Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de galiba bir diyetisyene gidicem gibi duruyor. Kendiliğinden regl olamama sebebimin tek gerekçesi olarak zamanında kilo verişimi gösteriyorlar hormonların ultrasonum falan hepsi temizmiş şükür ama yetersiz ve dengesiz besleniyorsan şu anda tek sebep o olarak gözüküyor ve bi diyetisyene başvur dediler🙈
Canım ben de sana onu soracaktım. Daha önce çok mu hızlı kilo verdin.
Aman canım dikkat et kendine. Varsın yavaş gitsin. Sağlık çok önemli. 💞

Ay tabi kuzum çok şükür. 💞Sağlıklıyız, huzurlu, sıcak evimizdeyiz. E Arada darlanıyoruz tabi ama o da insanlık hali 🤷‍♀️

Şu hayvansal gida detoksunu ben de denemek istiyorum ya. Belki önümüzdeki hafta yaparım. Benim kahvaltıda peynirle yumurta fiks. Onlardan vaz geçmeyi göze alabilirsem yapacağım 😂😂
Aynen canim cok sukur her halimize 🥰
Canim ilk iki gun zorluyo sonra alisiyosun ben oeynir asigiyim ama ben bile yaptim 😂 yaparsin canim diyetisyenin demesi 10 kiside denedim 5 inde cok etkili oldu deneyelim sende de dedi

Canım ben de sana onu soracaktım. Daha önce çok mu hızlı kilo verdin.
Aman canım dikkat et kendine. Varsın yavaş gitsin. Sağlık çok önemli. 💞
Yani ilk 2.5 ayda 11 kilo verdim diğer 2 ayda da 4 kiloyu verdim ama kalıcı olmadı o memelekete geldim gittim aldım 3 4 kilosunu öyle 53 54 lerde korumadaydım.Şimdi işte biraz daha aldım asıl hedefim 53 54lere düşmek ama burda hedef yükselttim görmek istiyorum 52leri 51leri

4 Ocak

9.30
2 ceviz 2 incir 1 tk tahin 1 sade kahve

13.30
5yk biber kavurma 5 yk salata 1 dilim çavdar ekmeği

16.30
1 cb soya sütü 1 kivi 8 badem

19.30
5 yk kapuska 5 yk salata 2 wasa

Su 2 lt
Spor adimlar Nikide

yarimuhendis yarimuhendis
Ortim her zaman ki gibi çok güzel menü ben yarın diyetisyenini merak ediyorum bakalım ne tepki verecek sendeki kilo değişimini görünce💃💃

Aynen canim cok sukur her halimize 🥰
Canim ilk iki gun zorluyo sonra alisiyosun ben oeynir asigiyim ama ben bile yaptim 😂 yaparsin canim diyetisyenin demesi 10 kiside denedim 5 inde cok etkili oldu deneyelim sende de dedi
Ay ben de peynirciyim 😍 Açık büfe kahvaltıda tabağımı peynirle doldururdum eşim dalga geçerdi 😂😂
Deneyeceğim inşallah canım. Ben if i ilk duyduğumda asla kahvaltısız o saate kadar duramam demiştim. Şimdi hiç zorlamıyor. İnsan her şeye alıyor valla.

Yani ilk 2.5 ayda 11 kilo verdim diğer 2 ayda da 4 kiloyu verdim ama kalıcı olmadı o memelekete geldim gittim aldım 3 4 kilosunu öyle 53 54 lerde korumadaydım.Şimdi işte biraz daha aldım asıl hedefim 53 54lere düşmek ama burda hedef yükselttim görmek istiyorum 52leri 51leri
Aslında verme hızın da normal görünüyor canım. Bence de görüş bir diyetisyenle. Belki eksik bıraktığın bir şeyler vardır 🤷‍♀️
İnşallah düzelir 🙏

Aslında verme hızın da normal görünüyor canım. Bence de görüş bir diyetisyenle. Belki eksik bıraktığın bir şeyler vardır 🤷‍♀️
İnşallah düzelir 🙏
Geçen kışın gittim ama ben 3 ana öğün beslenemiyorum çok fazla geliyor çünkü küçüklükten beri ailecek öyle alışmışız 2 öğün vermesini istedim ısrarla bana 3 öğün verdi sonrasında 2 haftada 400gr zorla vermiştim. O yüzden diyetisyene karşı biraz ön yargılıyım. Ama annem de beslenmeden kaynaklı bi problem olduğunu öğrenince iğnelemeye başlafı beni çaresiz gidicem😂🙈

