Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne guzel yapmissiniz insallah devami gelir😊 benim de iki kizim var 3 ve 1.5 yasindalar. Ben daha cikamiyorum ikisiyle. Kucuk de istiyor aslinda cikmak
Benim de küçüğüm 15aylık ve neredeyse doğduğundan beri evde olduğu için ilk başta dışarıda bizden hiç ayrılmıyodu.ama yürümeye başladığından beri çok seviyor

İııı 2 saatte 200 gram giderseeee 700 gram kaç saatte gider :-) :KK70::KK70::KK70: neyse kalsın üşür çocuk :KK70::KK70:

Şaka bir yana bizde dışarıdan geldik İstanbuldayız tabi Ankara'da olsak bu kadar kalamayız hava mis dediğin gibi ♥️ çok zevk aldım bende 🤗🤗 ahhh ne güzel olurdu şu virüs olmasaydı havalar böyle iyi gidrken doya doya vakit geçerdi dışarıda 👀
Yaa ben onu günlük olarak hesaplanmıştım. Vuu saat olarak düşüneyim bari :21: dua niyetine geçsin 😂😂
Cok iyi yapmissiniz canim. Burasi da buzz gibi ama lazim temiz hava hem bize hem cocuklara. Bak temuz hava almis gitmis 200gr i 👍
Bugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yani 😉 Buyuk kuzim bisiklete bindi (buyuk demek komik geliyor o da 4 yasinda). Hava buzz buzz ama yapacak birsey yok. Alismasi lazim soguk havalara.
Valla süper oldu canım. Bizim site müsait çok şükür. Ara ara çıkıyoruz. Yoksa çocuklar için özellikle zor. ☹️
Geçmiş olsun kuzuya canım. Önemli bir şey yoktur inşallah 🙏
A painle amatörü silmemişim hâlâ 🙈🤣
Kalbimizde yaşıyorlar 🤭 Pain Killer Pain Killer Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Benim de küçüğüm 15aylık ve neredeyse doğduğundan beri evde olduğu için ilk başta dışarıda bizden hiç ayrılmıyodu.ama yürümeye başladığından beri çok seviyor
Oyy kıyamam yaa. Benim oğlum da sokak delisiysi. Şimdi zor ikna ediyorum. Ev kuşu oldu. Neyse ki çıkınca girmek istemiyor ☺️Ne zor zamanlardan geçiyoruz. Geçse gitse şu hastalık 🙏
maşallah internasyonel bir takımız DeryaOnDiet DeryaOnDiet polonyadan Pain Killer Pain Killer canımcım hollandadaydı galiba mavimli mavimli almanyadaydı canım :)
ben de arada suriyedeyim görevde falan :rolleyes:
Ben yurdu temsilen hep evdeyim canım. İçiniz rahat olsun 😂😂😂
Diestisyenle telefon gorusmesi yaptim az once kizlar. Liste hazirlayip cumaya gonderecekmis. Ama karbonhidratlari kesmemiz lazim eski kilona donmem istiyorsan filan dedi. Emin degilim o konuda cok erken karbonhidratlari kesmek icin.
Hepten mi kesecekmiş canım. Sonuçta karbonhidrat da lazım. Genelde dengeler diyetisyenler ama. Nasıl bir liste hazırlıyor acaba 🤔

Yaa ben onu günlük olarak hesaplanmıştım. Vuu saat olarak düşüneyim bari :21: dua niyetine geçsin 😂😂

Valla süper oldu canım. Bizim site müsait çok şükür. Ara ara çıkıyoruz. Yoksa çocuklar için özellikle zor. ☹️
Geçmiş olsun kuzuya canım. Önemli bir şey yoktur inşallah 🙏

Kalbimizde yaşıyorlar 🤭 Pain Killer Pain Killer Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Oyy kıyamam yaa. Benim oğlum da sokak delisiysi. Şimdi zor ikna ediyorum. Ev kuşu oldu. Neyse ki çıkınca girmek istemiyor ☺️Ne zor zamanlardan geçiyoruz. Geçse gitse şu hastalık 🙏

Ben yurdu temsilen hep evdeyim canım. İçiniz rahat olsun 😂😂😂

Hepten mi kesecekmiş canım. Sonuçta karbonhidrat da lazım. Genelde dengeler diyetisyenler ama. Nasıl bir liste hazırlıyor acaba 🤔
Carsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.

Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.

zafer64 zafer64 ortim kilonu yazdin mi? Elimden geldigince butun mesajlari okumaya calisiyorum ama bazen kaciyor arada. Lutfen menune, sporuna ve kilo bildirimleribe onumuzdeki 2 hafta boyunca beni de etiketler misin? Takip edelim birbirimizi. Brn de seni etiketlerim. Olur mu?
tmm dır canm ins kilom 81 sabah tartıldım.menuyu sporu yazınca etiketlerim canm

Hosgeldin canim, yasitiz. Benim de iki kizim var. insallah beraber hedef kilolarimuza ineriz.
inşallah canm
Artık leslie yapıcam şu 4 gün onu anladım ben 😂😂
leslie candır can
Takımımızın güzel öğretmenleri 💖sormak istediğim bir şey var bilmiyorum ilkokul öğretmeni olan var mıydı hatırlamıyorum bilen var ise 1.Sınıfların okul saati standart mıdır kaç kaç oluyor ?
pandemi sonrası ekran önünde çok durmaya başladılar ondan söyledim heralde.ek dersleri alabilmek için mecburen milli eğitimin söylediği ders saatini doldurmak zorundalar.benim de 2 kızım var meslektaslarim kızmasınlar ama bedenegitimi muzik resim derslerine arada girmiyor kızım ben de bisey demiyorum
:KK49:Kizlarrr bugün walk challenge günü unutmayalim bol bol adimmm 🤩🤩

Leslie ile yapilan dakikalar da dahildir aksam 23e kadar adim ya da dakikalarinizi özelden bekliyorum 🤗🤗
ben bugün 1 saatten fazla hızlı tempo yürüyüş yaptım spor olarak .hem spor listeme ekleyip hem de adim sayimin fotisunu da gondercekmiyim

Amin canim. Ayy zarada super indirim basladi. Zayifkayinca giymek icin aldim burjac elbise 😁 hepsi eski bedenime uygun. Umarim nisan gibi giyerim onlari
ayy ben de renk renk taytlar giymek istiyorum
4 gun yasak miydi disari cikmak? Cok zor olmustur cocuklara.
nerde yaşıyorsun canm
Diestisyenle telefon gorusmesi yaptim az once kizlar. Liste hazirlayip cumaya gonderecekmis. Ama karbonhidratlari kesmemiz lazim eski kilona donmem istiyorsan filan dedi. Emin degilim o konuda cok erken karbonhidratlari kesmek icin.
benim de düşmanım tatlı ne yazikki

Carsamba-cuma gunune kadar gonderirim maille dedi. Bakalim ne yazacak. Gonderince paylasip fikrinizi alirim. Eger cok zor bir diyetse baska diyetisyenle gorusurum. Isyerinden saglik paketim var, odemiyirum birsey nasilsa.

Kucuk kizim bobrek sorunlu digdu canim. Bir bobreginin yarisini aldilar ameliyatla, 2 haftalikken. Sukurler olsun simdi cok daha iyi. Ama surekli kintrollerimiz var, duzenli almasi gereken igneker, ilaclar var. sukur ki ameliyatla hallolacak bir sorundu. Neler neler var hastanede insan onlari gorunce kendi durumuna uzulemiyor.
çok geçmiş olsun canm rabbim şifalar versin

ayy canım listeler belii bişey yaptıgım yok :KK6:

sağolasın canım :KK19:

ayyy kıyamam annem de prensesim der hihi :KK70:
canımcım bu iki haftaki listemde sabah fix 2 ceviz 2 incir 1 tk thin sade kahve
öğlen 8 yk sebze artı salata artı 2 dl tam bg. ekmeği ya da 8 yk bakliyat artı salata (bakliyet yiyince ekmek yok)
arada 1 cb bitkisel süt 1 elma 8 badem
aksam da sebze artı salata artı 2 wasa
gün içinde de 1 soda 2 kahve 2 cay hakkım var :KK68:

Bunu ben liste olarak düzenleyeyim ya da fotoğraf atabilirsen özelden çok sevinirim Almila’cım. Bitkisel arınma olduğu için özellikle ilgimi çekti. Şimdiye kadar hep protein diyetleri yaptım arada bir arınma için iyi gelir diye düşündüm. Bu arada ben de diyetisyenle ilerliyorum eğer benim listelerimden de isteyen olursa seve seve paylaşabilirim.😊💜
Çok teşekkür ederim Almiloşum.🙏🏻🥰💜

Evet canim Polonyadayim. Allahtan burda sokaga cikma yasagi yok, ama maske takma zorunlulugu, kapali barlar, restaurantlar ... var maalesef.
Polonya’da çok arkadaşım var. Burdan giden bir arkadaşım, “sana şöyle anlatayım; hayatımda ilk defa içlik giydim!” Demişti!😂 aşırı soğukmuş.😊

Geçmiş gitmiş olsun Derya’cım. Uğramasın bir daha böyle durumlar. Sağlıklı, güzel günleri olsun iki çocuğunun da...🙏🏻💜

X