Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım şu ara işler burada çok yoğpun o yüzden sorumluluğumu yerine getiremem diye kaçıyorum biraz
bu arada evet gecen 1 günlüğüne geldik oğlanlar gelmedi taziye ziyareti için gelmiştim 2 yakın arkadaşım anne ve babasını kaybetmişti o yüzden geldik vakitli bir şekilde gelince seni arayacağım özledim valla sizleri

Canim basiniz sagolsun

Gayet guzel olmus ortim. Spor bir harika

Vücuduna bir şeyler bağlıyorlar. 1 saat oturuyosun. Bir de çok acı bir spreyi var gün içinde onu kullanıyosun. Bağımlılıklardan kurtulmaya yardımcıymış. Çok faydasını gören olmuş aslında ama iş yine kendinde bitiyor

Başınız sağ olsun canım

pazartesi -700 idi ama iki gündür +500(pazartesiye göre)İştahım yoktu kaç gündür,bugün canımın sıkıntısına açlık suremw zor dayandım El_Em
Canim sanirim kalori hesabi yapiyorsun mutfak tartisi kullaniyor musun? Soyle bi menulerine goz attim kek ,pisi ,3u bir arada kahve kalori hedefini bu tarz seylerle doldurursan arti olarak donmesi normal aslinda daha sağlıklı yiyeceklerle doldurursan karnin da doyar eksi de görürsün nacizane benden tavsiye

Anladım canım teşekkür ederim

Canım onlar baya minikti,yemesem de olurdu zaten ama aman çöpe gitmesin mantığı ile hareket ederek hata yaptımKalori olarak cumadan beri bir ya da iki kez 1100 civarı oldu,onun dışında hep 800-900 ama doydugum için bu sınırda kaldı,özel bı uğraş değil.Bir de erken bırakıyorum yemeyi,18 saat açlık yapıyorum illa fark etmeli diye düşünüyorum

Keske mideye degil de buzlaga gitselerdi +700 opmazlardi bugun ve yarin sebze tuketmeye calis odem atici bir seyler de icebilirsen gider insallah. Ben de kalori diyeti yapiyorum 500u zor geciyorum ve cok da doyuyorum

Canim hosgeldin listeye girmeni beklememize gerek yok canim eslesmemis bi arkadas varsa gelenlerden sana bi orti bulacagiz yarin insallah
Hosbuldum cok guzel olur
azaydidem canim Amor-a da sehir disindaydi dondu bugun ortiliginiz hayirli olsun
Super ozaman ortakligimiz hayirli olsun ortim Amor-a
Günaydın kızlar.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Bu arada bugün walk günü
Walk gunu ne oluyo acaba
Keske mideye degil de buzlaga gitselerdi +700 opmazlardi bugun ve yarin sebze tuketmeye calis odem atici bir seyler de icebilirsen gider insallah. Ben de kalori diyeti yapiyorum 500u zor geciyorum ve cok da doyuyorum
500 kalorimi aliyosun sadece gunde canim cok merak ettim neler yiyosun

500 kalorimi aliyosun sadece gunde canim cok merak ettim neler yiyosun
Menulerim yaziyor bir de gecen haftalarda porsiyon ayarlayamiyorum diye mutfak tartisi almıştım agzima giren her lokma ölçüp tartilip oyle giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…