- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü süper orticim12.30
1 haşlanmış yumurta
1dlm cavdar ekmeği
1ck kaymak
Kk peynir zeytin
Salatalık
15.00
Tarçınlı Türk kahvesi
1 hurma
19.00
1 kase mercimek çorbası
1dlm kızarmış ekmek
2lt su
25 dk fitness partnerim
1 ml leslie
seyrekyagmur El_Em
Ben değilim o kesin size yaptığım taciz o kuzubu kim kizZzz
evet Hedef60kgolmak senin icin geldim kuzu barbocun son dakika kaybetti ya hemen aklima sen geldin:)
ahah az önce gördüm aa bu reyyan kim diyorum menüdeki
Mehfam kuzum alt tire zor olmuş kimse seni bulamıyo
Mehfam yahu reyyan daha önce çizgin yoktu senin ne güzel anlaşıyorduk ne oldu da çizgilendin! Elin reyyanlarına kilolarımızı menülerimizi yazıp duruyoruz!
Alışırsınız inşallah. Sadece Reyyan diye üye olduğu için o nicki alamadım tirelendim mecbur
evet benim de favorimdiEl_Em ve Serhat kazandı
Ortim tamam haftaici daha iyi dikkat edebiliyorum dun planda kisir, kuruyemis aslinda yoktuOrtim menünve adımlar iyi yarından itibaren full dikkat ilerleyelimolur mu
Menü de spor da çok güzel canım
Ben suyumu 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum içine yarın limon sıkıp kabuğunu da atıyorum. Bazen biraz da taze zencefil ekliyorum. Hem ölçmek hem içmek kolay oluyor canım.Tek ogunle doymussun masallah ortim
Ben yine bugun suyu ölçüsüz ictim yarin unutmam insallah
Almula yı hiç duymamıştım. Söylenişi de zormuş. Yöresel bir fark mı acabaBasla başla canım hiç yoktan iyidir
Alışkanlığım olsaydı burda mı olurdumAlışkanlık haline getiemege çalışıyorum diyelimhafta içi dersim 8.30 da hep,sadece h.sonu sabah yapabiliyorum ama olsun kardır
Hoşgeldiniz
Arkadaşımın kızının adı da Zeynep ALMULA.Farkli farkli kullanılıyor demek ki
Olsun canım diyette çok normal böyle şeyler yola devam edebilenler başaracak olanlar hiç takılma birşey olmamış gibi devam etTeşekkür ederim kaptanım iyiyim ama bugün menüde batırdım biraz
El_Em ve Serhat kazandı
teşekkür ederiz Almilacım sevindim ama barbonun puanlar açıklanırken suratı allak bullak oldu ya ordada ağladım valla yıkıllı çocuk üzüldüm ikisinede üzülecektim..Serhat birinci oldu kaptanim tebrikler sen onu tutuyodun El_Em
Burcucum gelmedin finalde gelecem demiştin Hedef60kgolmak
Kadın kibardı yaa
Ah canım çok geçmiş olsun ya dikkkat et umarım covid faaln değildir
Adetten dolayı muhtemelen canım bozma moralini eminim halledersin
Haftaya eksi ile başlamak çok iyi canım tebriklerrrGunaydin️
Cuma 66.5
Bugun 66.4
Fark 100 gram
Zaten hiç Almula diyeni duymadımHerkes Zeynep diyorMenü de spor da çok güzel canım
Ben suyumu 1 litrelik kavanozda hazırlıyorum içine yarın limon sıkıp kabuğunu da atıyorum. Bazen biraz da taze zencefil ekliyorum. Hem ölçmek hem içmek kolay oluyor canım.
Almula yı hiç duymamıştım. Söylenişi de zormuş. Yöresel bir fark mı acaba