Deryacim 4 dilim cheesecake biraz fazla geldi ama onun disinda guzel menünBugunlu menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan suchklu yumurta, 2 dilim peynir, 6 ceri domates, 3 zeytin, 1 yemek kasigi pesto.
Ara: sutlu kahve, 2 dilim cheesecake.
Oglen: 1 kase mantar corbasi, 2 dilim ekmek
Ara: 2 bardak sekersiz komposto, 2 dilim cheesecake, 1 avuc findik.
Aksam: peynirli sandvic.
Su:3,5 litreye yakin
Spor: 6000 adim: 60puan
El_Em @_Reyyan Nikinik @zafer64
canım nasıl gidiyor et yiyo musun artık? Atama işinde son durum nedirCanim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yokcok sikinti yasamiyorum
ehehe
evet yaa 2 puanlasağol aşkım geldiğin için sen nasılsın
Barbaros u tutan azınlıktandım başından beri vallaha oh iyi ki de onu tutmuşum aşkom2 puanla kaybetti sadece gönlümün şampiyonu
El_Em kaptancım tebrikler
ya gelicektim saat 10 filan olsun dedim,sonra baktım canlı yayın değil kandırdılar mı acaba dedim canlı olcak diyehevesim kaçtı derse yumuldum youtube dan izlerim dedim
hahahayaa işte dostluk kazandıı
Canım etiketleyip sildin mi göremedim bişi
Kaptancııım ne tatlış bi ailesiniz siz yaaa
Askkusum yarin liste değişiyor insallah randevum var ben migrostan et balik tavuk bilimum peynir aldim bekliyorumcanım nasıl gidiyor et yiyo musun artık? Atama işinde son durum nedir
Ankaralıyım ben. Lisedeyken yani neredeyse 20 yıl önceOlsun canim annenleri gördün hava degisikligi gene cok guzel cok sukur diyelim
Ankara da guzeldir hem buz gibi havasi insani sabah kendine getirir
Gönlüne göre hayırlısıyla olsun inşallahAskkusum yarin liste değişiyor insallah randevum var ben migrostan et balik tavuk bilimum peynir aldim bekliyorum
Tayin canim müdürle konustuk falan ama tam biseyy yok olumlu gibi de olumsuz gibi de en son mufettis gelcek ondan sonra gonderelim seni dedi ama mufettiste geldi mi 1 sene kaliyor bazen cok stresliyim o konudan canim dua edip bekliyorum
3 dilim olsa normal değil mi hocamDeryacim 4 dilim cheesecake biraz fazla geldi ama onun disinda guzel menün
Bir de adimlari challenge gunleriNikinik kaptan yardimcimiza ozelden atiyoruz sonucu acikliyor gece hem challengea katilmis olursun canim yeni geldigin icin bilgilendirme yapayim dedim
Ay ne guzel canim ablam 8 sene Ankara daydi az fitmedim Oranda lojmandalardi donuyordukAnkaralıyım ben. Lisedeyken yani neredeyse 20 yıl önceSabah -17yi gördüğümüzü bilirim ama bayılırdım insanı şoklayan o soğuğa. S8nra tabi eller çatlak yüzler çatlak
Amin canim insallahGönlüne göre hayırlısıyla olsun inşallah
Urkutmeyim arkadasimizi ilk gunden dedim yoksa 1 bile normal degil bana3 dilim olsa normal değil mi hocam
Daha gelmesen bunu yollicaktim ozelden ask kusum ozledim
oh oh canım parti var deseneAskkusum yarin liste değişiyor insallah randevum var ben migrostan et balik tavuk bilimum peynir aldim bekliyorum
Tayin canim müdürle konustuk falan ama tam biseyy yok olumlu gibi de olumsuz gibi de en son mufettis gelcek ondan sonra gonderelim seni dedi ama mufettiste geldi mi 1 sene kaliyor bazen cok stresliyim o konudan canim dua edip bekliyorum
Ya canımKaptancııım ne tatlış bi ailesiniz siz yaaaoğluşun da serhata benziyor gerçekten maşallah
bahtı da geleceği de onun gibi parlak olsun ne meslek seçerse öyle başarılı olsun inşallah
Ayy sagol canim biliyosun kedi annesi oldugum icin kedi aşkımıneyse bak geldim yeni foton da çok tontiş yaa
oh oh canım parti var deseneama özlemişsindir be
ama bak gönderelim demiş ilk kezinşallah uzun kalmaz müfettiş de cnm
Yanlis sordum kusura bakmayın yani okul olunca okul saatlerini düşünüyorum da. Biz tasinacagiz nasipse yaza ona göre belirleyeceğiz herşeyi çünkü ben işbaşı yapicam kafamda iki çocukla deli sorularAy inşallah geçer
Aslanım graliçem(7 numarayı izler mıydın)
1.sinif annesiyim, salı Perşembe öğleden önce,diğer günler öğleden sonra
Evet bende 3 senedir ankaradayım dudaklarım hep çatlıyorAnkaralıyım ben. Lisedeyken yani neredeyse 20 yıl önceSabah -17yi gördüğümüzü bilirim ama bayılırdım insanı şoklayan o soğuğa. S8nra tabi eller çatlak yüzler çatlak
Kuzum tasinma nereye insallahYanlis sordum kusura bakmayın yani okul olunca okul saatlerini düşünüyorum da. Biz tasinacagiz nasipse yaza ona göre belirleyeceğiz herşeyi çünkü ben işbaşı yapicam kafamda iki çocukla deli sorular
Haklisin canim. Bakalim bir denerim yazdigini duruma gore degisiklik yaparim zamanla.Canim komple kesmek sıkıntı dedigin gibi insan yoksunluga girip daha cok saldirabiliyor mesela ben denedim uzun acliklar falan aman Allahim nasi saldiriyordum aksamlari en guzeli yavas yavas azaltmak zaten mide kuculdukce canin da istemiyo bir dilim ekmekle bilr doyuyorsun
Ben diyetin baslarinda 8 dilim ekmege bunla doymam diyordum gunde su an 3-4 dilim gayet yetiyor
Amin canimÇok geçmiş olsun canım dediğij gibi Allah dermansız dert vermesin kuzulara
Cheesecake fazla olfu haklisin canim. Cok sagol bilgi icin .Deryacim 4 dilim cheesecake biraz fazla geldi ama onun disinda guzel menün
Bir de adimlari challenge gunleriNikinik kaptan yardimcimiza ozelden atiyoruz sonucu acikliyor gece hem challengea katilmis olursun canim yeni geldigin icin bilgilendirme yapayim dedim
Ne demek canimCheesecake fazla olfu haklisin canim. Cok sagol bilgi icin .