Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla akşam yemeğini yiyene kadar elim ayağım titremeye başladı babaannem gibi oldum 👀 yaşlandım sanırım 😬
Hahahah tempus çok tatlısın dikkat et kendine sen geçen sene de fazla spordan bayılmıştın bak hatırlatayım. 🙈 Allah korusun tabii kötüyü hatırlatmayayım ama sağlık herşeyden önemli😃

Çok yağmur varmış İzmir’de! İstanbul’da da yağıyor ama İzmir’in yağmurunu ayrı özledim! 😍😍😍 S ni de özledim Ceylan kaç bin adım yürüdün bugün insafsız!🙈😂😂😂😂
Pamukcum sorma maşallah muhteşem yağıyor gök gürlüyor şimşek çakıyor özlemişim yağmur sesini. Azıcık attım kuzum 10 bin adım 😂

Kız seni vururum bak geçen seneyi hatırlatma bana yeni bir yıl yeni kararlar alındı. Artık yeni bir görüntü şart bize vericez o kadar yemeyeceksin kalorili şeyler. Al şimdi eline su şişesini su içmeye devam mayısa kadar sen de 15 kg vereceksin bozmak yok.. Aaaa getirtme beni oraya saçını başını yolarım bak 😂😂😂

Bunu okuyunca önümde duran bardağı fondip yapmam kaç puan!??🙈

Aslında uykusuzda kalmıyorum bence aksine çok fazla bile uyuyorum. Çünkü sabah 7-8 gibi uyuyabiliyorum ve akşam 5te uyanıyorum. Geceler gündüz, gündüzler gece olmuş gibi.
Kendimi gündüz uykusuz bırakıp gece uykularına dönmeye çalıştım bir kaç kez olmadı bir türlü. Biraz psikolojik sanırım panik atak ve depresyon başlangıcı demişti psikoloğumda o yüzden kimseyle iletişim kurmamak için sanırım psikolojim böyle bir tepki veriyor
Canım fırsatın olursa d vitaminine de baktır. Düşük olunca uyku düzeni bozuluyor. İnşallah kısa zamanda düzenine kavuşursun 🙏

X