- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
O kuccucuk artiyi verir, cumaya daha eksiye gecersin canjm. Bence hic fena baslamadin bu haftaya
Super sonuc canim tebrikler
Sabit olmak oldukça iyi bir sonuç zaten canım cumaya kadar kaçamak yapmadan güzelce ilerleyelimGeç kaldım biliyorum ama dersten sonra ne evi ne çocukları bu saate kadar toparlayamadim
dunun acısı çıktı eksi yok sabitim
4 günlük karantina sonrası hepimiz kendimizi dışarıda bulduk şükür soğuk moğuk hasret kaldık temiz havaya cocuklar bizden daha çok tabiBugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yaniBuyuk kuzim bisiklete bindi (buyuk demek komik geliyor o da 4 yasinda). Hava buzz buzz ama yapacak birsey yok. Alismasi lazim soguk havalara.
Sagol canim. Insallah bu haftadan sonra daha iyi gidecekSuper sonuc canim tebrikler
4 gun yasak miydi disari cikmak? Cok zor olmustur cocuklara.4 günlük karantina sonrası hepimiz kendimizi dışarıda bulduk şükür soğuk moğuk hasret kaldık temiz havaya cocuklar bizden daha çok tabisizde çok iyi yapmışsınız canım
EvettttSaf protein diyetlerine bakarken @parkbyull çıktı karşıma belki duyar sesimiparkbyull 100 kg lerden 60 Lara düşmüştü kızlar alllahım bugünlerde hep eskileri çağırıyoruz
Denesek mi takımcaa :))mavimli senin yaptığın diyet bu mu yoksa
Eki Görüntüle 2752865
Ne guzel yapmissiniz insallah devami gelirBugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yaniBuyuk kuzim bisiklete bindi (buyuk demek komik geliyor o da 4 yasinda). Hava buzz buzz ama yapacak birsey yok. Alismasi lazim soguk havalara.
4 gün yaptim 8 gün toplamda tuvalete cikamadim haberiniz olsun. Ben yapmam bir daha.Yo yo 3 gün Almilacım ya2 hafta kim dayanır kabızlık yapar zaten
Yurt dışında mısın canım ?4 gun yasak miydi disari cikmak? Cok zor olmustur cocuklara.
Ayy evet yaa o riski tahmin etmiştim neysee ozmann en güzeli normal dengede gitmek galiba4 gün yaptim 8 gün toplamda tuvalete cikamadim haberiniz olsun. Ben yapmam bir daha.Gram gram olsun benim olsun. Resmen perisan oldum.
Bende Cesaret edemem herhaldeNe guzel yapmissiniz insallah devami gelirbenim de iki kizim var 3 ve 1.5 yasindalar. Ben daha cikamiyorum ikisiyle. Kucuk de istiyor aslinda cikmak
Ben de burada çocukları çıkardım bugün hava çok güzel kombi kapalı yani ocak ayında. Çocuklardan çok bana iyi geldi açık hava:)ama sonu seninki gibi bitmiyor, gelince tartılmadım çünkü dışarda onlarla birlikte çikolata ve kuruyemiş yedimKızlar selam
Oğlumla biraz dışarı çıktık. Hava da bir güzel burda. Parkta da kimse olmayınca doya doya oynadı. İki saatten fazla kaldık dışarıda. Ben de yürüyüş yaptım biraz. Nasıl özlemişim dışarıda olmayı. Çok iyi geldiTabi benim kahvaltı da gecikti. Daha yeni yaptım. Dışarıdan gelince Bi tartılayım dedim 200gr gitmiş. Geriye kaldı 700 gr
Yaslari cok yakin ya zor olur tabi canim senin icin.Ne guzel yapmissiniz insallah devami gelirbenim de iki kizim var 3 ve 1.5 yasindalar. Ben daha cikamiyorum ikisiyle. Kucuk de istiyor aslinda cikmak
Evet canim Polonyadayim. Allahtan burda sokaga cikma yasagi yok, ama maske takma zorunlulugu, kapali barlar, restaurantlar ... var maalesef.Yurt dışında mısın canım ?
Yılbaşı sebebiyle birleştirdiler perşembedn sonra pazartesiye kadar kısıtlama vardı