Başınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallahÇok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgünben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
İyiki doğdun canım yeni yaşın sağlık, huzur ve ailenle mutluluk dolu yıllar getirsin inşallahKizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldimyarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
Elimden geldiginde abartmamaya calisicam
El_Em
Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara ömür, sabır versin İnşallahAnnem uyudu cok sukur uzuldu baya gecmise dondu agladi duamizi ettik ben de kaciyorum yavastan Allah rahatlik versin iyi geceler arkadaslar
Amin canim Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah
Amin canim insallah Allah razi olsun
Çok iyi yapıyorsun canım dediğin gibi senin bunlara ihtiyacın var ara ara kendine yeni şeyler katman gerekiyor ve bunlar kendin için yaptığın şahane şeyler bravo vallaHayır tanışmadık. Tanışmayı isterim.Ben de prof. Olmasam da doğum haritası bakabiliyorum artık genel olarak.
Esra’cım benim hiçbir şeyim yoksa da mutlaka bir şeylerim olur
İlla ki bir online eğitimim vardır. Geçen sene de kendi kendime İspanyolca öğrenmiştim hatırlarsın. Kendimi beslemeyi seviyorum. Yoksa hiç mutlu olamıyorum. Ki doğumdan sonra ki süreçte depresyonun dibini gördüm bu yüzden... Çocuğuma da kendim baktım bu konuda da çokrahatım ve elbette çok güzel ama kendimi de çok kaybettim. Ruhu beslemeyince ruh boşlukta kalıyor. Bunun için sevdiğim birşeylere mutlaka zaman ayırmaya çalışıyorum kendimle ilgili.
Canimm cok tesekkur ederim amin hepimize insallah
Canimm cok tesekkurlerNeden protein yasağın var canım neyi kaçırdım ben yine
Nice güzel yaşların olsun canım
Vayy ilk defa duydum,nasıl yapıyor ki
Bı an ben yazdım sandımyöntemler farklı olsa da sebep hep aynı
Reca ediyorum ne münasebet ,Nayır ,nasla böyle bir şey yapamamsenin yazdığın saatte daha oğluma ödev yaptırıyorum Şimdi uyumadan dayanamadım da bakınca gördüm
Mekanı cennet olsun, rabbim sabır versin
Aaa canım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin. Anneciğine de sabırlar diliyorum.Çok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgünben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
Oooo maşallah 5.takımmmm1-8 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@thequeensgambit
belmayne
G gamzem23
Namaria
nnurc
hawar
Nikinik
@Smr3535
@Naz03
ummhnisa
@yarimuhendis
@ElbetOlacak
@Zeze34
@asilr
@balpamuk
S Suskunhanim
@DeryaOnDiet
@zafer64
@azaydidem
Amin kuzum Allah razi olsunAaa canım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin. Anneciğine de sabırlar diliyorum.
Reca ediyorum ne münasebet ,Nayır ,nasla böyle bir şey yapamamsenin yazdığın saatte daha oğluma ödev yaptırıyorum Şimdi uyumadan dayanamadım da bakınca gördüm
Günaydıiiiiinnnnnnnn
Günaydınlaaar
Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu günler
Günaydınnnnn kızlarGünaydın kızlar.
Güzel bir gün olsun inşallah.
Bu arada bugün walk günü