Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim, benim ilk goz agrimsin. Hatta ben ortilerin degistigini bilmiyordum aaaaaa noldu neden aldiniz ortimi olmustum.Günaydın kızlar
Sevdiklerimizle, mutlu huzurlu bir yıl diliyorum hepimize
Canım ben de izliyordum bir ara. Çok güzel bilgiler paylaşıyor.
Ayy bu ne. Yaprak dökümü resmen
Doktorcum, düzenini kur hemencecik dön inşallah. Fazla bekletme bizi. Özleriz
Selam canım
Nice nice güzel yılların olsun inşallah
Pain Killer canım tebrik edrim. Çok güzel bir analiz. Ne emek var şurda ya
Takıma 3 gün arayla girmişiz. Ben de 5 ekimde gelmiştim. Hatta sanırım ilk ortimdin
Evet canım, bir şey değişmiyor, ama yine de yeni bir takvimin heyecanı ve iyi dilekler taze bir başlangıç hissi veriyor
Güzel bir yıl olsun hepimiz için
Mutlu yıllar fit hatunlar
6 lara hos geldin canim. Tebrik ederimKızlar ben de yapayım kilo bildirimimi
Dün gece bazı kaçamaklar oldu maalesef Sabah baskül biraz oynaktı. Hiç zorlamayayım. Dünün fotosunu paylaşayım
Geçen cuma: 70.4
Bu cuma: 69.5
Fark: - 0.9
Yüzde: 1,278
Hedef: 69.3(önümüzdeki hafta regl olacağım küçük tutayım)
Caniiiiiim sen erimeye tum hizinla devam ediyosun, supersin Almila’m. Yakinda 5 lerde bulusuruz benceGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar dilerim
Gecen cuma 88.7
Bu cuma 87.2
Fark 1.5
Yuzde 1.691
Eki Görüntüle 2751521
@ummhnisa E Emnis
Hedefim 86.6
Canim 200 de cok guzel bi rakam bence, 200 gr kiymayla neler yapilmazHerkesee tebrikler hepinizi alkışlıyorum süpersiniz
İmza: takımın cücüğü -200
Ayyyy canim kaptanim yaaaaa
Coooook tesekkur ederim, o kadar zahmet etmisin. Diger takim ayrintisini bile unutmamisin.
Bu yil en iyi yaptigim sey kaptanim olarak seni secmis olmam sanirim tabi takim olarak da burayi
Ben de dedim herhalde gelişimimizi göstermek istediArkadaşlar bu bildirim pazartesi artilariymis Chrome da foto yükleyince oradan yapıp uygulamaya geçmeyeyim buradan yazayım dedim pazartesi alıntılara çıkmış
Kesinlikle etkisi vardır canım. Eminim Önümüzdeki hafta güzel bir eksi göreceksinBiraz zor oldu evet ama regli olmamında etkisi olduğunu düşünüyorum canım hala regliyim çünkü. İnşallah haftaya bomba gibi gelirim
Doğru diyordun canım orti olmak bunu gerektirirUçuyorsun ya hu
Kuzum süpersin. Hem de adet döneminde. Ayakta alkışlıyorum seni
İnşallah Canımcım. Hızla uzaklaşayım 70 lersen
Teşekkür edrim canım
Tebrik ederim canım
200 cükten bişi olmaz canım. Sen hemen gönderirsin onu
Ortim tebrik ederim.
Aynı kilodayız. Ortilik bunu gerektirir
A doğru canım hem o vardır reglide insanın iştahını açıyor bir yandanBiraz zor oldu evet ama regli olmamında etkisi olduğunu düşünüyorum canım hala regliyim çünkü. İnşallah haftaya bomba gibi gelirim
Tebrikler çok iyi canımMerhabalar kızlar
Geçen hafta 85.5
Bu hafta83.6
Giden-900
Harikasın canımAcilisi yapayim
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.3
Giden 1.1
Yuzde 1.288
1.9 yani değil mi gidenMerhabalar kızlar
Geçen hafta 85.5
Bu hafta83.6
Giden-900
Evet regl çok iştah açıyor. Ben de bu hafta reglim. Ödemi gider haftaya kadar ama iştahımı kontrol etmekte çok zorlanmam umarım. O yüzden bu hafta hedefimi -300gr.yapıyorum.A doğru canım hem o vardır reglide insanın iştahını açıyor bir yandan
Canımcım ondan önceki 3 haftada toplam verdiğim kilo 700 gr idiDoğru diyordun canım orti olmak bunu gerektirir
Bu iki haftada sen daha gazla kilo verdin ortim tekrar tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım. SüperMerhabalar kızlar
Geçen hafta 85.5
Bu hafta83.6
Giden-900
Doğru söylüyorsun ortimCanımcım ondan önceki 3 haftada toplam verdiğim kilo 700 gr idi
Önemli olan az ya da çok ibrenin aşağıyı göstermesi diye düşünüyorum.
