Canim dur dolabun ustunde asili yuruyusten geldim cekip atiyorumBunu ben liste olarak düzenleyeyim ya da fotoğraf atabilirsen özelden çok sevinirim Almila’cım. Bitkisel arınma olduğu için özellikle ilgimi çekti. Şimdiye kadar hep protein diyetleri yaptım arada bir arınma için iyi gelir diye düşündüm. Bu arada ben de diyetisyenle ilerliyorum eğer benim listelerimden de isteyen olursa seve seve paylaşabilirim.
Çok teşekkür ederim Almiloşum.
Canim bence karbinhidrattan kasti basit seker ve basit karbonhidrattir hamurisi seker vsDiestisyenle telefon gorusmesi yaptim az once kizlar. Liste hazirlayip cumaya gonderecekmis. Ama karbonhidratlari kesmemiz lazim eski kilona donmem istiyorsan filan dedi. Emin degilim o konuda cok erken karbonhidratlari kesmek icin.
Ortim Zeynebim super menu cok sağlıklı ablacimHepinize iyi akşamlar
4 ocak pazartesi
11.15
2 küçük haşlanmış yumurta, süzme peynir(30gr), salatalık
14.30
Şekersiz türk kahvesi
15.30
1tane armut
18.00
7yk taze tane fasülye ve 2 küçük parça kendi yağında pişmiş tavuk
Su:3lt
Spor:1000tane ip atlama=200p
Namaria ortim sen ne yaptın bugün
Geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasınCarsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.
Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
Çok geçmiş olsun canım. Şükür atlatmışsınız. Rabbim bir daha göstermesinCarsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.
Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
Bekle bekle ben de şimdi proje ödevim için kolları sıvayayımOrtim Zeynebim super menu cok sağlıklı ablacim
Benim menü guzel de yuruyusten geldim challenge icin az daha bekliom adin artsin diye
Ben de dun mesai yaptim hıhBekle bekle ben de şimdi proje ödevim için kolları sıvayayım
Kuzum olsun iyi yanindan bakalim bugun parka ciktin oglusunla o bile guzelBen yurdu temsilen hep evdeyim canım. İçiniz rahat olsun
Yapalım tabi ortimOy sağolasin şekoş kaptanMuhtemelen kalırim tartılara eşlik ederim
Orti ne güzel direk eksiye düşersin az dikkat edince bu hafta 1.5 üstü ortilik ortalaması yapalım ne dersin
Ayy çok teşekkürler Almişim yaa zahmet verdim!
ne demek zahmet olmadı balpamukcumAyy çok teşekkürler Almişim yaa zahmet verdim!
Benim kucuk kizim da oyle artik disari ciktigimizda ne kucak istiyor ne de bebek arabasi pesinden cok fena kosturuyorBenim de küçüğüm 15aylık ve neredeyse doğduğundan beri evde olduğu için ilk başta dışarıda bizden hiç ayrılmıyodu.ama yürümeye başladığından beri çok seviyor
Ay inşallah geçerMasallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence
Cok gecnis olsun
Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme
O zman dans dans
Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canim
cok güzel sonuc canım bravo
kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider
cumaya daha da gider canim inşallah
Aslanım graliçem(7 numarayı izler mıydın)Kızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.Hiç ümitli değildim!
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldumEl_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.
1.sinif annesiyim, salı Perşembe öğleden önce,diğer günler öğleden sonraTakımımızın güzel öğretmenlerisormak istediğim bir şey var bilmiyorum ilkokul öğretmeni olan var mıydı hatırlamıyorum bilen var ise 1.Sınıfların okul saati standart mıdır kaç kaç oluyor ?
Ay tabi kuzum çok şükür.Kuzum olsun iyi yanindan bakalim bugun parka ciktin oglusunla o bile guzel
Ortim menun cok guzel kalorisi dusuk. Doyabildiysen4 Ocak
11.30
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
4 dilim portakal
14.00
2 tane eti form bisküvi
3 tane haylayf (çocuklar yerken dayanamadım)
1fincan form çayı
17.00
1 kase mercimek çorbas
2 dilim çavdar ekmeği
Su: 1lt
1lt de detoks suyu
Spor: 110 ip atlama 22p
2000 adım 20p
Toplam: 42p
El_Em nnurc
Adimlari bana gonderiyorsunuzSabah:
-Tereyağlı kahve
Öğle:
-160 gr kırmızı et
-1 tk hardal
-yeşil salata
Ara:
-10 çiğ fındık
-Tereyağlı kahve
Akşam:
-2 yumurtayla kıymalı yumurta
-Yeşil salata
Spor: yürüyüş yaptım adımlarımıEl_Em veya @_Reyyan a bildireceğim. Hanginize iletiyorsum arkadaşlar? 8
S Suskunhanim ortim buyur menüm burada.