Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım şu ara işler burada çok yoğpun o yüzden sorumluluğumu yerine getiremem diye kaçıyorum biraz
bu arada evet gecen 1 günlüğüne geldik oğlanlar gelmedi taziye ziyareti için gelmiştim 2 yakın arkadaşım anne ve babasını kaybetmişti o yüzden geldik vakitli bir şekilde gelince seni arayacağım özledim valla sizleri
Allah rahmet eylesin :KK43: bu sene kayıplar yılı maalesef 😔

Hazır olduğunuzda bekleriz kaptanım özledik ♥️♥️

Hosbuldum cok guzel olur🥰

Super ozaman ortakligimiz hayirli olsun ortim Amor-a Amor-a 🥰

Walk gunu ne oluyo acaba🤭🙈

500 kalorimi aliyosun sadece gunde canim cok merak ettim neler yiyosun 🙈
Canım pazartesi çarşamba ve cumartesi adım yarışmamız var. O günlerde adımlarımızı ya da leslie dakikalarımızı 23 e kadar özelden Nikinik Nikinik e gönderiyoruz. Gün sonunda kazanan açıklanıyor.

Walk gunu ne oluyo acaba🤭🙈
Canım yürüyüş yarışması yapıyoruz
Pazartesi çarşamba Cumartesi günleri en çok adım sayısı yapan günlük + 100 spor puanı alıyor gün sonunda 1.ilan ediliyor 💃

Günlük yapılan adımları ( Leslie dakikası dahil ) özelden kaptan yardımcımız Nikinik Nikinik e 23.00e kadar özelden yazıyoruz kendisi sıralamalı paylaşıyor 🤩

pazartesi -700 idi ama iki gündür +500(pazartesiye göre😔😔)İştahım yoktu kaç gündür,bugün canımın sıkıntısına açlık suremw zor dayandım😭 El_Em El_Em
Canım ha gayret💞 cuma tartısına odaklanalım. Orada eksi görmek tüm kaçamaklardan daha fazla keyif veriyor 😍
Keske mideye degil de buzlaga gitselerdi 😂 +700 opmazlardi bugun ve yarin sebze tuketmeye calis odem atici bir seyler de icebilirsen gider insallah. Ben de kalori diyeti yapiyorum 500u zor geciyorum ve cok da doyuyorum
Orticim 500 kalori baya düşükmüş. Vücudun yoksunluk hissine kapılmasın sonra. 🤔

Canım onlar baya minikti,yemesem de olurdu zaten ama aman çöpe gitmesin mantığı ile hareket ederek hata yaptım🙈Kalori olarak cumadan beri bir ya da iki kez 1100 civarı oldu,onun dışında hep 800-900 ama doydugum için bu sınırda kaldı,özel bı uğraş değil.Bir de erken bırakıyorum yemeyi,18 saat açlık yapıyorum illa fark etmeli diye düşünüyorum 😔
Moral bozmak yok illa kilo olarak düşünmeyelim canım az su içmiş olabilirsin spordan ödem olmuş olabilir ayağını üşüttüğün için bile gaz yapmış tartı bugün farklı yansımış olabilir yarın belki bir anda düşücek pes etmek yok ✌️

Keske mideye degil de buzlaga gitselerdi 😂 +700 opmazlardi bugun ve yarin sebze tuketmeye calis odem atici bir seyler de icebilirsen gider insallah. Ben de kalori diyeti yapiyorum 500u zor geciyorum ve cok da doyuyorum
500 mu😱Diyetisyen mi veriyor sen mi belirledin canım?Ben 1000in altında yediğimde kötü hissediyorum kendimi,metro zayıflayacak diye
Moral bozmak yok illa kilo olarak düşünmeyelim canım az su içmiş olabilirsin spordan ödem olmuş olabilir ayağını üşüttüğün için bile gaz yapmış tartı bugün farklı yansımış olabilir yarın belki bir anda düşücek pes etmek yok ✌️
Evet iki gündür 1 lt icebildim ve karnım gürül gurul sürekli,olabilir aslında.Tesekkur ederim🤗🤗 ispanaktan sonra ev ye çıkamadım,bu da var mesela🙈

Canım ha gayret💞 cuma tartısına odaklanalım. Orada eksi görmek tüm kaçamaklardan daha fazla keyif veriyor 😍

Orticim 500 kalori baya düşükmüş. Vücudun yoksunluk hissine kapılmasın sonra. 🤔
Ortim cuma cumatesi pazar biraz daha protein biraz karbonhidrat takviyeli gidiyorum haftaici sebze agirlikli haftaici sebze agirlik olunca kalori cok dusuyor ama inan doyuyorum sirf kalori doldurmak icin de yemek istemiyorum bir de haftasonu dengeledigim icin sorun olmuyor yani simdilik insallah olmaz da 😇

500 mu😱Diyetisyen mi veriyor sen mi belirledin canım?Ben 1000in altında yediğimde kötü hissediyorum kendimi,metro zayıflayacak diye

