Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zafer64 ortim kilonu yazdin mi? Elimden geldigince butun mesajlari okumaya calisiyorum ama bazen kaciyor arada. Lutfen menune, sporuna ve kilo bildirimleribe onumuzdeki 2 hafta boyunca beni de etiketler misin? Takip edelim birbirimizi. Brn de seni etiketlerim. Olur mu?

4 günlük karantina sonrası hepimiz kendimizi dışarıda bulduk şükür soğuk moğuk hasret kaldık temiz havaya cocuklar bizden daha çok tabi sizde çok iyi yapmışsınız canım

Ne guzel yapmissiniz insallah devami gelir benim de iki kizim var 3 ve 1.5 yasindalar. Ben daha cikamiyorum ikisiyle. Kucuk de istiyor aslinda cikmak

Ben de burada çocukları çıkardım bugün hava çok güzel kombi kapalı yani ocak ayında. Çocuklardan çok bana iyi geldi açık hava:)ama sonu seninki gibi bitmiyor, gelince tartılmadım çünkü dışarda onlarla birlikte çikolata ve kuruyemiş yedim o yüzden akşam yemeğimi çok az yedim şimdi.

Yurt dışında mısın canım ?
Yılbaşı sebebiyle birleştirdiler perşembedn sonra pazartesiye kadar kısıtlama vardı
Evet canim Polonyadayim. Allahtan burda sokaga cikma yasagi yok, ama maske takma zorunlulugu, kapali barlar, restaurantlar ... var maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…