- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaaayyyy ortim ne yaptın ya kiloda da ben senin eline su dökemem bu hafta anlaşıldı
O da ne ya harikasınn canım
Ortim ben de sasirdim korktum da hic tartilmadim haftasonuVaaaayyyy ortim ne yaptın ya kiloda da ben senin eline su dökemem bu hafta anlaşıldı
Kaptanim pazartesi yarismasi olsa birinciydikO da ne ya harikasınn canım
Ay ay ben de korkuyorum birazdan gidip çıkıcam tartının üstüneOrtim ben de sasirdim korktum da hic tartilmadim haftasonu
Haftasonu planlar biraz şaşabiliyor canımOrtim tamam haftaici daha iyi dikkat edebiliyorum dun planda kisir, kuruyemis aslinda yoktu
Bugun aksama karnabahar brokoli hasliycam insallah
Canııım harikasın yaaa maşallah ne güzel gitmiş cumaya daha da gider ve bu hafta bireysel birincilik sana gelebilir
Korkma kuzu sen de super gidiyosunAy ay ben de korkuyorum birazdan gidip çıkıcam tartının üstüne
Sagol canim benim ama menum değişecek cumaya kadar az daha gider ama bireyselde gözüm yok artik haftada 5 kilo verenleri girunceCanııım harikasın yaaa maşallah ne güzel gitmiş cumaya daha da gider ve bu hafta bireysel birincilik sana gelebilir
Birazdan burdayım bildirimimleKorkma kuzu sen de super gidiyosun
Hadi bakalim merakla bekliyorum ise geficem irda okurumBirazdan burdayım bildirimimle
Masallah cok iyi cumaya kadar 1i gecer bence
Cok gecnis olsun
Ortim yarin adet olursan cumaya kadar iner sislik merak etme
O zman dans dans
Iplerden olabilir findiklardan olabilir persembe yedigin kalmamistir bence biraz dikkat edelim cumaya kadar canimPerşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya
canım 3000 ip atlıyosun günde kas ödemidir ki bu iyi bişey kaslar çalısıyor cumaya kadar hafif spor yap canım +400 ün kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum moralini bozmaPerşembe 55.9
Pazartesi 56.3
Fark +400
Namaria ortim vallahi perşembe günü biraz cozutmuştum ama bugüne kadar yokedebileceğimi düşünüyordum(gerçekten o gün yediklerimden mi yoksa atladığım iplerden mi bilmiyorum)ve listeye girdiğim hafta böyle olması hiç iyi olmadı moralim bozuldu ya
bi de doya doya yemesen neler gelcek maşallah canımGunaydinlar herkese
Cuma 84.3
Guncel 84
-300
cumartesi pazar doya doya yedim eksi beklemiyordum bile o yuzden sevindim simdi cumaya kadar biraz ipi sıkı tutmak lazim
cok güzel sonuc canım bravo
kuzum regl ödemi yoksa menülerin şahane hiç moralini bozma gider
cumaya daha da gider canim inşallahGunaydin️
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram