Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takımımızın güzel öğretmenleri 💖sormak istediğim bir şey var bilmiyorum ilkokul öğretmeni olan var mıydı hatırlamıyorum bilen var ise 1.Sınıfların okul saati standart mıdır kaç kaç oluyor ?

Aynı kaderi paylaşıyoruz balım ama ben sucluyum 🙈

Tebriiiiikkler kızlaar acmi gezdiniz naptınız yahu hele almilaaaa 😍😍💐ben kahvaltı yaptım geri kalan süreyi aç geçirmeyi düşünüyorumm:KK12::olamaz:
Namaria Namaria
Almilaaaa diyet listeni paylaş bizimle canım Almilam, güzel prensesimmm...😍
Ayy kızımı sever gibi seviyorum seni de artık hahahaha😂😂😂
Almiloş senin yaş kaç ve nerdensin. Bu da şey gibi oldu eskiden mirc vardı “Adın ne?/Asl?” diye yaş sorarlardı hahahah😂😂😂

Günaydın hatunlaaarr 💐
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1 :KK14::KK14::KK14:

Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu

Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın :KK59::cool:
seyrekyagmur seyrekyagmur
Farkındalığın çok iyi ama. Yüzleşmek önemli oluyor bu noktada. Hatalarının farkında olduğun için toparlanman kolay olacaktır. Hadi gayret!😍

Farkındalığın çok iyi ama. Yüzleşmek önemli oluyor bu noktada. Hatalarının farkında olduğun için toparlanman kolay olacaktır. Hadi gayret!😍
Bu hafta kacamaklardan kacamaklara bir yay burcu özgürlüğünde koştum balpamuk 🙈 su mezuniyet çoktan gelmişti ama Ocak i gecemeyecek :KK14:

Hiç fena değil canım +100 sorun olmaz gün sonunda bile göndermiş olursun 😘😘
Evet kaptanım bu hafta şöyle ucundan 78i görsem süper olacak. O yüzden bu hafta dikkatli gidicem. Geçen hafta regli olmamın da etkisiyle Bi değişiklik olmadı kilomda bu hafta telafi edicem inşallah onu

Günaydın hatunlaaarr 💐
Cuma:66.3
Pazartesi:67.3
+1 :KK14::KK14::KK14:

Birinci sebep kaçamaklar, 2.sebep regl, 3.sebep hareketsiz hafta sonu

Amaaa hedefim bu hafta tutacak kusura bakmasın :KK59::cool:
Bize diyecek laf bırakmadın Aysuncum 🙈🤭
Sen bu artıları halledersin ama yoruluyorsun işte nihai hedefe erişmek zorlaşıyor o yüzden ipleri hafta sonu çok gevşetme 😘😘

Bize diyecek laf bırakmadın Aysuncum 🙈🤭
Sen bu artıları halledersin ama yoruluyorsun işte nihai hedefe erişmek zorlaşıyor o yüzden ipleri hafta sonu çok gevşetme 😘😘
Bu hafta gerçekten kötü yaptım bı çok yavaş bı çok hızlıya geçiyorum ama sorun yok kaptanim Çarşamba ya kadar fazlalıklar Çarşamba persembe -600 👍😘

Bu hafta gerçekten kötü yaptım bı çok yavaş bı çok hızlıya geçiyorum ama sorun yok kaptanim Çarşamba ya kadar fazlalıklar Çarşamba persembe -600 👍😘
İnanıyorum canım sen kendini yıpratma yeterki ama o mezuniyet gelecek sonrasındada hemen kaçmak yok burda beraberce koruma yapalım 🤗😘

Olsun canım diyette çok normal böyle şeyler yola devam edebilenler başaracak olanlar hiç takılma birşey olmamış gibi devam et ✌️😘😘

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE teşekkür ederiz Almilacım sevindim ama barbonun puanlar açıklanırken suratı allak bullak oldu ya ordada ağladım valla yıkıllı çocuk üzüldüm ikisinede üzülecektim..
Serhat çok doğru söyledi bir daha yapılsa bu sefer o alır tekrar yapılsa ben alırım o kadar eşitiz doğru söylüyor ..

🤣🤣🤣 Kadın kibardı yaa

Ah canım çok geçmiş olsun ya dikkkat et umarım covid faaln değildir :KK43:

Adetten dolayı muhtemelen canım bozma moralini eminim halledersin ♥️

Haftaya eksi ile başlamak çok iyi canım tebriklerrr ♥️
yok canım değilim heralde üşütmüş olmalıyım :dua: bide bugün regl oldum ama yılmadım kalktım 50 dk yürüdüm iyi geldi ama belim ağrıyor :KK43: El_Em El_Em

İnanıyorum canım sen kendini yıpratma yeterki ama o mezuniyet gelecek sonrasındada hemen kaçmak yok burda beraberce koruma yapalım 🤗😘
Oy sağolasin şekoş kaptan 😍Muhtemelen kalırim tartılara eşlik ederim🤗
Günaydın kızlar
Cuma 79.35
Bugün eksi göremesemde artıda yok tartıda
Sabitim
El_Em El_Em
Orti ne güzel direk eksiye düşersin az dikkat edince bu hafta 1.5 üstü ortilik ortalaması yapalım ne dersin 💕

Takımımızın güzel öğretmenleri 💖sormak istediğim bir şey var bilmiyorum ilkokul öğretmeni olan var mıydı hatırlamıyorum bilen var ise 1.Sınıfların okul saati standart mıdır kaç kaç oluyor ?
Ben ortaokul öğretmeniyim ama ilkokul velisiyim:) aynı değil canım her okul kendi belirliyor. Benim kızımın okuluyla arkadaşınki çok farklı oldu

X