Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamamdir kaptancim. Ortimi zafer64 takipteyim.

Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 87.2
Pazartesi 86.2
Fark 1 kg
yarimuhendis El_Em
Vuuu gözlerim yuvalarından oynadı
Maşallah canım.
Sagol canim benim ama menum değişecek cumaya kadar az daha gider ama bireyselde gözüm yok artik haftada 5 kilo verenleri girunce
Beş kilo mu
Ya hiç sağlıklı değil bence de
Canım hiç bozma moralini. Gayet güzel gidiyorsun. O kadar dalgalanma olur. Cumaya eksi görürsün bence
Gunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim
Ooo ortim eksiyle başlamak süper
Menülerin gayet güzeldi bence
İnşallah canım. Genelde cumaya kalmıyor. Bu sefer de öyle olsun inşallah
cok güzel sonuc canım bravo

kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider

cumaya daha da gider canim inşallah
Teşekkür ederim canım
Eskiden çok fena bozulurdu moralim. Ama artık tanıdım vücudumu. Arada kafası karışıyor sonra yola geliyor

Kızlar ben şokkkk!
Düşünün günaydın bile diyemedim tartı sonucum karşısında nutkum tutuldu. Hiç ümitli değildim!
Allahım nasıl iyi motivasyon oldu... Hedefi geçmiş oldum El_Em yeniden düzenlememiz gerekecek sanırım.

Eklentiler

• 28C8CC51-9780-4D82-A987-17AD50448DB5.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 11
Birazdan dersim baslayacak ilk bildirim benden gelsin
Cuma 59.2 fark -700 ama El_Em dünde aynı çıkmıştım,dün ile sabit balpamuk

Aynı kaderi paylaşıyoruz balım ama ben sucluyum
Gunaydin
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram

Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 87.2
Pazartesi 86.2
Fark 1 kg
yarimuhendis El_Em
Gunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim
Tebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaa ben kahvaltı yaptım geri kalan süreyi aç geçirmeyi düşünüyorumm

Tebrikler canim, masallah hedefibe gelmissin

Günaydın hatunlaaarr
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1

Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu

Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın
Al benden de o kadar. Pazartesiye eksiyle başlayanları alkışlıyorum valla bende çok fena idi sabah tartısı. Üstelik dün akşam yemeğini erken ve az yemiştim sabaha belim bile daha ince geldi elime ama tartı fena bozdu beni. +600le 65 geldim.lütfen ödem olsuno kadar da yememiştim sanki yaa

Ödemdir bozma moralini yakınız boy kilo oranlarında bu hafta dikkat edicez artık,akşamları çorba ile yollamak lazım sindirim ve kilo verisi hızlandırmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…