Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim tamam haftaici daha iyi dikkat edebiliyorum dun planda kisir, kuruyemis aslinda yoktu
Bugun aksama karnabahar brokoli hasliycam insallah 😊🙏🏻
Haftasonu planlar biraz şaşabiliyor canım
Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar 🌺
Cuma 87.2
Pazartesi 86.2
Fark 1 kg 👀
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
Canııım harikasın yaaa maşallah ne güzel gitmiş cumaya daha da gider ve bu hafta bireysel birincilik sana gelebilir 🥰🥰🥰

Perşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
Namaria Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya😭😕

Gunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim 😁

Birazdan dersim baslayacak ilk bildirim benden gelsin🙂
Cuma 59.2 fark -700 ama El_Em El_Em dünde aynı çıkmıştım,dün ile sabit😔 @balpamuk
Masallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence🤩
Günaydın ben çok fena hastayım her yerim ağrıyor sauk algınlığı olmalı ö yüzden sesim çıkmıyor ama ortim nerde ki umarım iyidir. :dua: @hawar El_Em El_Em
Cok gecnis olsun
Günaydın kızlar
Bugün baskül bana gülmedi ☹️ ama yarın adet olacağım için normal sayılır
+900 Gr 🥴
Cumaya kadar artıları atıp eksiye dönmek için kolları sıvayacağız artık 🤷‍♀️

El_Em El_Em Nikinik Nikinik
Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme
Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar 🌺
Cuma 87.2
Pazartesi 86.2
Fark 1 kg 👀
yarimuhendis yarimuhendis El_Em El_Em
O zman dans dans 💃💃💃💃😂
Perşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
Namaria Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya😭😕
Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canim

Perşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
canım 3000 ip atlıyosun günde kas ödemidir ki bu iyi bişey kaslar çalısıyor cumaya kadar hafif spor yap canım +400 ün kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum moralini bozma :KK19:

Birazdan dersim baslayacak ilk bildirim benden gelsin🙂
Cuma 59.2 fark -700 ama El_Em El_Em dünde aynı çıkmıştım,dün ile sabit😔 @balpamuk
cok güzel sonuc canım bravo :KK51:
Günaydın kızlar
Bugün baskül bana gülmedi ☹️ ama yarın adet olacağım için normal sayılır
+900 Gr 🥴
Cumaya kadar artıları atıp eksiye dönmek için kolları sıvayacağız artık 🤷‍♀️

El_Em El_Em Nikinik Nikinik
kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider :KK19:
Gunaydin🌸☕
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram
cumaya daha da gider canim inşallah :KK200: