Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.😂 Hiç ümitli değildim!🙈
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldum El_Em El_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.😃
Süper canım. Hoş gelmiş 6'lar🤩
Günaydın hatunlaaarr 💐
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1 :KK14::KK14::KK14:

Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu

Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın :KK59::cool:
Canımcım gönderirsin sen onu cumaya kadar. :21:
Gunaydin arkadaslar. Bugunku kilom:77,60. Gecen haftaya gore -400gr. El_Em El_Em @zafer64
Çok güzel canım. Cumaya güzel bir eksi geliyor 😍
Ben o kadar girmişim foruma ama bildirim yapmamışım 🤦‍♀️
Cuma:79.7
Pazartesi:79.8
Fark:+100
El_Em El_Em @nnurc
Bazı arkadaşlar +900 görmüş canım 😂😂 100 ne ki uçurursun sen onu yarına 🙏
Bu hafta kacamaklardan kacamaklara bir yay burcu özgürlüğünde koştum balpamuk 🙈 su mezuniyet çoktan gelmişti ama Ocak i gecemeyecek :KK14:
Bu oyalanmalar hep benim için değil mi canımcım 😂😂

Kızlar selam
Oğlumla biraz dışarı çıktık. Hava da bir güzel burda. Parkta da kimse olmayınca doya doya oynadı. İki saatten fazla kaldık dışarıda. Ben de yürüyüş yaptım biraz. Nasıl özlemişim dışarıda olmayı. Çok iyi geldi 😍Tabi benim kahvaltı da gecikti. Daha yeni yaptım. Dışarıdan gelince Bi tartılayım dedim 200gr gitmiş. Geriye kaldı 700 gr 😂😂

Tebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaa 😍😍💐ben kahvaltı yaptım geri kalan süreyi aç geçirmeyi düşünüyorumm:KK12::olamaz:
ayy canım listeler belii bişey yaptıgım yok :KK6:
Wuuuwuuu masallah 🎉
sağolasın canım :KK19:
Namaria Namaria
Almilaaaa diyet listeni paylaş bizimle canım Almilam, güzel prensesimmm...😍
Ayy kızımı sever gibi seviyorum seni de artık hahahaha😂😂😂
Almiloş senin yaş kaç ve nerdensin. Bu da şey gibi oldu eskiden mirc vardı “Adın ne?/Asl?” diye yaş sorarlardı hahahah😂😂😂
ayyy kıyamam annem de prensesim der hihi :KK70:
canımcım bu iki haftaki listemde sabah fix 2 ceviz 2 incir 1 tk thin sade kahve
öğlen 8 yk sebze artı salata artı 2 dl tam bg. ekmeği ya da 8 yk bakliyat artı salata (bakliyet yiyince ekmek yok)
arada 1 cb bitkisel süt 1 elma 8 badem
aksam da sebze artı salata artı 2 wasa
gün içinde de 1 soda 2 kahve 2 cay hakkım var :KK68:

1 Ocak Cuma

12.30: 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 5 zeytin, mor ve beyaz lahana, birkaç çatal ev yapımı domates sosu.

18.00: kısır, muhammara, brownie(ertelenen yılbaşı yemeği idi) (yakarsa diyetleri brownie yakar 🙈)

Spor: 30+13 dk leslie(hızlı)
Su: 2,5 litre
Birazdan yeşil çay

El_Em El_Em @_Reyyan hawar hawar

Canım kaptanım ya. Valla yükünün farkındayım. Hep bedavadan faydalanıyorum gruptan gibi geliyor bana. Benim kafa tezden dolayı azıcık gidik 🤭 ama elimden geldiğince hatırlatma konularında yardımcı olurum. Orti konusunun farkındayım aslında da zaten yoğunluğun var nolcak bir hafta daha orti olalım diye düşündüm 😂

