- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
kaptancım biraz önce yazmıştım,canlı değil diye derse daldım youtube dan izlerim dedim ama son kısım canlıymışYa canımçok sağol
Amin inşallah minnoşum ya
Nasılsın dün bekliyorduk seni :)
yaa canım beniiim şöyle karışık ızgara yap kalamar filan da alsaydınAyy sagol canim biliyosun kedi annesi oldugum icin kedi aşkımı
Yarin party must hard anneme diyorum haslama mi yapsak aksama ya da balik mi yapalım ya da kavurma mi diye
Amin canim insallah cok kalmaz Mudur de unutkan bizim bana kendini hatirlat diyo boyle bisey nasi unutulur ya neyse Allahtan seviyorum iyi adam umut tacirligi yapmasin da bi seneye de raziyim
canım hoşgeldin :)Haklisin canim. Bakalim bir denerim yazdigini duruma gore degisiklik yaparim zamanla.
Ankaramın soğuğunu bile özlüyorum bazen valla. Annemler orda da tatillerde gidiyorum iyi kiAy ne guzel canim ablam 8 sene Ankara daydi az fitmedim Oranda lojmandalardi donuyorduk
Amin canim insallah
Aynen canim annem burda daha belki haftaya gidecek biraz rahatsiz erken yatti kiyamamkaptancım biraz önce yazmıştım,canlı değil diye derse daldım youtube dan izlerim dedim ama son kısım canlıymış
yaa canım beniiim şöyle karışık ızgara yap kalamar filan da alsaydın
Olsun kız hatırlatırsın sen
Sen nerdesin canim ben de ailemden uzagim maalesefAnkaramın soğuğunu bile özlüyorum bazen valla. Annemler orda da tatillerde gidiyorum iyi ki
6 ay çatlak geçmezEvet bende 3 senedir ankaradayım dudaklarım hep çatlıyor
kaptancım biraz önce yazmıştım,canlı değil diye derse daldım youtube dan izlerim dedim ama son kısım canlıymış
Sorma çok fena acıyorlar işin komiği uzunca süre bana ne oldu hasta mıyım diye gezindim durdum sonra anladım Ankara havası kuru soğuğu beni böyle yapıyor6 ay çatlak geçmez
Tekirdagdayım canım.insan doyduğu yerde malumSen nerdesin canim ben de ailemden uzagim maalesef
Canım tabiki zaten seni bekliyorduk ama kullanıcı adı değiştirdin diye ban yemezsin niye oldu ki oIyi akşamlar herkese. Kullanıcı adımı degistirdim kaptan iki günde ban yedim giremedim foruma ben hala bu grupta devam edebilirmiyim.
Yüz yüze eğitim başlayınca mi?Yanlis sordum kusura bakmayın yani okul olunca okul saatlerini düşünüyorum da. Biz tasinacagiz nasipse yaza ona göre belirleyeceğiz herşeyi çünkü ben işbaşı yapicam kafamda iki çocukla deli sorular
Canim sana cok etiket yaptik gormedin galibaIyi akşamlar herkese. Kullanıcı adımı degistirdim kaptan iki günde ban yedim giremedim foruma ben hala bu grupta devam edebilirmiyim. @ Emnis @ _Reyyan eski ad asrndi
İcerik duzenledim silmedim ama yasakmış sanırım.Canım tabiki zaten seni bekliyorduk ama kullanıcı adı değiştirdin diye ban yemezsin niye oldu ki o
He evetİcerik duzenledim silmedim ama yasakmış sanırım.
Daha yeni girdim foruma gormedim şimdi bakacagim tek tekCanim sana cok etiket yaptik gormedin galibaseni bekliyoruz merak ettik banini
Gonuller bir olsun canim ne diyelim ben de gurbette kac senedir yalniz basima calisip hayat mucadelesi veriyorum Rabbim bugunumuzu aratmasin her halimize elhamdülillahTekirdagdayım canım.insan doyduğu yerde malum
Ben İst. Pendik merkezdeyim balım yine bu civarlarda olacak ama okullara daha yaklasacagm yada servis mesafesiKuzum tasinma nereye insallah
Evet bizimki seneye 1 e başlıyor nasipse onun telasesindeyimYüz yüze eğitim başlayınca mi?