- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Afiyet olsun canim. Anladigim kadariyla diyet listene harfiyen uyuyorsun, super.4 Ocak
9.30
2 ceviz 2 incir 1 tk tahin 1 sade kahve
13.30
5yk biber kavurma 5 yk salata 1 dilim çavdar ekmeği
16.30
1 cb soya sütü 1 kivi 8 badem
19.30
5 yk kapuska 5 yk salata 2 wasa
Su 2 lt
Spor adimlar Nikide
yarimuhendis
Su da menu de cok iyi ortim. Sporun super4 ocak pazartesi
10.30 .az omlet .2 dilim tam buğday.peynir domates.1 tatlı ks reçel
ara 1 parmak muz
15.00 1 bardak yarimyagli süt.1 küçük hurma
17.30 patlıcan güveç.2 bardak ayran 2 tam buğday ekmeği
20.00 1 bardak süt.1 küçük hurma
su 2.5 lt
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
@_ReyyanDeryaOnDiet @5Emnis
1000 tane ip mi? Supersin. Ipsiz ip atlama olsa tamam ama iple 1000 ii atlama cok zir, masallah sanaHepinize iyi akşamlar
4 ocak pazartesi
11.15
2 küçük haşlanmış yumurta, süzme peynir(30gr), salatalık
14.30
Şekersiz türk kahvesi
15.30
1tane armut
18.00
7yk taze tane fasülye ve 2 küçük parça kendi yağında pişmiş tavuk
Su:3lt
Spor:1000tane ip atlama=200p
Namaria ortim sen ne yaptın bugün
Menunu cok begendim canim. Gayet saglikli ve doyurucu4 Ocak Pazartesi
13.30: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 5 zeytin, 10 çiğ fındık, yarım ceviz, maydanoz, beyaz lahana
Ara: yarım ayva, 20 gr mayasız siyez ekmeği
18.00: 2 kepçe kıymalı tarhana, 1,5 tabak kereviz yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata
Su:2,5 lt
1 limonlu zencefilli yeşil çay
Spor: ortimde:)
El_Em @_Reyyan @Nikinik
Teşekkürler suskuncum. Mutlaka dene, seveceksin bence!Canım çok güzel memnun, su kahveyi en kısa sürede denwmeliyim
Canim komple kesmek sıkıntı dedigin gibi insan yoksunluga girip daha cok saldirabiliyor mesela ben denedim uzun acliklar falan aman Allahim nasi saldiriyordum aksamlari en guzeli yavas yavas azaltmak zaten mide kuculdukce canin da istemiyo bir dilim ekmekle bilr doyuyorsunBurda daha once gittigim diyetisyen komple unlu urunleri kesmisti canim. Oyle olacak gibi geldi bana biran. Ama haklisin kesinlikle bekleyeyim, bakayim ne gonderecek. Gerci onceki diyetisyenle de unsuz baslarda zor gelmisti ama alistim. Aylarca devam etmistim diyete ve verdigim kilodan daha zayif gorunuyordum yediklerimden dolayi.
Canim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yokHepsi kalıplaşmış mantıkta mesela benim ortimNamaria nın diyetisyeni ne güzel değişik şeyler denettiriyor ama benim gittiklerimin hepsi fix aynı şey
Hem çene çalıp hem walk walk yapıyorlarsa iyiKızlar on sayfa nedir, ne konuştunuz o kadarkonuşmayın yürüyün ya işlerim daha yeni bitti, oğlana ödev yaptıracağım daha
Aynenmaşallah internasyonel bir takımızDeryaOnDiet polonyadan @Pain Killer canımcım hollandadaydı galiba @mavimli almanyadaydı canım :)
ben de arada suriyedeyim görevde falan
Ne güzel işte benim gittiğimde sevdiğim şeyleri yazıyordu ama ille de 3 ana öğün yapacaksın diyordu en aonunda ben öğle yemeğini sabah akşama paylaştırdımCanim benimki yazarken mesela kabak cekirdegi onerdi veriyimi diye sevmem dedim o zaman sevdigin bisey yazalim olmaz oyle diyo herseyin bi alternatifi vardir onlari bulmak lazim bi de ben de masallah sevmedigim sey yokcok sikinti yasamiyorum
Esra sen şu an nerdesin ki? Taşındın mı Ankara’dan?Aynenbende mahalle dışına çıkınca sevineyim neyse şuan baya iyiyim şehir değiştirdik daha ne olsun
Çok geçmiş olsun canım dediğij gibi Allah dermansız dert vermesin kuzularaCarsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.
Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
Yo yoEsra sen şu an nerdesin ki? Taşındın mı Ankara’dan?
Ay bazi diyetisyenler herkese ayni listeyi veriyo 50 kilo 70 kilo 90 kiloNe güzel işte benim gittiğimde sevdiğim şeyleri yazıyordu ama ille de 3 ana öğün yapacaksın diyordu en aonunda ben öğle yemeğini sabah akşama paylaştırdımama onu da çok sürdüremeden eskiye döndüm
Aynen canim ben de Suriyeye gidiyorum hayaller hayatlarAynenbende mahalle dışına çıkınca sevineyim neyse şuan baya iyiyim şehir değiştirdik daha ne olsun
Artık kapı kapı dolanıp o diyetisyen bulunacak yapacak bir şey yokAy bazi diyetisyenler herkese ayni listeyi veriyo 50 kilo 70 kilo 90 kilo
En iyi kendi vucudunu sen taniyorsun aslinda biz kendimizin diyetisyeniyiz seni anlicak biri olmali
Ya evet bahar gibi vallaAynen canim ben de Suriyeye gidiyorum hayaller hayatlar
Daha kalcan mi kaptanim istanbul havasi miss
Olsun canim annenleri gördün hava degisikligi gene cok guzel cok sukur diyelimYa evet bahar gibi vallabir yandan da korkutucu mevsimler iyice kaydı gitti
Cuma günü dönüyoruz canım
Evet bunada şükür canımOlsun canim annenleri gördün hava degisikligi gene cok guzel cok sukur diyelim
Ankara da guzeldir hem buz gibi havasi insani sabah kendine getirir
Ah tabi anneanne dede yaninda simarmaz miEvet bunada şükür canım
Evimize gideceğiz elbet ne yapalım kuduruk oğlum fabrika ayarlarına bir dönsün iyice çoştudisiplin şart çok şımarıyor burda
ehehe
evet yaa 2 puanlabu kim kizZzz
evetHedef60kgolmak senin icin geldim kuzu barbocun son dakika kaybetti ya hemen aklima sen geldin:)
Barbaros u tutan azınlıktandım başından beri vallaha oh iyi ki de onu tutmuşum aşkomSerhat birinci oldu kaptanim tebrikler sen onu tutuyodunEl_Em
Burcucum gelmedin finalde gelecem demiştinHedef60kgolmak
ya gelicektim saat 10 filan olsun dedim,sonra baktım canlı yayın değil kandırdılar mı acaba dedim canlı olcak diye
hahaha
Canım etiketleyip sildin mi göremedim bişiYaa ben onu günlük olarak hesaplanmıştım. Vuu saat olarak düşüneyim baridua niyetine geçsin
Valla süper oldu canım. Bizim site müsait çok şükür. Ara ara çıkıyoruz. Yoksa çocuklar için özellikle zor.
Geçmiş olsun kuzuya canım. Önemli bir şey yoktur inşallah
Kalbimizde yaşıyorlar@Pain Killer Hedef60kgolmak
Oyy kıyamam yaa. Benim oğlum da sokak delisiysi. Şimdi zor ikna ediyorum. Ev kuşu oldu. Neyse ki çıkınca girmek istemiyorNe zor zamanlardan geçiyoruz. Geçse gitse şu hastalık
Ben yurdu temsilen hep evdeyim canım. İçiniz rahat olsun
Hepten mi kesecekmiş canım. Sonuçta karbonhidrat da lazım. Genelde dengeler diyetisyenler ama. Nasıl bir liste hazırlıyor acaba