Selam yeni orticim 🤗🤗
hawar hawar canımcım teşekkür ediyorum yoldaşlığın için. Tekrar buluşana dek hoşça kal 😍
Bende sana teşekkür ederim canım
Var olsun yoldaşlar
Günaydın ben çok fena hastayım her yerim ağrıyor sauk algınlığı olmalı ö yüzden sesim çıkmıyor ama ortim nerde ki umarım iyidir. :dua: hawar hawar El_Em El_Em
Geçmiş olsun canım
Benimde mız mız bu ara onunla ilgilenmekten pekbakamıyorumbutalara

Perşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
Namaria Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya😭😕
Zıplama çok ödem yapıyor canım devam edebilirsin ama sadece tartıdan 1 gün önce bırak yani Perşembe sakın zıplama
Genel içinde öyle Perşembe gününü hafif sporlara ayırmak lazım bence pilates yürüyüş Leslie gibi onun dışında sabah erkenden tartılacaklar için ödem riski var

Kızlar selam
Oğlumla biraz dışarı çıktık. Hava da bir güzel burda. Parkta da kimse olmayınca doya doya oynadı. İki saatten fazla kaldık dışarıda. Ben de yürüyüş yaptım biraz. Nasıl özlemişim dışarıda olmayı. Çok iyi geldi 😍Tabi benim kahvaltı da gecikti. Daha yeni yaptım. Dışarıdan gelince Bi tartılayım dedim 200gr gitmiş. Geriye kaldı 700 gr 😂😂
İııı 2 saatte 200 gram giderseeee 700 gram kaç saatte gider :-) :KK70::KK70::KK70: neyse kalsın üşür çocuk :KK70::KK70:

Şaka bir yana bizde dışarıdan geldik İstanbuldayız tabi Ankara'da olsak bu kadar kalamayız hava mis dediğin gibi ♥️ çok zevk aldım bende 🤗🤗 ahhh ne güzel olurdu şu virüs olmasaydı havalar böyle iyi gidrken doya doya vakit geçerdi dışarıda 👀

Süper canım. Hoş gelmiş 6'lar🤩

Canımcım gönderirsin sen onu cumaya kadar. :21:

Çok güzel canım. Cumaya güzel bir eksi geliyor 😍

Bazı arkadaşlar +900 görmüş canım 😂😂 100 ne ki uçurursun sen onu yarına 🙏

Bu oyalanmalar hep benim için değil mi canımcım 😂😂
Sagok canim, insallah

Zıplama çok ödem yapıyor canım devam edebilirsin ama sadece tartıdan 1 gün önce bırak yani Perşembe sakın zıplama
Genel içinde öyle Perşembe gününü hafif sporlara ayırmak lazım bence pilates yürüyüş Leslie gibi onun dışında sabah erkenden tartılacaklar için ödem riski var
Öyle yapıcam zaten kaptanım dedim köye gitmişken ne ladar atlarsam kardır zaten şehire geldim daha atlayamam😂ama bu hafta içini de hep hafif geçirmeyi düşünüyorum hem yemek hem spor olarak

Kızlar selam
Cok iyi yapmissiniz canim. Burasi da buzz gibi ama lazim temiz hava hem bize hem cocuklara. Bak temuz hava almis gitmis 200gr i 👍

Dogru eskiden de ben persembeyi ya off gunu yapardim spor icin, ya da esneme yuruyus filan. Haklisin kaptancim 👍

İııı 2 saatte 200 gram giderseeee 700 gram kaç saatte gider :-) :KK70::KK70::KK70: neyse kalsın üşür çocuk :KK70::KK70:

Şaka bir yana bizde dışarıdan geldik İstanbuldayız tabi Ankara'da olsak bu kadar kalamayız hava mis dediğin gibi ♥️ çok zevk aldım bende 🤗🤗 ahhh ne güzel olurdu şu virüs olmasaydı havalar böyle iyi gidrken doya doya vakit geçerdi dışarıda 👀
Bugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yani 😉 Buyuk kuzim bisiklete bindi (buyuk demek komik geliyor o da 4 yasinda). Hava buzz buzz ama yapacak birsey yok. Alismasi lazim soguk havalara.

X