Polonya’da çok arkadaşım var. Burdan giden bir arkadaşım, “sana şöyle anlatayım; hayatımda ilk defa içlik giydim!” Demişti!😂 aşırı soğukmuş.😊
Dogru soylemis canim 😁 son yillarda cok soguk olmuyor eskisi gibi. Benim ilk geldigim yillar gece eksi 30a kadar dustugunu gormustum birgun. Donarak olebilecegimi dusundum adeta.

Geçmiş gitmiş olsun Derya’cım. Uğramasın bir daha böyle durumlar. Sağlıklı, güzel günleri olsun iki çocuğunun da...🙏🏻💜
Amin canim benim cok sagol. Diyorum yavrum 1 aylik yasamjnda ne acilar cekti. Ama sukurler olsun ki bitti. Aneliyatla gececek bir sorundu en onemlisi. Rabbim dermansiz dert vermesin, gerisi gelir gecer.

Geçen kışın gittim ama ben 3 ana öğün beslenemiyorum çok fazla geliyor çünkü küçüklükten beri ailecek öyle alışmışız 2 öğün vermesini istedim ısrarla bana 3 öğün verdi sonrasında 2 haftada 400gr zorla vermiştim. O yüzden diyetisyene karşı biraz ön yargılıyım. Ama annem de beslenmeden kaynaklı bi problem olduğunu öğrenince iğnelemeye başlafı beni çaresiz gidicem😂🙈
Aslinda bizim diyetisyenlere degil onlarin bize uyum sagmasi lazim. Ama seni cok iyi anliyorum canim. Ben de simdiye kadar hicbir diyetisyenden tam istedigim diyet listesini alamadim. Kendi dogrularinda yaziyor cogunlugu.

Sabah:
-Tereyağlı kahve

Öğle:
-160 gr kırmızı et
-1 tk hardal
-yeşil salata

Ara:
-10 çiğ fındık
-Tereyağlı kahve

Akşam:
-2 yumurtayla kıymalı yumurta
-Yeşil salata

Spor: yürüyüş yaptım adımlarımı El_Em El_Em veya @_Reyyan a bildireceğim. Hanginize iletiyorsum arkadaşlar?🙈
S Suskunhanim ortim buyur menüm burada.😍
Canım çok güzel memnun, su kahveyi en kısa sürede denwmeliyim🙊🥰

Aslinda bizim diyetisyenlere degil onlarin bize uyum sagmasi lazim. Ama seni cok iyi anliyorum canim. Ben de simdiye kadar hicbir diyetisyenden tam istedigim diyet listesini alamadim. Kendi dogrularinda yaziyor cogunlugu.
Hepsi kalıplaşmış mantıkta mesela benim ortim Namaria Namaria nın diyetisyeni ne güzel değişik şeyler denettiriyor ama benim gittiklerimin hepsi fix aynı şey

Canim bence karbinhidrattan kasti basit seker ve basit karbonhidrattir hamurisi seker vs
Yoksa meyve de karbinhidrat ya da tam bugd cavdar ekmegi ama kompleks karbonhidrat onlar saglikli yani onyargili olma canim lsiteye bi bak
Burda daha once gittigim diyetisyen komple unlu urunleri kesmisti canim. Oyle olacak gibi geldi bana biran. Ama haklisin kesinlikle bekleyeyim, bakayim ne gonderecek. Gerci onceki diyetisyenle de unsuz baslarda zor gelmisti ama alistim. Aylarca devam etmistim diyete ve verdigim kilodan daha zayif gorunuyordum yediklerimden dolayi.

Çok geçmiş olsun canım. Şükür atlatmışsınız. Rabbim bir daha göstermesin 🙏
Sagol canim benim. Amin.
Hepsi kalıplaşmış mantıkta mesela benim ortim Namaria Namaria nın diyetisyeni ne güzel değişik şeyler denettiriyor ama benim gittiklerimin hepsi fix aynı şey
Oyle ya. Internette guzel yorumlari vardi bu diyetisyenin ama bakalim ne yazacak. Merakla beklemedeyim.

X