Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zafer64 zafer64 ortim kilonu yazdin mi? Elimden geldigince butun mesajlari okumaya calisiyorum ama bazen kaciyor arada. Lutfen menune, sporuna ve kilo bildirimleribe onumuzdeki 2 hafta boyunca beni de etiketler misin? Takip edelim birbirimizi. Brn de seni etiketlerim. Olur mu?

Bugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yani 😉 Buyuk kuzim bisiklete bindi (buyuk demek komik geliyor o da 4 yasinda). Hava buzz buzz ama yapacak birsey yok. Alismasi lazim soguk havalara.
4 günlük karantina sonrası hepimiz kendimizi dışarıda bulduk şükür soğuk moğuk hasret kaldık temiz havaya cocuklar bizden daha çok tabi 🤗 sizde çok iyi yapmışsınız canım 😘

Bugun ben de ilk defa kucuk kizimla yuruyuse ciktim. Daha dogrusu igneleri var haftada 2, bu sefer arabayla degil yuruyerek gittik doktora. Ama o da yuruyus yani 😉 Buyuk kuzim bisiklete bindi (buyuk demek komik geliyor o da 4 yasinda). Hava buzz buzz ama yapacak birsey yok. Alismasi lazim soguk havalara.
Ne guzel yapmissiniz insallah devami gelir😊 benim de iki kizim var 3 ve 1.5 yasindalar. Ben daha cikamiyorum ikisiyle. Kucuk de istiyor aslinda cikmak

Güncel spor tablomuz kızlar ♥️

Spor hiç yapmayanlar kaptan gibi :confused: hareketlenseler iyi olur hafta başladı canlanıyoruz :21::KK73::KK73::KK73:
A asilr DeryaOnDiet DeryaOnDiet zafer64 zafer64 sizlerinde menülerinde spor görünce tabloya ekleyeceğim

IMG_20210104_175758.jpg

Kızlar selam
Oğlumla biraz dışarı çıktık. Hava da bir güzel burda. Parkta da kimse olmayınca doya doya oynadı. İki saatten fazla kaldık dışarıda. Ben de yürüyüş yaptım biraz. Nasıl özlemişim dışarıda olmayı. Çok iyi geldi 😍Tabi benim kahvaltı da gecikti. Daha yeni yaptım. Dışarıdan gelince Bi tartılayım dedim 200gr gitmiş. Geriye kaldı 700 gr 😂😂
Ben de burada çocukları çıkardım bugün hava çok güzel kombi kapalı yani ocak ayında. Çocuklardan çok bana iyi geldi açık hava:)ama sonu seninki gibi bitmiyor, gelince tartılmadım çünkü dışarda onlarla birlikte çikolata ve kuruyemiş yedim:KK43: o yüzden akşam yemeğimi çok az yedim şimdi.

Yurt dışında mısın canım ?
Yılbaşı sebebiyle birleştirdiler perşembedn sonra pazartesiye kadar kısıtlama vardı
Evet canim Polonyadayim. Allahtan burda sokaga cikma yasagi yok, ama maske takma zorunlulugu, kapali barlar, restaurantlar ... var maalesef.

X