Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deryacim 4 dilim cheesecake biraz fazla geldi ama onun disinda guzel menün
Bir de adimlari challenge gunleri Nikinik kaptan yardimcimiza ozelden atiyoruz sonucu acikliyor gece hem challengea katilmis olursun canim yeni geldigin icin bilgilendirme yapayim dedim

Canim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yok cok sikinti yasamiyorum
canım nasıl gidiyor et yiyo musun artık? Atama işinde son durum nedir

Daha gelmesen bunu yollicaktim ozelden ask kusum ozledim

canım nasıl gidiyor et yiyo musun artık? Atama işinde son durum nedir
Askkusum yarin liste değişiyor insallah randevum var ben migrostan et balik tavuk bilimum peynir aldim bekliyorum
Tayin canim müdürle konustuk falan ama tam biseyy yok olumlu gibi de olumsuz gibi de en son mufettis gelcek ondan sonra gonderelim seni dedi ama mufettiste geldi mi 1 sene kaliyor bazen cok stresliyim o konudan canim dua edip bekliyorum

Olsun canim annenleri gördün hava degisikligi gene cok guzel cok sukur diyelim
Ankara da guzeldir hem buz gibi havasi insani sabah kendine getirir
Ankaralıyım ben. Lisedeyken yani neredeyse 20 yıl önce Sabah -17yi gördüğümüzü bilirim ama bayılırdım insanı şoklayan o soğuğa. S8nra tabi eller çatlak yüzler çatlak

Gönlüne göre hayırlısıyla olsun inşallah

Ankaralıyım ben. Lisedeyken yani neredeyse 20 yıl önce Sabah -17yi gördüğümüzü bilirim ama bayılırdım insanı şoklayan o soğuğa. S8nra tabi eller çatlak yüzler çatlak
Ay ne guzel canim ablam 8 sene Ankara daydi az fitmedim Oranda lojmandalardi donuyorduk
Gönlüne göre hayırlısıyla olsun inşallah
Amin canim insallah

Daha gelmesen bunu yollicaktim ozelden ask kusum ozledim
neyse bak geldim yeni foton da çok tontiş yaa
oh oh canım parti var desene ama özlemişsindir be
ama bak gönderelim demiş ilk kez inşallah uzun kalmaz müfettiş de cnm

neyse bak geldim yeni foton da çok tontiş yaa

oh oh canım parti var desene ama özlemişsindir be
ama bak gönderelim demiş ilk kez inşallah uzun kalmaz müfettiş de cnm
Ayy sagol canim biliyosun kedi annesi oldugum icin kedi aşkımı
Yarin party must hard anneme diyorum haslama mi yapsak aksama ya da balik mi yapalım ya da kavurma mi diye
Amin canim insallah cok kalmaz Mudur de unutkan bizim bana kendini hatirlat diyo boyle bisey nasi unutulur ya neyse Allahtan seviyorum iyi adam umut tacirligi yapmasin da bi seneye de raziyim

Ay inşallah geçer

Aslanım graliçem(7 numarayı izler mıydın)

1.sinif annesiyim, salı Perşembe öğleden önce,diğer günler öğleden sonra
Yanlis sordum kusura bakmayın yani okul olunca okul saatlerini düşünüyorum da. Biz tasinacagiz nasipse yaza ona göre belirleyeceğiz herşeyi çünkü ben işbaşı yapicam kafamda iki çocukla deli sorular

Haklisin canim. Bakalim bir denerim yazdigini duruma gore degisiklik yaparim zamanla.

Cheesecake fazla olfu haklisin canim. Cok sagol bilgi icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…