- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Tamamdir kaptancim. OrtimiYeni gelen üyelerimiz sizleride ortaklar listemize ekleyelim dediknedir ne değildir üst kısımda detaylı yazıyor 2 haftalık bir ortaklığınız olacak birbirinizi sıkı takip etmeniz ve en iyi yüzdeyi yapmanız gerekiyor
Artık leslie yapıcam şu 4 gün onu anladım bencanım 3000 ip atlıyosun günde kas ödemidir ki bu iyi bişey kaslar çalısıyor cumaya kadar hafif spor yap canım +400 ün kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum moralini bozma
Doya doya yiyip eksi görüyorken ipi sıkı tuttuğunda nasıl eksiler göreceksin allah bilirGunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim
Ha birde kızlar yüreğim sızlar Reyyan diye elalemin tüm reyyanlarını etiket yaptınız ha menülerde farklı farklı reyyanlar geziyor hepsi ayrı Allah sizi ne yapmasınbizim kız @_Reyyan
Vuuu gözlerim yuvalarından oynadı
Beş kilo muSagol canim benimama menum değişecek cumaya kadar az daha gider ama bireyselde gözüm yok artik haftada 5 kilo verenleri girunce
Canım hiç bozma moralini. Gayet güzel gidiyorsun. O kadar dalgalanma olur. Cumaya eksi görürsün bencePerşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
@Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya
Ooo ortim eksiyle başlamak süperGunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim
İnşallah canım. Genelde cumaya kalmıyor. Bu sefer de öyle olsun inşallahMasallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence
Cok gecnis olsun
Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme
O zman dans dans
Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canim
Teşekkür ederim canımcok güzel sonuc canım bravo
kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider
cumaya daha da gider canim inşallah
bi de doya doya yemesen neler gelcek maşallah canım
Ucundan azcik 1i gecerim insallahDoya doya yiyip eksi görüyorken ipi sıkı tuttuğunda nasıl eksiler göreceksin allah bilir
Aynı kaderi paylaşıyoruz balım ama ben sucluyum
Gunaydin️
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram
Tebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaaGunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
3 yil oldu faliba canim. Onceden mezuniyet sonrasi da burdaydim. Ama hamile kalinca ayrildim canim.DeryaOnDiet sen ne zamandır buralardasin
Tamamdir o zaman. Ben de dedim eskiden pazartesi fotograf atilniyirdu demekki degismusPazartesi tartı bildirimleri fotoğraflı olmak zorunda değil kızlar kendi içimizde zaten direk yazabilirsiniz
Tebrikler canim, masallah hedefibe gelmissinKızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu.Hiç ümitli değildim!
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldumEl_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.
Wuuuwuuu masallah
Gunaydin canim, hosbulduk. Gercekten cok aktif ve pozitif bir takimin bur parcasi olduguma cok mutluyum.Günaydın herkese
Ne güzel yeni arkadaşlarda gelmiş aramıza hoşgeldiniz
Al benden de o kadar. Pazartesiye eksiyle başlayanları alkışlıyorum valla bende çok fena idi sabah tartısı. Üstelik dün akşam yemeğini erken ve az yemiştim sabaha belim bile daha ince geldi elime ama tartı fena bozdu beni. +600le 65 geldim.lütfen ödem olsunGünaydın hatunlaaarr
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1
Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu
Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın
Ödemdir bozma moralini yakınız boy kilo oranlarındaAl benden de o kadar. Pazartesiye eksiyle başlayanları alkışlıyorum valla bende çok fena idi sabah tartısı. Üstelik dün akşam yemeğini erken ve az yemiştim sabaha belim bile daha ince geldi elime ama tartı fena bozdu beni. +600le 65 geldim.lütfen ödem olsuno kadar da yememiştim sanki yaa