Evet iki gündür 1 lt icebildim ve karnım gürül gurul sürekli,olabilir aslında.Tesekkur ederim🤗🤗 ispanaktan sonra ev ye çıkamadım,bu da var mesela🙈
Yok diyetisyen degil ben de belirlemiyorum yukarda da anlattim haftaici sebze agirlik olunca kalori dusuyor ister istemez bilincli degil 😂

Ortim cuma cumatesi pazar biraz daha protein biraz karbonhidrat takviyeli gidiyorum haftaici sebze agirlikli haftaici sebze agirlik olunca kalori cok dusuyor ama inan doyuyorum sirf kalori doldurmak icin de yemek istemiyorum bir de haftasonu dengeledigim icin sorun olmuyor yani simdilik insallah olmaz da 😇
Anladım canım. Güzel bir denge olmuş o zaman 💞 gelsin eksiler 😍

Salı günü menu
10 00 yarım simit 4 Çatak
1 dilim peynir şekersiz çay öyldeö

13 99 98 1 dilim pasta ve 1 dilim ıspanaklı bötek
1900 çç4 çatal karnabahar 2 liste su solu lı
Semra yukarıda davincinin şifresi mi var :confused:
13 99 98 1 dilim pasta :KK64: :KK70: bence pasta börek arada kaynasın diye sayı oyunu yapmışın 😜 yemedik :KK3:

Güncel sporlarımız
Yes fit kızları geride :olamaz:

Sporları az olan
seyrekyagmur seyrekyagmur
nnurc nnurc ( hergün adım oluyor ama 4000ler çok aZ biraz arttıralım canımmm 💃)
Z Zeze34
A asilr
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
El_Em El_Em 🙈
Mehfam Mehfam
S Smr3535
Amor-a Amor-a haydi kızlar bizim puanlarımız diğer arkadaşlara göre çok çok az sporsuz diyet olmaz olmamalı en güzel incelme spordan geçiyor unutmayalım kendimize yapabileceğimiz haftalık bir spor programı belirlersek harika olur fikir öneri isteyen varsa paylaşsın konuşalım 🤩😘

IMG_20210106_163539.jpg

Semra yukarıda davincinin şifresi mi var :confused:
13 99 98 1 dilim pasta :KK64: :KK70: bence pasta börek arada kaynasın diye sayı oyunu yapmışın 😜 yemedik :KK3:
Yaa :olamaz: :olamaz: :olamaz: ben dün yazamıyodum uyku problemim var canım dun uyku ilacına başladım içtim nasıl etki edeceğini bilmedim başım dönüyor uykum geliyo o sırada yazdım elim değmiş hiç fark etmemişim demekki çok güldüm ama ya🤣🤣

Yaa :olamaz: :olamaz: :olamaz: ben dün yazamıyodum uyku problemim var canım dun uyku ilacına başladım içtim nasıl etki edeceğini bilmedim başım dönüyor uykum geliyo o sırada yazdım elim değmiş hiç fark etmemişim demekki çok güldüm ama ya🤣🤣
Ahahhaha zaten baksana kelimelerde gitmiş bayılırken yazmış gibisin 🤣🤣🤭 2 liste solu su sı küttt 🙈🤣

Ahahhaha zaten baksana kelimelerde gitmiş bayılırken yazmış gibisin 🤣🤣🤭 2 liste solu su sı küttt 🙈🤣
🤣🤣🤣 Şimdi farkettim nasıl olmuş ya hangi ara uyudum tel nereye gitti 😂 yaa bide bu ilaçlar kilo yaparmı ya 2 tane yazmış zaten anlamadığım bir şekilde 2 kilo artışta yım :olamaz:

Güncel sporlarımız
Yes fit kızları geride :olamaz:

Sporları az olan
seyrekyagmur seyrekyagmur
nnurc nnurc ( hergün adım oluyor ama 4000ler çok aZ biraz arttıralım canımmm 💃)
Z Zeze34
A asilr
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
El_Em El_Em 🙈
Mehfam Mehfam
S Smr3535
Amor-a Amor-a haydi kızlar bizim puanlarımız diğer arkadaşlara göre çok çok az sporsuz diyet olmaz olmamalı en güzel incelme spordan geçiyor unutmayalım kendimize yapabileceğimiz haftalık bir spor programı belirlersek harika olur fikir öneri isteyen varsa paylaşsın konuşalım 🤩😘

Eki Görüntüle 2755350
Canım benim pazartesi 8144 adım vardı. 23 e kadar göndermeyi başaramadığım 😂

Yok diyetisyen degil ben de belirlemiyorum yukarda da anlattim haftaici sebze agirlik olunca kalori dusuyor ister istemez bilincli degil 😂
Listeleri incelemeye vakit bulamamıştım ama bundan sonra biraz daha gayret edeyim🥰 şu an nerden yazdığımı bir bilseniz🙊🙊

X