman gelirki acep🧐🧐😬😬
Canım tabiki eski kilona dönünce gireceksin bekleme yok o anlamda listeye sen oraya takılma :)) bekleme listeyi maalesef olumsuz etkileyenler için bir süre olacak mezun üyeler içinde olmayacak
reyyan ı hemen alıyorum bugün
Tempus Tempus un kk kuralı gereği 6 ayı haftaya doluyor mesela o da haftaya girecek

Canım tabiki eski kilona dönünce gireceksin bekleme yok o anlamda listeye sen oraya takılma :)) bekleme listeyi maalesef olumsuz etkileyenler için bir süre olacak mezun üyeler içinde olmayacak
reyyan ı hemen alıyorum bugün
Tempus Tempus un kk kuralı gereği 6 ayı haftaya doluyor mesela o da haftaya girecek
Ayyy teşekkür ederim kaptanım, inşallah bu gazla giderim ben🤗🤗☺️☺️

kızlar bugün ankara fenaaa karlı serbest saatimizde geldi biz dışarı çıkıyoruz :confused: gelince listeyi paylaşırım notlarımda hazır ettim bir kaç düzenleme yapacağım ama oğlan çatladı beklemiyor :KK70:
Cikin canim. Hava alsin cocuk. Bizim burasi buzz eksi 10 .

X