- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
canım şu ara işler burada çok yoğpun o yüzden sorumluluğumu yerine getiremem diye kaçıyorum biraz
Canım canım telefondan yazmıştım ama görünce tekrar bir çoşku geldi banaharikasın nazar değmesin sen bu işi bitirdin diyorum benn beynine nasıl bir kodlama yaptıysan tıkır tıkır gidiyorsun
Sen ister yeterli sopamı hazır ettim ben
Kaptanımmm
Bütün kızlar toplandık hadi gelin eskiler patır patır dönüyor sizde buyrun
Ben iyiyim kaptanım 2 haftadır ailemin yanında İstanbuldaydım cuma tekrar Ankaraya dönüş sizde Ankara'ya geldiniz galiba değil mi geçenlerde w.apta öyle gördüm sanki
Canim basiniz sagolsunÇok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgünben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
En iyisi tabi cissiz menuorticogim sende ciskek bende 2 küçük kare dilim ev yapımı misir ekmegi ahh ahh bize.canim sana söz veriyorum bende yarın ciss goremiceksin.
Gayet guzel olmus ortim. Spor bir harikasalı menn.
9.30 peynir 6 zeytin 2 dilim tam buğday.domates
ara 1 parmak muz
öğle kabak sote 2 ksk pirinç pilavı 1 bardak ayran
ara 1 bardak süt 1 hurma
akşam 2 etsiz çiğ köfte.1 haşlanmış yumurta .yeşillik 1 bardak ayran.2 dilim tam buğday
ara 1 küçük hurma
su yatana kadar 3 lt olur
spor 70 dk hızlı tempo yürüş
El_Em Nikinik DeryaOnDiet
Vücuduna bir şeyler bağlıyorlar. 1 saat oturuyosun. Bir de çok acı bir spreyi var gün içinde onu kullanıyosun. Bağımlılıklardan kurtulmaya yardımcıymış. Çok faydasını gören olmuş aslında ama iş yine kendinde bitiyorNeden protein yasağın var canım neyi kaçırdım ben yine
Nice güzel yaşların olsun canım
Vayy ilk defa duydum,nasıl yapıyor ki
Bı an ben yazdım sandımyöntemler farklı olsa da sebep hep aynı
Reca ediyorum ne münasebet ,Nayır ,nasla böyle bir şey yapamamsenin yazdığın saatte daha oğluma ödev yaptırıyorum Şimdi uyumadan dayanamadım da bakınca gördüm
Mekanı cennet olsun, rabbim sabır versin
Başınız sağ olsun canımÇok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgünben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
Canim sanirim kalori hesabi yapiyorsun mutfak tartisi kullaniyor musun? Soyle bi menulerine goz attim kek ,pisi ,3u bir arada kahve kalori hedefini bu tarz seylerle doldurursan arti olarak donmesi normal aslinda daha sağlıklı yiyeceklerle doldurursan karnin da doyar eksi de görürsün nacizane benden tavsiyepazartesi -700 idi ama iki gündür +500(pazartesiye göre)İştahım yoktu kaç gündür,bugün canımın sıkıntısına açlık suremw zor dayandım El_Em
Anladım canım teşekkür ederimVücuduna bir şeyler bağlıyorlar. 1 saat oturuyosun. Bir de çok acı bir spreyi var gün içinde onu kullanıyosun. Bağımlılıklardan kurtulmaya yardımcıymış. Çok faydasını gören olmuş aslında ama iş yine kendinde bitiyor
Canım onlar baya minikti,yemesem de olurdu zaten ama aman çöpe gitmesin mantığı ile hareket ederek hata yaptımCanim sanirim kalori hesabi yapiyorsun mutfak tartisi kullaniyor musun? Soyle bi menulerine goz attim kek ,pisi ,3u bir arada kahve kalori hedefini bu tarz seylerle doldurursan arti olarak donmesi normal aslinda daha sağlıklı yiyeceklerle doldurursan karnin da doyar eksi de görürsün nacizane benden tavsiye
Keske mideye degil de buzlaga gitselerdiCanım onlar baya minikti,yemesem de olurdu zaten ama aman çöpe gitmesin mantığı ile hareket ederek hata yaptımKalori olarak cumadan beri bir ya da iki kez 1100 civarı oldu,onun dışında hep 800-900 ama doydugum için bu sınırda kaldı,özel bı uğraş değil.Bir de erken bırakıyorum yemeyi,18 saat açlık yapıyorum illa fark etmeli diye düşünüyorum
Hosbuldum cok guzel olurCanim hosgeldin listeye girmeni beklememize gerek yok canim eslesmemis bi arkadas varsa gelenlerden sana bi orti bulacagiz yarin insallah
Super ozaman ortakligimiz hayirli olsun ortim
Walk gunu ne oluyo acabaGünaydın kızlar.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Bu arada bugün walk günü
500 kalorimi aliyosun sadece gunde canim cok merak ettim neler yiyosunKeske mideye degil de buzlaga gitselerdi+700 opmazlardi bugun ve yarin sebze tuketmeye calis odem atici bir seyler de icebilirsen gider insallah. Ben de kalori diyeti yapiyorum 500u zor geciyorum ve cok da doyuyorum
Menulerim yaziyor500 kalorimi aliyosun sadece gunde canim cok merak ettim neler yiyosun