Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Babana sorarsan söyleyecektir. Siyasi olarak benimsediği bir isimse zaten bilir; Hüseyin Nihal Atsız’ın Bozkurtların Ölümü kitabında geçer Almila. Göktürklerde ki güzel prensestir. Kitapta da yazar anlamı; uçurumun kenarında açan çiçek.
yani aslında ulaşılamayan prenses olduğu için böyle ifade edilmiştir sanırım.😊
Aynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamış 😂

3 Ocak (Mersinimizin kurtuluşu En Büyük TÜRKİYE)

9.30
2 ceviz 2 incir 1 tk tahin 1 sade kahve

14.00
7 yk kapuska
7 yk salata 2 dilim cavdar ekmegi

17.00
1 cb soya sütü 7 badem 1 mandalina

18.45
6 yk nohut piyazi
6 yk salata

Su 2 lt olmadi icerim daha
Spor 4800kusur adim 48 p.
yarimuhendis yarimuhendis
Sen de süpersin ortim güzel eksi göreceğiz inşallah bu hafta💃💃

Aynen o kitaptan ilham alip koymuş ama Almila değil Almıla aslinda kimlikte de oyle geciyo isim kök bakimindan al-elma dan geliyormus Göktürk Prensesi olduğunu biliyorum ama anlamini soylemedi kendine saklamış 😂
Almıla olduğunu biliyorum, ÖzTürkçedir. Ancak biz şu an “elma” ya nasıl “alma” demiyorsak Almıla’ da Almila olarak geçmiş dilimize. Ancak hala Almıla olarak kullananlar var. Tercih meselesi. Almila bana daha yumuşak geldiği için ben Almila olarak yazdırmayı tercih ettim. Ben sana babanın kendine sakladığı sırrını açıklamış oldum.😂

teşekkür ederim gruptaki kızları bana biraz tanıtırmsn rica etsem.yada grup içi size ait kurallarınız var mi
Merhaba hoş geldiniz☺ben zeynep 58.5 kiloyla başladım serüvene daha 1 ay olmadı 55.9 ile bu hafta yarış listesine giriş yaptım. Ama 2 hafta sürdüremediğim diyetlerimi burada sürdürebilmeye başladım burası ve buradaki insanlar bana çok iyi geldi☺💃

Almıla olduğunu biliyorum, ÖzTürkçedir. Ancak biz şu an “elma” ya nasıl “alma” demiyorsak Almıla’ da Almila olarak geçmiş dilimize. Ancak hala Almıla olarak kullananlar var. Tercih meselesi. Almila bana daha yumuşak geldiği için ben Almila olarak yazdırmayı tercih ettim. Ben sana babanın kendine sakladığı sırrını açıklamış oldum.😂
Aynen canim benim Almıla zaten herkes telaffuz olarak iste vs oyle diyor annem haric annemle ablam Almiiiiiş diyolar 😂

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

kızlar ben 2-3 gündür fena dağıttım sporda yok doğru düzgün
Ufaklık üst dişleri çıkıyor zorladı biraz ateş yaptı huysuz aşırı derecede bende gergin boş kaldığım an kendimi atıştır buldum

umarım yarından itibaren toparlıyabilirim:KK43:

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

kızlar ben 2-3 gündür fena dağıttım sporda yok doğru düzgün
Ufaklık üst dişleri çıkıyor zorladı biraz ateş yaptı huysuz aşırı derecede bende gergin boş kaldığım an kendimi atıştır buldum

umarım yarından itibaren toparlıyabilirim:KK43:
Gecmis olsun canim bebise insallah cabucak gecer 😔 sen de toparlarsin canim ara ara hepimize oluyor gerginlik sinir stres hali saglikli atistirmaliklar bulundurmaya calis elinin altinda 👍

kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Hosgeldin canim, yasitiz. Benim de iki kizim var. insallah beraber hedef kilolarimuza ineriz.

Aynen canim ama olsun kaslar calisiyo o odemler sıkıntı degil karbonhidrat sisligi olmasin yeter 😂😂
Yani karbonhidratı gün içinde meyveden ve tahıllı ekmekten almaya çalışıyorum bazen de yemeklerden ama şimdi tahıllı ekmek elimin altında olmadığı için yulaftan ya da meyveden alıyorum sıkıntı değil yani o durum😂😂

kızlar mrb @5 Emnis in daveti uzerine geldim .ruhum 25 ama bedenim 35 yasinda 2 kiz annesiyim.ev hanımıyım.sinif öğretmenliği mezunuyum.kilom 81 boy 161 hedef ise 64 kilo insallah
Merhaba hoş geldin aramıza. Sağlıkla verirsin inşallah kiloları. Burada motive olmak çok daha kolay oluyor. 💞

3 Ocak Pazar

13.00: 3 dilim mayasız siyez ekmeği, yarım yumurtadan omlet, biraz peynir, 6 zeytin, ev yapımı ajvar, domates sosu, 1 çatal ucu ayva reçeli

(Kahvaltı baya sağlam oldu. Acıkmadım. Tek öğün oldu o yüzden.)

Su: 2lt(devam)
Spor: 4.013 adım
1 yeşil çay

El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik
Tek ogunle doymussun masallah ortim
Ben yine bugun suyu ölçüsüz ictim 🙈yarin unutmam insallah

X