601.etap
azaydidem (65.4///%) bildirimsiz izne ayrıldı (2018 yılı 2. izin hakkı)
azaydidem 78.9 isen eski kilona dönmeni beklemeden ekstrem kuraldan alabiliriz listeye ama dediğim gibi önce bu cuma fotoğraflı kilo bildirimi yapman lazım ancak sonraki cuma listeye girişin olacak yani 15 Ocak haftası..
Ozmana kadar bugün itibariyle menü spor istikrar herşeyi bekleriz
Menü sayfamız ayrı canım onun linkiayrıca yukarıda da etiketli
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Gordum kaptanim listeye dedigin gibi ekledim
Ortakları 2 haftada bir yapıyoruz canım sen gelmeden önce belirlendi eşler ama bakalım yeni gelenlerde boşluk varsa ortak yapalım sizi
Allahım 65.4 nedirrrr
Ozman listeye girdigim hafta bir suru ortak bulurum kendimeOrtakları 2 haftada bir yapıyoruz canım sen gelmeden önce belirlendi eşler ama bakalım yeni gelenlerde boşluk varsa ortak yapalım siziNamaria ortaklardan sorumlu bakan
Bu arada dun 79.4 kiloyla basladim diyete bu sbah 78.9 ciktim bakalim sabaha ne olucak ben hergun tartilanlardanimda
Canım ortim kıyamam sana,yorma kendiniBugün alışkın olduğum saatten çok erken kalkıp yollara düştüğüm için çok yoruldum.
Arada birşeyler atıştırmamak için zor tuttum kendimi.
Zorla 500 trambolin yaptım. Birazdan astroloji dersim var ama sanırım derste uyuklayacağım. Menümü yazıp erkenden uyumayı düşünüyorum.
Ağzımı kapatip açık kalması için surda beklesem ne dersinSen ne renkli bir kişiliksin pamukcum ya astroloji dersi nedir
Amor-a ile tanışmadınız değil mi o da bu konuda çok iyi doğum haritası yorumlarıyla ağzımı açık bıraktı benim
Oo iyiymisTakımınıza deli istermisiniz
Hahaha bu daha da iyi oldu sankibi bakalım delilik kontenjanında boşluk var mı kota dolduysa alamayızz
Yine ne yapmışlar acabaalah aşkına bir bakayım tüm reyyanları etiketliyorlardı en son
orticim geçmiş olsun menün de bi sıkıntı yok bence gayet iyiSabah 8
1dilim çikolatalı ekmek
14.00
Yarım simit
Kk peynir domates zeytin
15.00
Türk kahvesi
18.00
Balık bol salata
1 lt su
5000 adım
Ekstra spor yok rahatsızım biraz
El_Em seyrekyagmur
Allah razı olsun canlarBen atlamışım bunu annesi niye üzgün acaba diyorumAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Allah razi olsun canimAllah rahmet eylesin bol sabırlar
Canim hosgeldin listeye girmeni beklememize gerek yok canim eslesmemis bi arkadas varsa gelenlerden sana bi orti bulacagiz yarin insallahOzman listeye girdigim hafta bir suru ortak bulurum kendime
Neden protein yasağın var canım neyi kaçırdım ben yineAfiyet olsun canim benim de protein yasagim kalkinca bitki cayinin yanina kucuk bi dilim çikolata yiyim dedim icinde sut varya agzima surmuyodum detoks boyunca anamm o nasi bi seker agzim sekerden yapis yapis oldu tadini unutmusum eskiden olsa gotururdum bi kutuyu simdi bi bar bile cok geldi
Nice güzel yaşların olsun canımKizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldimyarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
Elimden geldiginde abartmamaya calisicam
El_Em
Vayy ilk defa duydum,nasıl yapıyor kiBen 3 yıl önce rezonans diye bi şey yaptırdım. Hamur tatlı gibi şeylerden tiksindirecekti güya ömür boyu. Nişantaşında meşhuur bi klinikte bi dünya para verdim. O süreçte tek lokma bile tatlı ya da unlu bi şey yemedim yiyemedim.1 sene nası sevindim artık istemezsem yemiyorum diye. Sonra noldu elimin altında oldukça canım çekmese bile attım ağzıma eskiye döndüm. Sogudum artık yiyemem diye bi şey yok bende. Karnım ve gözüm doyarsa kilo alıyorum demektir:) ömür boyu kontrol gerekiyo bende
Bı an ben yazdım sandımHayır tanışmadık. Tanışmayı isterim.Ben de prof. Olmasam da doğum haritası bakabiliyorum artık genel olarak.
Esra’cım benim hiçbir şeyim yoksa da mutlaka bir şeylerim olur
İlla ki bir online eğitimim vardır. Geçen sene de kendi kendime İspanyolca öğrenmiştim hatırlarsın. Kendimi beslemeyi seviyorum. Yoksa hiç mutlu olamıyorum. Ki doğumdan sonra ki süreçte depresyonun dibini gördüm bu yüzden... Çocuğuma da kendim baktım bu konuda da çokrahatım ve elbette çok güzel ama kendimi de çok kaybettim. Ruhu beslemeyince ruh boşlukta kalıyor. Bunun için sevdiğim birşeylere mutlaka zaman ayırmaya çalışıyorum kendimle ilgili.
Reca ediyorum ne münasebet ,Nayır ,nasla böyle bir şey yapamamS Suskunhanim
Suskuncum menünü paylaşmamışsın? Bugün ne durumdaydın, nasıl geçti? Cheat Day mi yaptın yoksa?
Mekanı cennet olsun, rabbim sabır versinÇok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgünben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
Allah razi olsun canim
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Allah razı olsun canimMekanı cennet olsun, rabbim sabır versin