Tebrik ederim canım. Süper
Acilisi yapayim
Geçen hafta 85.4
Bu hafta 84.3
Giden 1.1
Tebrikler kızlarGünaydınlarrrr
Geçen cuma:57.0
Perşembe:55.9
Fark:-1.1
Günaydın kızlar
Sevdiklerimizle, mutlu huzurlu bir yıl diliyorum hepimize
Ayy bu ne. Yaprak dökümü resmen
Doktorcum, düzenini kur hemencecik dön inşallah. Fazla bekletme bizi. Özleriz
Mutlu yıllar fit hatunlar
Tebrikler kuzum 60lara hoşgeldin yok canım özletmem merak etmeKızlar ben de yapayım kilo bildirimimi
Dün gece bazı kaçamaklar oldu maalesef Sabah baskül biraz oynaktı. Hiç zorlamayayım. Dünün fotosunu paylaşayım
Geçen cuma: 70.4
Bu cuma: 69.5
Fark: - 0.9
Tebrikler cnmGünaydın hanımlar geçen hafta:65.5
Bu hafta 64.4
Fark 1.1
Yüzde 1.679
Ayy inşallah kuzucumCanimcim +200 bisey degil izne ayrilican ama bence dönene kadar hic birakma 63lerle gel
tebriklerkilo bildirimi
Geçen cuma :70,1
Bu perşembe:69,5
Fark: -600
Kizlar gunaydin
gecen cuma:67.35
Bu hafta:66.50
Fark: 850 gram
Günaydın kızlar
Cuma:66.5
Bu cuma:66.3
Tebrikler canlarGünaydınlaar
Geçen hafta:80.05
Bu hafta:79.35
Fark:700gr
Ay inşallah kuzum+200 den bisi olmaz gekene kadar fazlasiyla verirsin
Geçen hafta 78.50
Bu hafta 77.95
Fark:-550
Yüzde:0,7
Günaydın
Gecen cuma 58.9
Bu cuma 58
Fark -900
Hedef 57.6
Tebrikler canlarGünaydın kızlar
Geçen cuma: 79.8
Bu cuma: 79.7
Fark: 100gr
İnşallah kuzu200 cükten bişi olmaz canım. Sen hemen gönderirsin onu
Tabiki cnm bu da büyük başarıPazartesi +600 olunca malesef cumaya 100gr eksiyle geldim. Napalım artı gelmektense 100 eksi yine iyidir diye kendimi Motive etmeye çalışıyorum
Vay be gerçekten yaradı helal olsun diyetisyene de sana da aşkmCok sagol kaptanim
Hayvansal protein detoksu ise yaradi 2 haftada 3 kilo
tebrikler cnmMerhabalar kızlar
Geçen hafta 85.5
Bu hafta83.6
Giden-900
Elimden geldiğince daha aktif olmaya çalısırım Kaptanım uygunsa alın bende yer almak isterimN Naz03 canım aslında seninde deneme süren doldu ama ekip içinde aktif değilsin o yüzden endişelerim var bu durum sonrasında sıkıntı yaratabiliyor
Yani istediğimiz sadece menü yazan kilo bildiren ama arkadaşlarıyla hiç iletişim halinde olmayan üyeler değil çünkü takım ruhu ortaya çıkmıyor böyle maalesef ne yapsak
Elinden geldiğince biraz daha aktif olabilirim dersen 7 *24 burda ol demiyorm herkesin meşguliyetleri ayrı ama ekibe arada pas atmak önemli,biraz daha ekip içinde olurum dersen alalım senide asıl listeye canım ne dersin??
Tmm canım hayırlı olsun o haldeElimden geldiğince daha aktif olmaya çalısırım Kaptanım uygunsa alın bende yer almak isterim