Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm cok tesekkurler listeye girdigim ilk hafta dogum gunume denk geldi. Takimi zora sokmam insallah sozMutlu yaslar canim sevdiklerinle
Aman kuzu listedesin gene de çok abartma insallah
Canimm tesekkurler Ya bizim dogum gunu sezonu basladi valla her ay birinin dogum gunu oluyor kaptanim soz arti olmayacak insallah hedefi tutturcamAyy biz yılda bir kez doğduk siz kaç kez bitmiyor bu doğum günleri
Doğum günün kutlu olsun canım ailenle nice güzel yılların olsun inşallah
Kilo konusuna gelecek olursak dengelemeye çalış bari olmadı Perşembe açlık is coming biz anlamayız pazartesi artı gelen tam 4 üyemiz var 4 5.yi yürek kaldırmaz geç kaldın
Ortimm cok tesekkur ederimmMusmutlu nice güzel yaşlara ortim
Canimm cok tesekkurlerOluyor insana bazen canım. Özellikle bizim gibi alıp verenlere. Burası toparlıyor gerçekten. Ben de hep yüksek bir motivasyonla gidemiyorum her zaman. Hele bir ara çok takılmıştı kilom. Ama sağ olsun arkadaşlar hemen destekliyorlar mesajlarıyla. İnsana bir umut geliyor tekrar. Öyle düşe kalka ilerliyoruz
Canım tarihlere Bi bakayım ne kadar sürede indiğimi yazarım sana
Astroloji dersi ne olaki canım çok ilgi çekici valla
İsteriz
Severiz delileri
Oh ne güzel canım. Anneciğin nasıl oldu
Ben de öyleyim canım. Tatlı krizimi kuru meyveyle geçirebiliyorum artık. Normal şeker çok tatlı geliyor artık. E tabi tekrar gömülüresek tatlılara gelebilir eski alışkanlıklar geri
Ay ben de fındıkçıyım ama neyseki çiğ severim. Diğerlerini de çiğ severim.
Nice güzel senelere canım sevdiklerinle sağlıkla sıhhatle inşallah
Çok sevindim canım, amin aminCok şükür ablamla yigenimin testi negatif cikti.suan icin enistem de iyi Allah beterinden saklasin cumlemizi
Muhteşem misin neTebrik ediyorum canım maşallah sanaCanlar merhaba diyetisyenrandevum cok guzel gecti onun tartisinda 84.9 ciktim 2 haftada 4.4 kilo gitmis 2.5 kg yagdan kalani sivi
Bu hafta laktozu keselim et tavuk balik vereyim dedi ama hocam peynir falan almistim diyince seni kirmiyim bu hafta normal olsun 2 hafta sonra oyle yapariz dedi haftada 3 gun et tevuk balik iznim var
yarimuhendis ortim
Hedefe kilitlendik,tamamMerhaba herkese hergun cocugu uyuttuktan sonra lessli 3 mil yapacagim diyorum ama sonra yemekti hadi dinleneyim derken olmuyor.şimdi uyutuyorum.Buraya yazıyorum aksam listemde 3 mil gormezseniz linç edin parçalayın beni.
Ben adımım sporum yok diye utancımdan etiketlemiyordum canımAh canım ne güzel söyledin. Bende etiketlemelerini isteyecektim. Görmem daha kolay oluyor. Yoksa tekrar tekrar bakmam gerekiyor
İnşallah orticim. Ben bugün adet oldum. Cumaya kadar şişliğim inşallah hafifler diye düşünüyorumMasallah ortim diyecek tek kelime bulamadim cumaya kadar boyle devam edelim insallah
Ben 3 yıl önce rezonans diye bi şey yaptırdım. Hamur tatlı gibi şeylerden tiksindirecekti güya ömür boyu. Nişantaşında meşhuur bi klinikte bi dünya para verdim. O süreçte tek lokma bile tatlı ya da unlu bi şey yemedim yiyemedim.1 sene nası sevindim artık istemezsem yemiyorum diye. Sonra noldu elimin altında oldukça canım çekmese bile attım ağzıma eskiye döndüm. Sogudum artık yiyemem diye bi şey yok bende. Karnım ve gözüm doyarsa kilo alıyorum demektir:) ömür boyu kontrol gerekiyo bendeAy ama hep öyle oluyor 2.5 aylık diyetimi doğum günümle noktaladım ay ama yedim yedim nasıl bi mide bulantısı oldu bende bi mutlu olmuştum sonunda bunlardan da soğudum diye ama yok öyle olmuyormuş
Hafifler canim sen yarin yine de kendine bi kontrol tartisi yapİnşallah orticim. Ben bugün adet oldum. Cumaya kadar şişliğim inşallah hafifler diye düşünüyorum
Ay o neymiş öyle ya :)Ben 3 yıl önce rezonans diye bi şey yaptırdım. Hamur tatlı gibi şeylerden tiksindirecekti güya ömür boyu. Nişantaşında meşhuur bi klinikte bi dünya para verdim. O süreçte tek lokma bile tatlı ya da unlu bi şey yemedim yiyemedim.1 sene nası sevindim artık istemezsem yemiyorum diye. Sonra noldu elimin altında oldukça canım çekmese bile attım ağzıma eskiye döndüm. Sogudum artık yiyemem diye bi şey yok bende. Karnım ve gözüm doyarsa kilo alıyorum demektir:) ömür boyu kontrol gerekiyo bende
Rezonansı duymadın mı.ne güzel. Demek ki onları araştıracak kadar çaresiz hissetmemişsin hiç ben bi ara baya yiyerek nası zayıflarım onlara bakıyodum da.yemeyi kesmek istemiyodumtüm yöntemleri inceledim nerdeyse ama saraçoğlu diyo ya tek yolu var zayıflamak isteyen az yesinAy o neymiş öyle ya :)
Yok vallahi ilk senden duydum hiç girmedim o araştırmalara sadece şok diyetleri araştırmışımdırRezonansı duymadın mı.ne güzel. Demek ki onları araştıracak kadar çaresiz hissetmemişsin hiç ben bi ara baya yiyerek nası zayıflarım onlara bakıyodum da.yemeyi kesmek istemiyodumtüm yöntemleri inceledim nerdeyse ama saraçoğlu diyo ya tek yolu var zayıflamak isteyen az yesin
Kaç gündür tartı da oynama yok yaaa acilen sporla eritmem lazımdı. Yarında yüklenip perşembe leslieyle bitiricem inşallahBacımmm aferim kızz spora vurmuşsun kendini bugün
Hayır tanışmadık. Tanışmayı isterim. Ben de prof. Olmasam da doğum haritası bakabiliyorum artık genel olarak.Sen ne renkli bir kişiliksin pamukcum ya astroloji dersi nedir
@Amor-a ile tanışmadınız değil mi o da bu konuda çok iyi doğum haritası yorumlarıyla ağzımı açık bıraktı benim
Ortim menün çok iyi spor da süper
Ben onu daha önce izledim canım 2.5 puan ideal geldi bana öyle hesaplıyordum :) şimdide öyle hesaplıyorum sen sonraki günlerde yaparsan 2.5dan hesaplarsın olur mu19 dk yağ yakma egzersizi ( bunu bulamadım)