Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım güzel menü. Spor da çok güzel
Bugün ve yarın hafif yiyelim. Cumaya güzel bir sonuç olur inşallah
Kızlar ajandamı karıştırıyordum bir baktım geçen sene bu zamanlarda 70 kiloymuşum ama bir fark var o zaman 28 haftalık hamileymişim
Oyy ne heyecanlı zamanlardır yaa.
Yok canım hiç gitmedim. Ordudan öteye geçmek nasip olmadı Ama çok istiyorum gitmeyi. Önümüzdeki yıl düşünüyoruz inşallah şu pandemi yakamızı bırakırsa
Ahh canım Allah kolaylık versin. Ama biraz sürebilir düzelmesi. Biraz da korku olmuştur kuzuda. Şükür kırılmamış
Ayyy ayyy ne güzel bir manzara
Keyifli okumalar canım

canım menün güzel son iki gün 0 karbonhidrat yapmaya calış bol salata sebze artıların gitsin inşallah
0 mümkün mü sanmıyorum çünkü bugün öğlen mantı yedim bol yoğurtlu fakat sabah bişey yemedim saat 12ye kadar sadece 1 kupa yeşil çay ve 1,5 ltsu içtim öğlende yedim bişey olur mu :) Namaria

canım bugün böyle olmuş ama listedesin takıma karşı da sorumluluğun var maalesef geçen hafta perşembe akşamı da künefe yemiştin hepsini geçtim emeğine yazık kendin için bi gün yediğin şeyi bi hafta yakamıyorsun onun yerine bol sebze salata hem tok tutar hem de kilo aldırmaz bunları biz dedik diye değil saglıklı beslenme felsefesi olarak yapman lazım.
arada tabi ki dayanamadığın yerler olur ama haftada 1-2 olmalı hergün olursa sıkıntı oluyor maalesef

İnsallah hayırlısı ile sen de atanirsin
mimarim canim Vakiflar Genel Mudurlugunde
Sagol canim insallah. Sen de en kisa zamanda istediğin yere tayin olursun insallah hayirlisiyla

Gamzem gamzem artı martı gider gelir mühim değil ama bu tarz şeyler ekip ruhunu zedeler ekibe zarar veren şeyler yapma lütfen
Güzel menüler bekliyoruz senden hiç zor şeyler değil bunlar sen eskiden hafta içini gayet iyi geçirirdir hafta sonu biraz fazla olurdu ne oldu böyle

Ay ben bugün kahvaltımı yaptım öğleden sonra hastaneye gittim ara öğünümü atladım eve aç kurt düştüm az öncekan falan da verdiğim için kan şekerim düşmüştü hemen bi mandalinayla peşinden yemeğimi yedim daha fazla acıkıp gözüm dönmesin diye

hayırdır canım iyisin inşallah?
en güzelini yapmışsın listeye muhteşem bir giriş yapacaksın hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…