Süper canım. Hoş gelmiş 6'larKızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.Hiç ümitli değildim!
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldumEl_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.
Canımcım gönderirsin sen onu cumaya kadar.Günaydın hatunlaaarr
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1
Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu
Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın
Çok güzel canım. Cumaya güzel bir eksi geliyor
Bazı arkadaşlar +900 görmüş canım
Bu oyalanmalar hep benim için değil mi canımcımBu hafta kacamaklardan kacamaklara bir yay burcu özgürlüğünde koştum balpamuksu mezuniyet çoktan gelmişti ama Ocak i gecemeyecek
ayy canım listeler belii bişey yaptıgım yokTebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaaben kahvaltı yaptım geri kalan süreyi aç geçirmeyi düşünüyorumm
sağolasın canımWuuuwuuu masallah
ayyy kıyamam annem de prensesim der hihiNamaria
Almilaaaa diyet listeni paylaş bizimle canım Almilam, güzel prensesimmm...
Ayy kızımı sever gibi seviyorum seni de artık hahahaha
Almiloş senin yaş kaç ve nerdensin. Bu da şey gibi oldu eskiden mirc vardı “Adın ne?/Asl?” diye yaş sorarlardı hahahah
1 Ocak Cuma
12.30: 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 5 zeytin, mor ve beyaz lahana, birkaç çatal ev yapımı domates sosu.
18.00: kısır, muhammara, brownie(ertelenen yılbaşı yemeği idi) (yakarsa diyetleri brownie yakar)
Spor: 30+13 dk leslie(hızlı)
Su: 2,5 litre
Birazdan yeşil çay
El_Em @_Reyyan hawar
Bende sana teşekkür ederim canımCanım kaptanım ya. Valla yükünün farkındayım. Hep bedavadan faydalanıyorum gruptan gibi geliyor bana. Benim kafa tezden dolayı azıcık gidikama elimden geldiğince hatırlatma konularında yardımcı olurum. Orti konusunun farkındayım aslında da zaten yoğunluğun var nolcak bir hafta daha orti olalım diye düşündüm
Selam yeni orticim
hawar canımcım teşekkür ediyorum yoldaşlığın için. Tekrar buluşana dek hoşça kal
Geçmiş olsun canım
ŞekoşOy sağolasin şekoş kaptanMuhtemelen kalırim tartılara eşlik ederim
Orti ne güzel direk eksiye düşersin az dikkat edince bu hafta 1.5 üstü ortilik ortalaması yapalım ne dersin
Ooo bu çok sert olduKızlar anca telefonu elime alabildim
Kilom +1100
umarım tartıya kadar gider
Vayyyy pamukcummmKızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.Hiç ümitli değildim!
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldumEl_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.
Hafif sporlar her zman iyi gelir canım çok geçmiş olsun bol meyve ıhlamur zencefil bal tüketmeye çalışyok canım değilim heralde üşütmüş olmalıyımbide bugün regl oldum ama yılmadım kalktım 50 dk yürüdüm iyi geldi ama belim ağrıyor El_Em
Zıplama çok ödem yapıyor canım devam edebilirsin ama sadece tartıdan 1 gün önce bırak yani Perşembe sakın zıplamaPerşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya
Tebriklerr canım su gibi gitsin inşallah
Moral bozmak yok ipleri bırakmakta yok böyle böyle bir bakacağız gitmiş kilolarbende +dayım kızlar
cuma 58
ptesi :58,5
ama regl oldum belki oda gider
İııı 2 saatte 200 gram giderseeee 700 gram kaç saatte giderKızlar selam
Oğlumla biraz dışarı çıktık. Hava da bir güzel burda. Parkta da kimse olmayınca doya doya oynadı. İki saatten fazla kaldık dışarıda. Ben de yürüyüş yaptım biraz. Nasıl özlemişim dışarıda olmayı. Çok iyi geldiTabi benim kahvaltı da gecikti. Daha yeni yaptım. Dışarıdan gelince Bi tartılayım dedim 200gr gitmiş. Geriye kaldı 700 gr
Sagok canim, insallahSüper canım. Hoş gelmiş 6'lar
Canımcım gönderirsin sen onu cumaya kadar.
Çok güzel canım. Cumaya güzel bir eksi geliyor
Bazı arkadaşlar +900 görmüş canım100 ne ki uçurursun sen onu yarına
Bu oyalanmalar hep benim için değil mi canımcım
Öyle yapıcam zaten kaptanım dedim köye gitmişken ne ladar atlarsam kardır zaten şehire geldim daha atlayamamZıplama çok ödem yapıyor canım devam edebilirsin ama sadece tartıdan 1 gün önce bırak yani Perşembe sakın zıplama
Genel içinde öyle Perşembe gününü hafif sporlara ayırmak lazım bence pilates yürüyüş Leslie gibi onun dışında sabah erkenden tartılacaklar için ödem riski var
Cok iyi yapmissiniz canim. Burasi da buzz gibi ama lazim temiz hava hem bize hem cocuklara. Bak temuz hava almis gitmis 200gr iKızlar selam
Oğlumla biraz dışarı çıktık. Hava da bir güzel burda. Parkta da kimse olmayınca doya doya oynadı. İki saatten fazla kaldık dışarıda. Ben de yürüyüş yaptım biraz. Nasıl özlemişim dışarıda olmayı. Çok iyi geldiTabi benim kahvaltı da gecikti. Daha yeni yaptım. Dışarıdan gelince Bi tartılayım dedim 200gr gitmiş. Geriye kaldı 700 gr
Tuh canim ya, 2 gunde nasil oldu bu kadar arti? Birsey odem mi yapti acaba?Kızlar anca telefonu elime alabildim
Kilom +1100
umarım tartıya kadar gider
Dogru eskiden de ben persembeyi ya off gunu yapardim spor icin, ya da esneme yuruyus filan. Haklisin kaptancimZıplama çok ödem yapıyor canım devam edebilirsin ama sadece tartıdan 1 gün önce bırak yani Perşembe sakın zıplama
Genel içinde öyle Perşembe gününü hafif sporlara ayırmak lazım bence pilates yürüyüş Leslie gibi onun dışında sabah erkenden tartılacaklar için ödem riski var
Amin canim. Ayy zarada super indirim basladi. Zayifkayinca giymek icin aldim burjac elbiseTebriklerr canım su gibi gitsin inşallah
Bugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yaniİııı 2 saatte 200 gram giderseeee 700 gram kaç saatte giderneyse kalsın üşür çocuk
Şaka bir yana bizde dışarıdan geldik İstanbuldayız tabi Ankara'da olsak bu kadar kalamayız hava mis dediğin gibiçok zevk aldım bende ahhh ne güzel olurdu şu virüs olmasaydı havalar böyle iyi gidrken doya doya vakit geçerdi dışarıda