Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canim. Anladigim kadariyla diyet listene harfiyen uyuyorsun, super.

Su da menu de cok iyi ortim. Sporun super

1000 tane ip mi? Supersin. Ipsiz ip atlama olsa tamam ama iple 1000 ii atlama cok zir, masallah sana
Menunu cok begendim canim. Gayet saglikli ve doyurucu

Canim komple kesmek sıkıntı dedigin gibi insan yoksunluga girip daha cok saldirabiliyor mesela ben denedim uzun acliklar falan aman Allahim nasi saldiriyordum aksamlari en guzeli yavas yavas azaltmak zaten mide kuculdukce canin da istemiyo bir dilim ekmekle bilr doyuyorsun
Ben diyetin baslarinda 8 dilim ekmege bunla doymam diyordum gunde su an 3-4 dilim gayet yetiyor

Hepsi kalıplaşmış mantıkta mesela benim ortim Namaria nın diyetisyeni ne güzel değişik şeyler denettiriyor ama benim gittiklerimin hepsi fix aynı şey
Canim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yok cok sikinti yasamiyorum

Canim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yok cok sikinti yasamiyorum
Ne güzel işte benim gittiğimde sevdiğim şeyleri yazıyordu ama ille de 3 ana öğün yapacaksın diyordu en aonunda ben öğle yemeğini sabah akşama paylaştırdımama onu da çok sürdüremeden eskiye döndüm

Çok geçmiş olsun canım dediğij gibi Allah dermansız dert vermesin kuzulara

Ay bazi diyetisyenler herkese ayni listeyi veriyo 50 kilo 70 kilo 90 kilo
En iyi kendi vucudunu sen taniyorsun aslinda biz kendimizin diyetisyeniyiz seni anlicak biri olmali

Olsun canim annenleri gördün hava degisikligi gene cok guzel cok sukur diyelim
Ankara da guzeldir hem buz gibi havasi insani sabah kendine getirir
Evet bunada şükür canım
Evimize gideceğiz elbet ne yapalım kuduruk oğlum fabrika ayarlarına bir dönsün iyice çoştu disiplin şart çok şımarıyor burda

Evet bunada şükür canım
Evimize gideceğiz elbet ne yapalım kuduruk oğlum fabrika ayarlarına bir dönsün iyice çoştu disiplin şart çok şımarıyor burda
Ah tabi anneanne dede yaninda simarmaz mi
Olsun hakediyolar simarmayi da ama arada otorite lazim cocuk icin yoksa ayarlari değişiyor yavrularin

Hedef60kgolmak canim basladi canli yayin nerdesinnn
ehehe
bu kim kizZzz

evet Hedef60kgolmak senin icin geldim kuzu barbocun son dakika kaybetti ya hemen aklima sen geldin:)
evet yaa 2 puanla sağol aşkım geldiğin için sen nasılsın
Serhat birinci oldu kaptanim tebrikler sen onu tutuyodun El_Em
Burcucum gelmedin finalde gelecem demiştin Hedef60kgolmak
Barbaros u tutan azınlıktandım başından beri vallaha oh iyi ki de onu tutmuşum aşkom 2 puanla kaybetti sadecegönlümün şampiyonu
El_Em kaptancım tebrikler
Canim hosgeldin Hedef60kgolmak gelmedi umut tacirligi yapti bana finalde gelcem dedi gelmedi
ya gelicektim saat 10 filan olsun dedim,sonra baktım canlı yayın değil kandırdılar mı acaba dedim canlı olcak diye hevesim kaçtı derse yumuldum youtube dan izlerim dedim
hahaha yaa işte dostluk kazandıı
Canım etiketleyip sildin mi göremedim bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…