Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mutlu yaslar canim sevdiklerinle 🤗🥰
Aman kuzu listedesin gene de çok abartma insallah 💞
Canimm cok tesekkurler listeye girdigim ilk hafta dogum gunume denk geldi. Takimi zora sokmam insallah soz
Ayy biz yılda bir kez doğduk siz kaç kez :confused:bitmiyor bu doğum günleri :-) :-)

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️❤️ ailenle nice güzel yılların olsun inşallah 💕

Kilo konusuna gelecek olursak dengelemeye çalış bari olmadı Perşembe açlık is coming biz anlamayız :lülülü: pazartesi artı gelen tam 4 üyemiz var 4 :KK17:5.yi yürek kaldırmaz geç kaldın :işsiz:
Canimm tesekkurler 💕Ya bizim dogum gunu sezonu basladi valla her ay birinin dogum gunu oluyor 😂 kaptanim soz arti olmayacak insallah hedefi tutturcam
Musmutlu nice güzel yaşlara ortim 💕💕
Ortimm cok tesekkur ederimm💕
Oluyor insana bazen canım. Özellikle bizim gibi alıp verenlere. Burası toparlıyor gerçekten. Ben de hep yüksek bir motivasyonla gidemiyorum her zaman. Hele bir ara çok takılmıştı kilom. Ama sağ olsun arkadaşlar hemen destekliyorlar mesajlarıyla. İnsana bir umut geliyor tekrar. 💞 Öyle düşe kalka ilerliyoruz 😂
Canım tarihlere Bi bakayım ne kadar sürede indiğimi yazarım sana

Astroloji dersi ne olaki canım 🤔 çok ilgi çekici valla 🤭

İsteriz 😂
Severiz delileri 😂

Oh ne güzel canım. Anneciğin nasıl oldu

Ben de öyleyim canım. Tatlı krizimi kuru meyveyle geçirebiliyorum artık. Normal şeker çok tatlı geliyor artık. E tabi tekrar gömülüresek tatlılara gelebilir eski alışkanlıklar geri 😂😂😂

Ay ben de fındıkçıyım😍 ama neyseki çiğ severim. Diğerlerini de çiğ severim. 💞

Nice güzel senelere canım sevdiklerinle sağlıkla sıhhatle inşallah 💞
Canimm cok tesekkurler 😊

Cok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
Çok sevindim canım, amin amin🤲🤲
Canlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi 😇🌺
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var 😍💞
yarimuhendis yarimuhendis ortim ☺️
Muhteşem misin ne😍😍Tebrik ediyorum canım maşallah sana🤩🤩🤩🤩🤩
Merhaba herkese 😊hergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni. 🙈
Hedefe kilitlendik,tamam🤪

zafer64 zafer64
Canım baktım şimdi de 27 kasımda 72.1 bildirimi yapmışım. Buraya başlamadan önce diyete tam başladığım tarihi hatırlamıyorum ama 2,5 - 3 ay arası bir sürede inmişim 72 ye sanırım.
Eski bildirimlerimi görmek iyi geldi bu arada 🤭🤭 vesilenle motivasyon tazelemiş oldum 😍

Ay ama hep öyle oluyor 2.5 aylık diyetimi doğum günümle noktaladım ay ama yedim yedim nasıl bi mide bulantısı oldu bende bi mutlu olmuştum sonunda bunlardan da soğudum diye ama yok öyle olmuyormuş😂
Ben 3 yıl önce rezonans diye bi şey yaptırdım. Hamur tatlı gibi şeylerden tiksindirecekti güya ömür boyu. Nişantaşında meşhuur bi klinikte bi dünya para verdim. O süreçte tek lokma bile tatlı ya da unlu bi şey yemedim yiyemedim.1 sene nası sevindim artık istemezsem yemiyorum diye. Sonra noldu elimin altında oldukça canım çekmese bile attım ağzıma eskiye döndüm. Sogudum artık yiyemem diye bi şey yok bende. Karnım ve gözüm doyarsa kilo alıyorum demektir:) ömür boyu kontrol gerekiyo bende

İnşallah orticim. Ben bugün adet oldum. Cumaya kadar şişliğim inşallah hafifler diye düşünüyorum🙏
Hafifler canim sen yarin yine de kendine bi kontrol tartisi yap

Ben 3 yıl önce rezonans diye bi şey yaptırdım. Hamur tatlı gibi şeylerden tiksindirecekti güya ömür boyu. Nişantaşında meşhuur bi klinikte bi dünya para verdim. O süreçte tek lokma bile tatlı ya da unlu bi şey yemedim yiyemedim.1 sene nası sevindim artık istemezsem yemiyorum diye. Sonra noldu elimin altında oldukça canım çekmese bile attım ağzıma eskiye döndüm. Sogudum artık yiyemem diye bi şey yok bende. Karnım ve gözüm doyarsa kilo alıyorum demektir:) ömür boyu kontrol gerekiyo bende
Ay o neymiş öyle ya :)

Ay o neymiş öyle ya :)
Rezonansı duymadın mı.ne güzel. Demek ki onları araştıracak kadar çaresiz hissetmemişsin hiç😁 ben bi ara baya yiyerek nası zayıflarım onlara bakıyodum da.yemeyi kesmek istemiyodum🤭tüm yöntemleri inceledim nerdeyse ama saraçoğlu diyo ya tek yolu var zayıflamak isteyen az yesin😁

Rezonansı duymadın mı.ne güzel. Demek ki onları araştıracak kadar çaresiz hissetmemişsin hiç😁 ben bi ara baya yiyerek nası zayıflarım onlara bakıyodum da.yemeyi kesmek istemiyodum🤭tüm yöntemleri inceledim nerdeyse ama saraçoğlu diyo ya tek yolu var zayıflamak isteyen az yesin😁
Yok vallahi ilk senden duydum hiç girmedim o araştırmalara sadece şok diyetleri araştırmışımdır😂

Sen ne renkli bir kişiliksin pamukcum ya astroloji dersi nedir :KK68:
@Amor-a ile tanışmadınız değil mi o da bu konuda çok iyi doğum haritası yorumlarıyla ağzımı açık bıraktı benim ☺️☺️👀
Hayır tanışmadık. Tanışmayı isterim.😃 Ben de prof. Olmasam da doğum haritası bakabiliyorum artık genel olarak.😊
Esra’cım benim hiçbir şeyim yoksa da mutlaka bir şeylerim olur😂
İlla ki bir online eğitimim vardır. Geçen sene de kendi kendime İspanyolca öğrenmiştim hatırlarsın. Kendimi beslemeyi seviyorum. Yoksa hiç mutlu olamıyorum. Ki doğumdan sonra ki süreçte depresyonun dibini gördüm bu yüzden... Çocuğuma da kendim baktım bu konuda da çokrahatım ve elbette çok güzel ama kendimi de çok kaybettim. Ruhu beslemeyince ruh boşlukta kalıyor. Bunun için sevdiğim birşeylere mutlaka zaman ayırmaya çalışıyorum kendimle ilgili.

X