- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NamariaAynı kaderi paylaşıyoruz balım ama ben sucluyum
Tebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaa ben kahvaltı yaptım geri kalan süreyi aç geçirmeyi düşünüyorumm
seyrekyagmurGünaydın hatunlaaarr
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1
Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu
Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın
Bu hafta kacamaklardan kacamaklara bir yay burcu özgürlüğünde koştum balpamuk su mezuniyet çoktan gelmişti ama Ocak i gecemeyecekseyrekyagmur
Farkındalığın çok iyi ama. Yüzleşmek önemli oluyor bu noktada. Hatalarının farkında olduğun için toparlanman kolay olacaktır. Hadi gayret!
Ben de seninkini ariyordum ortim
Harika canım tebriklerrrGunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim
Hiç fena değil canım +100 sorun olmaz gün sonunda bile göndermiş olursun
Gunaydin️
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram
Aynen canım pazartesi böyle olmakta güzel cumaya güzel güzel gidecek kilolarBen de seninkini ariyordum ortim
100 gram onemli degil fazlasiyla vericez insallah cumaya kadar
Evet kaptanım bu hafta şöyle ucundan 78i görsem süper olacak. O yüzden bu hafta dikkatli gidicem. Geçen hafta regli olmamın da etkisiyle Bi değişiklik olmadı kilomda bu hafta telafi edicem inşallah onuHiç fena değil canım +100 sorun olmaz gün sonunda bile göndermiş olursun
Bize diyecek laf bırakmadın AysuncumGünaydın hatunlaaarr
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1
Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu
Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın
Bu hafta gerçekten kötü yaptım bı çok yavaş bı çok hızlıya geçiyorum ama sorun yok kaptanim Çarşamba ya kadar fazlalıklar Çarşamba persembe -600Bize diyecek laf bırakmadın Aysuncum
Sen bu artıları halledersin ama yoruluyorsun işte nihai hedefe erişmek zorlaşıyor o yüzden ipleri hafta sonu çok gevşetme
İnanıyorum canım sen kendini yıpratma yeterki ama o mezuniyet gelecek sonrasındada hemen kaçmak yok burda beraberce koruma yapalımBu hafta gerçekten kötü yaptım bı çok yavaş bı çok hızlıya geçiyorum ama sorun yok kaptanim Çarşamba ya kadar fazlalıklar Çarşamba persembe -600
Teşekkür ederim cnm NikinikMasallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence
Cok gecnis olsun
Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme
O zman dans dans
Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canim
yok canım değilim heralde üşütmüş olmalıyım bide bugün regl oldum ama yılmadım kalktım 50 dk yürüdüm iyi geldi ama belim ağrıyor El_EmOlsun canım diyette çok normal böyle şeyler yola devam edebilenler başaracak olanlar hiç takılma birşey olmamış gibi devam et
teşekkür ederiz Almilacım sevindim ama barbonun puanlar açıklanırken suratı allak bullak oldu ya ordada ağladım valla yıkıllı çocuk üzüldüm ikisinede üzülecektim..
Serhat çok doğru söyledi bir daha yapılsa bu sefer o alır tekrar yapılsa ben alırım o kadar eşitiz doğru söylüyor ..
Kadın kibardı yaa
Ah canım çok geçmiş olsun ya dikkkat et umarım covid faaln değildir
Adetten dolayı muhtemelen canım bozma moralini eminim halledersin
Haftaya eksi ile başlamak çok iyi canım tebriklerrr
Oy sağolasin şekoş kaptan Muhtemelen kalırim tartılara eşlik ederimİnanıyorum canım sen kendini yıpratma yeterki ama o mezuniyet gelecek sonrasındada hemen kaçmak yok burda beraberce koruma yapalım
Orti ne güzel direk eksiye düşersin az dikkat edince bu hafta 1.5 üstü ortilik ortalaması yapalım ne dersin
Ben ortaokul öğretmeniyim ama ilkokul velisiyim:) aynı değil canım her okul kendi belirliyor. Benim kızımın okuluyla arkadaşınki çok farklı olduTakımımızın güzel öğretmenleri sormak istediğim bir şey var bilmiyorum ilkokul öğretmeni olan var mıydı hatırlamıyorum bilen var ise 1.Sınıfların okul saati standart mıdır kaç kaç oluyor ?