Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgün 🥺 ben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
Başınız sağolsun canım Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşallah

Kizlar selam nasilsiniz?
Kaptanim yarinki menum icin simdiden ozur dilemeye geldim😄 yarin benim dogum gunum normalde diyeti bozma planim yoktu ama yarin kayinvalidemler bize geleceklermis, muhtemelen pasta falan da olacak
Elimden geldiginde abartmamaya calisicam😇
El_Em El_Em
İyiki doğdun canım yeni yaşın sağlık, huzur ve ailenle mutluluk dolu yıllar getirsin inşallah nnurc nnurc :KK200:

Hayır tanışmadık. Tanışmayı isterim.😃 Ben de prof. Olmasam da doğum haritası bakabiliyorum artık genel olarak.😊
Esra’cım benim hiçbir şeyim yoksa da mutlaka bir şeylerim olur😂
İlla ki bir online eğitimim vardır. Geçen sene de kendi kendime İspanyolca öğrenmiştim hatırlarsın. Kendimi beslemeyi seviyorum. Yoksa hiç mutlu olamıyorum. Ki doğumdan sonra ki süreçte depresyonun dibini gördüm bu yüzden... Çocuğuma da kendim baktım bu konuda da çokrahatım ve elbette çok güzel ama kendimi de çok kaybettim. Ruhu beslemeyince ruh boşlukta kalıyor. Bunun için sevdiğim birşeylere mutlaka zaman ayırmaya çalışıyorum kendimle ilgili.
Çok iyi yapıyorsun canım dediğin gibi senin bunlara ihtiyacın var ara ara kendine yeni şeyler katman gerekiyor ve bunlar kendin için yaptığın şahane şeyler bravo valla 🤗✌️

Neden protein yasağın var canım neyi kaçırdım ben yine🙈

Nice güzel yaşların olsun canım💜💜

Vayy ilk defa duydum,nasıl yapıyor ki🤔🤔

Bı an ben yazdım sandım🙈yöntemler farklı olsa da sebep hep aynı🤗

Reca ediyorum ne münasebet ,Nayır ,nasla böyle bir şey yapamam😂 senin yazdığın saatte daha oğluma ödev yaptırıyorum😭Şimdi uyumadan dayanamadım da bakınca gördüm🤗🤗

Mekanı cennet olsun, rabbim sabır versin🤲
Canimm cok tesekkurler

Çok şükür canim daha iyi ama az once dayisinin vefat haberini aldik ananem rahmetliden tek yadigardi dayisi cok severdi gecen senelerde bi kotulemisti teyzemle izmire kadar gittiler gormeye ama mukadderat iste simdi cok üzgün 🥺 ben tanimiyorum ama ben de üzüldüm tabi annemler de yillar sonra konusmaya baslamislardi yasin okucam simdi canim ne diyelim sirasi gelen gidiyor Rabbim hayirli ömür hayırlı ölüm nasib etsin
Aaa canım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin. Anneciğine de sabırlar diliyorum. 😔

X