O kervana ben de katildimKızlar pazartesi günü artı olanlarımızda son durum nedir ?
G gamzem23
@ummhnisa
@Pain Killer
seyrekyagmur
Başka var mıydı @amatordiyetci de ufak bir artı vardı sanırım
Aa nasıl yani eksiydin canım neler yedinO kervana ben de katildimbugun itibariyle 200 artim var
Valla 2-3 gun lahana corbasi yedim pazartesi aksam 10-15 leblebi yemistim sabah artiyi gordum lahana sisirdi mi napti anlamadim dun gayet pideli kofte sabah 1 dilim ekmek falan yedim ama bugun dune gore sabitim kaptanim simdi sıkı kahvalti yaptim aksama corba salata dusunuyorum yarina eksiyi gorurum insallahAa nasıl yani eksiydin canım neler yedin
67.1 im kaptanm yani 400 ü verdim 600 Gr kaldı yarın sabah duruma göre vericem akşam çorba ile kapaticam bakalımKızlar pazartesi günü artı olanlarımızda son durum nedir ?
G gamzem23
@ummhnisa
@Pain Killer
seyrekyagmur
sabah tartıldım düşüş vardı bakalım cuma ne olacakKızlar pazartesi günü artı olanlarımızda son durum nedir ?
G gamzem23
@ummhnisa
@Pain Killer
seyrekyagmur
Lahana + leblebi o da nohut ya sonuçta ikiside gaz yapmıştır canım geçici bir şeydir canını sıkma baktım menülerinde birşey yok gaz yapacak şeylerden elini çekip kimyonlu su içebilirsen iç tatlımValla 2-3 gun lahana corbasi yedim pazartesi aksam 10-15 leblebi yemistim sabah artiyi gordum lahana sisirdi mi napti anlamadim dun gayet pideli kofte sabah 1 dilim ekmek falan yedim ama bugun dune gore sabitim kaptanim simdi sıkı kahvalti yaptim aksama corba salata dusunuyorum yarina eksiyi gorurum insallah
Bana niye dil çıkardın kız
Tamamdir kaptanim oyle yapayimLahana + leblebi o da nohut ya sonuçta ikiside gaz yapmıştır canım geçici bir şeydir canını sıkma baktım menülerinde birşey yok gaz yapacak şeylerden elini çekip kimyonlu su içebilirsen iç tatlım
Anam67.1 im kaptanm yani 400 ü verdim 600 Gr kaldı yarın sabah duruma göre vericem akşam çorba ile kapaticam bakalım
Yaaa hiç iptal edesim yok nolur yarın artı olmim çok aminAnam
Bu vesileyle senin yılbaşı yemeği planları iptal olmuştur umarımolmadıysa söylede üyenin acil işi çıktı yarışmayı terk i diyar etti falan diyem
Üye ye bu hafta ulaşılamıyor kafasına göktaşı düşmüş de kaptanm cumartesi aktif olurumAnam
Bu vesileyle senin yılbaşı yemeği planları iptal olmuştur umarımolmadıysa söylede üyenin acil işi çıktı yarışmayı terk i diyar etti falan diyem
Bana niye dil çıkardın kız
Saçını başınıııı yolarımmo eksi gelecek iki hafta üst üste + gelen bir babayiğit olmadı daha şaka bir yana elinden geleni yapta bakalım canımcım bugün yarın sıfır karbonhidrat olsun pideler dönerler lahmacunlar olmasın
canım menün güzel son iki gün 0 karbonhidrat yapmaya calış bol salata sebze artıların gitsin inşallah
geçmiş olsun canımEmnis kaptanım dün eşim rahatsizlandi baya geç geldik hastaneden eve.o yüzden menü yazmayı unuttum bugün yazsam telafi edebilirmiyi
Canım çok geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallahEmnis kaptanım dün eşim rahatsizlandi baya geç geldik hastaneden eve.o yüzden menü yazmayı unuttum bugün yazsam telafi edebilirmiyi
Tamm canım sağolEmnis ben sehir disindayim eve haftaya sali donecegim. Burada tarti yokmus Cuma bildirim yapamayabilirim. Tarti bulabilir miyim bilmiyorum bulmaya calisacagim.