Canım güzel menü. Spor da çok güzelSabah 10:00
2 dilim uno denge
Tereyağında yumurta
Çökelek, zeytin
Pekmez, ceviz
ara
2 Mandalina
Elma
1 kepekli grisini
akşam 16:00
1 büyük tabak ıspanak
Yarım kase yoğurt
ara
2 avuç beyaz leblebi kuru üzüm çiğ fıstık karışımı
2 ,5 lt su bolca şekersiz çay 1 kupa rezene
3 mil leslie
Toplamda 10600 adım
Emnis @_Reyyan belmayne
Oyy ne heyecanlı zamanlardır yaa.Kızlar ajandamı karıştırıyordum bir baktım geçen sene bu zamanlarda 70 kiloymuşum ama bir fark var o zaman 28 haftalık hamileymişim
Yok canım hiç gitmedim. Ordudan öteye geçmek nasip olmadıAh Artvin mis memleket hiç gittin mi? Bende Anne tarafından ordu babadan Çorum kuzum ama babam güvey gelmiş say ordulularla büyüdüm karadeniz inadiyla mutfağıyla ruhumda yani
Babam irmik helvası yapacaktır ki ben bugüne kadar üstüne hiç bı helvacinin yaptığını bilmem zor durdum yok onu yok bunu yapalım diye diye asgari bu menü çıktı bir de tulumba tatlısı vardı Allah'tan çok sevmem
Ahh canım Allah kolaylık versin. Ama biraz sürebilir düzelmesi. Biraz da korku olmuştur kuzuda. Şükür kırılmamış.
Haklısın canım bu iki gündur artıdayım can sıkıntısı beni sürekli yemeye itiyor zor tuyuyorum kendimi kızımın yürüyüşü düzelmedı ne olacak kaygısı beni yiyor bende elime geçeni yiyorum tabi.sürekli ilgilenmekten sadece menü yazıp çıkıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacagım. Emnis
Ayyy ayyy ne güzel bir manzara
0 mümkün mü sanmıyorumcanım menün güzel son iki gün 0 karbonhidrat yapmaya calış bol salata sebze artıların gitsin inşallah
Canım bu sabah +600 gr gitmişti cuma güne indim yarın biraz daha eksi gelirim diye umut ediyorumKızlar pazartesi günü artı olanlarımızda son durum nedir ?
G gamzem23
ummhnisa
@Pain Killer
@thequeensgambit
Başka var mıydı @amatordiyetci de ufak bir artı vardı sanırım
canım bugün böyle olmuş ama listedesin takıma karşı da sorumluluğun var maalesef geçen hafta perşembe akşamı da künefe yemiştin hepsini geçtim emeğine yazık kendin için bi gün yediğin şeyi bi hafta yakamıyorsun onun yerine bol sebze salata hem tok tutar hem de kilo aldırmaz bunları biz dedik diye değil saglıklı beslenme felsefesi olarak yapman lazım.0 mümkün mü sanmıyorumçünkü bugün öğlen mantı yedim bol yoğurtlu fakat sabah bişey yemedim saat 12ye kadar sadece 1 kupa yeşil çay ve 1,5 ltsu içtim öğlende yedim bişey olur mu :) Namaria
ohh kaptanım kıskandım valla sene sonu evraklar havada ucusuyo bizim de
Ay ben de seni kiskandimohh kaptanım kıskandım valla sene sonu evraklar havada ucusuyo bizim de
İnsallah hayırlısı ile sen de atanirsinAy ben de seni kiskandimatanmaya calisan biri olarak. Nerde calisiyordun memursun yanlis anlamadiysam
Sagol canim insallah. Sen de en kisa zamanda istediğin yere tayin olursun insallah hayirlisiylaİnsallah hayırlısı ile sen de atanirsin
mimarim canim Vakiflar Genel Mudurlugunde
Amin canim Rabbim tez zamanda kilolarımızdan kurtulmayı atama isteyenlere atama tayin isteyenlere tayin tüm arkadaslarimizin gönlüne göre hayirlisini versin inşaallahSagol canim insallah. Sen de en kisa zamanda istediğin yere tayin olursun insallah hayirlisiyla
Bende seni kıskanayım o zman gül gibi kpss puanın varAy ben de seni kiskandimatanmaya calisan biri olarak. Nerde calisiyordun memursun yanlis anlamadiysam
Gamzem gamzem artı martı gider gelir mühim değil ama bu tarz şeyler ekip ruhunu zedeler ekibe zarar veren şeyler yapma lütfen0 mümkün mü sanmıyorumçünkü bugün öğlen mantı yedim bol yoğurtlu fakat sabah bişey yemedim saat 12ye kadar sadece 1 kupa yeşil çay ve 1,5 ltsu içtim öğlende yedim bişey olur mu :) Namaria
Harikasın canım senden kurtulamaz o artılarCanım bu sabah +600 gr gitmişti cuma güne indim yarın biraz daha eksi gelirim diye umut ediyorum
Ay canım Allah kolaylık versinohh kaptanım kıskandım valla sene sonu evraklar havada ucusuyo bizim de
sağol canımAy canım Allah kolaylık versin
hayırdır canım iyisin inşallah?Ay ben bugün kahvaltımı yaptım öğleden sonra hastaneye gittim ara öğünümü atladım eve aç kurt düştüm az öncekan falan da verdiğim için kan şekerim düşmüştü hemen bi mandalinayla peşinden yemeğimi yedim daha fazla acıkıp gözüm dönmesin diye
İyiyim iyiyim bu regl olamama durumum için gitmiştim ilaçla oluyordum kontrole çağırmıştı onun için gittim☺hayırdır canım iyisin inşallah?
en güzelini yapmışsın listeye muhteşem bir giriş yapacaksın hadi bakalım
hadi bakalım inşallah o da düzelecekİyiyim iyiyim bu regl olamama durumum için gitmiştim ilaçla oluyordum kontrole çağırmıştı onun için gittim☺