Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim dur dolabun ustunde asili yuruyusten geldim cekip atiyorum

Diestisyenle telefon gorusmesi yaptim az once kizlar. Liste hazirlayip cumaya gonderecekmis. Ama karbonhidratlari kesmemiz lazim eski kilona donmem istiyorsan filan dedi. Emin degilim o konuda cok erken karbonhidratlari kesmek icin.
Canim bence karbinhidrattan kasti basit seker ve basit karbonhidrattir hamurisi seker vs
Yoksa meyve de karbinhidrat ya da tam bugd cavdar ekmegi ama kompleks karbonhidrat onlar saglikli yani onyargili olma canim lsiteye bi bak

Ortim Zeynebim super menu cok sağlıklı ablacim
Benim menü guzel de yuruyusten geldim challenge icin az daha bekliom adin artsin diye

Geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım. Şükür atlatmışsınız. Rabbim bir daha göstermesin

Benim de küçüğüm 15aylık ve neredeyse doğduğundan beri evde olduğu için ilk başta dışarıda bizden hiç ayrılmıyodu.ama yürümeye başladığından beri çok seviyor
Benim kucuk kizim da oyle artik disari ciktigimizda ne kucak istiyor ne de bebek arabasi pesinden cok fena kosturuyor

Ay inşallah geçer
cok güzel sonuc canım bravo

kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider

cumaya daha da gider canim inşallah

Aslanım graliçem(7 numarayı izler mıydın)

1.sinif annesiyim, salı Perşembe öğleden önce,diğer günler öğleden sonra

Kuzum olsun iyi yanindan bakalim bugun parka ciktin oglusunla o bile guzel
Ay tabi kuzum çok şükür. Sağlıklıyız, huzurlu, sıcak evimizdeyiz. E Arada darlanıyoruz tabi ama o da insanlık hali

Şu hayvansal gida detoksunu ben de denemek istiyorum ya. Belki önümüzdeki hafta yaparım. Benim kahvaltıda peynirle yumurta fiks. Onlardan vaz geçmeyi göze alabilirsem yapacağım

Ben de galiba bir diyetisyene gidicem gibi duruyor. Kendiliğinden regl olamama sebebimin tek gerekçesi olarak zamanında kilo verişimi gösteriyorlar hormonların ultrasonum falan hepsi temizmiş şükür ama yetersiz ve dengesiz besleniyorsan şu anda tek sebep o olarak gözüküyor ve bi diyetisyene başvur dediler

Ortim menun cok guzel kalorisi dusuk. Doyabildiysen Bazen ben de aksamlari yagsiz mercimek corbasiyla gecistiriyorum ama birkac kase iciyorum

Adimlari bana gonderiyorsunuz

Oh ne botirdimAma olmaz ki bugün herkes yürümüşben de zipliyayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…