Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

S Suskunhanim bugünden itibaren menüleri düzenli bekliyoruz canım :kahve: :))) Mehfam Mehfam hâlâ görevinin başında 🤭🤭

Konu Mesajı '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Tamamdır kaptanım, kalori de sayıyorum ekran görüntüsü atmayı başarabilir sen direkt ordan atarım🤗
kirmizigitar kirmizigitar caniim doğum günün kutlu olsun 💐 yeni yaşın sevdiklerini hayallerini hep yakınında etsin inşaallah 💕

S Suskunhanim hosgeldiin ben biraz geç kalırım 🤗
Geç olsun güç olmasın,hoşbuldum🤗🤗

Tmm canım :KK60: hayırlı olsun o halde
Akşam kaçamaklarınıda bizi düşünerek yaparsın artık :-) liste sorumluğu ayrı üzgünüz kolay kolay boğazdan geçmez hamırrlarr tatlılar 🤭 cuma cumartesi olabilir ama sonraki günler dengelemek lazım ♥️♥️
Teşekkür ederim dengelemeye çalışıyorum yediklerimi sporada ağırlık vermeye başladım inş. Güzel sonuçlarla ilerleriz 💕

Geçen hafta 65.8
Bugün 65.3
Haftaya hedef 65.0
IMG_20210101_190707.jpg

Merhaba kusura bakmayın tartıldım paylaşım yapamadın geçmi kaldım E Emnis
Geç kaldık canım
Bildirim saatimiz üyeler için öğlene kadar kaptanlarda en geç 20 de giriş yapabilir şimdi gördüm bildirimini hesap yapıp yine ekleyeyim son saniye dedim ama nottaki nick ile senin nick aynı olmadığı için sorun olabilir diye yine vazgeçtim. Birebir aynısını yaz canım haftaya lütfen ve öğlene kadar bildirim yapalım :KK43: kötü oldu böyle

Bu hafta tüm ekipler iyiymiş ilk 3 bile olmadı kızlar 🙈🙈
Herkese emeği için teşekkür ederim bireysel anlamda kaybımız yok iyi gidiyoruz diğer takımlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum :-) :-)
Ne yiyip ne icmiyorlar acaba 😂 ac yasiyorlar sanirim 🤦‍♀️
Bence bu hafta bizim grup gayet iyiydi biz kendimize bakalim 😂

Herkese emeği için teşekkür ederim bireysel anlamda kaybımız yok iyi gidiyoruz diğer takımlar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum :-) :-)
Canim bizim tek rakibimiz bir onceki haftaki kendimiz 🙃 en azindan benim öyle sağlıklı gitsin en onemlisi o tabi %3-4 verenlere mubarek olsun ama bizden bile ciksa saglikli olmadigina garanti ederim bir hafta sonra geri alinacak gramin bana faydasi yok 👍

Ne yiyip ne icmiyorlar acaba 😂 ac yasiyorlar sanirim 🤦‍♀️
Bence bu hafta bizim grup gayet iyiydi biz kendimize bakalim 😂
Aynen bende öyle seviniyorum sonuçta kime ne denebilir
+ Gelen amatör izne ayrıldı
Sabit gelen pain izne ayrıldı
seyrekyagmur seyrekyagmur e mı tüm suçu yüklesek oradan biraz daha eksi gelebilirdi 👀
ummhnisa ummhnisa da regli sonuçta artı gelme ihtimali bile olur insanın yani ne diyelim
nnurc nnurc listeye yeni girdiği için -200 giib yansıdı

Buradan 5 kayıp olmuş zaten 🤣🤭 çokta sebep aramayalım yine iyi gelmişiz 🤭🤭

Tabi ki diğer takımlarla yarış içindeyiz bir amacımız var amaa en büyük yarış kendimizle dimi kaptanım😂

Aynen bende öyle seviniyorum sonuçta kime ne denebilir
+ Gelen amatör izne ayrıldı
Sabit gelen pain izne ayrıldı
seyrekyagmur seyrekyagmur e mı tüm suçu yüklesek oradan biraz daha eksi gelebilirdi 👀
ummhnisa ummhnisa da regli sonuçta artı gelme ihtimali bile olur insanın yani ne diyelim
nnurc nnurc listeye yeni girdiği için -200 giib yansıdı

Buradan 5 kayıp olmuş zaten 🤣🤭 çokta sebep aramayalım yine iyi gelmişiz 🤭🤭
O 66.0 i yapaydik bu sefer haftaya işim zordu yok iyi oldu böyle 🤣

X