Cok sınırda puanim insallah atanmaya yeterBende seni kıskanayım o zman gül gibi kpss puanın var
Teşekkür ederim inşallah☺hadi bakalım inşallah o da düzelecek
Evet canım gitti şükür inşallah yarını da vukuatsız atlatırsam süper olacak (eşim şimdiden başladı da yarın şunu yiyelim bunu alalım demeyeummhnisa canim artilar gitmis cok sevindim
Profil fotona da bayildim lolisimle ben de oyle oturuyoruz aksamlari
Yaa takıma karşı mahcup olacaktım gitmeseydi. Az da olsa Bi de eksi görürsem değmeyin keyfimeHarikasın canım senden kurtulamaz o artılar
100 gr almıştım 200 gr verdm kaptancmKızlar pazartesi günü artı olanlarımızda son durum nedir ?
G gamzem23
ummhnisa
Pain Killer
@thequeensgambit
Başka var mıydıHedef60kgolmak de ufak bir artı vardı sanırım
Aman sen eşine uymaEvet canım gitti şükür inşallah yarını da vukuatsız atlatırsam süper olacak (eşim şimdiden başladı da yarın şunu yiyelim bunu alalım demeye)
Yaa biraz size özendim sanırım hemen profil fotosu ekledim
Senin kedin var sanırım bizim de minnak Bi köpek deneyimimiz olmuştu
Yaa takıma karşı mahcup olacaktım gitmeseydi. Az da olsa Bi de eksi görürsem değmeyin keyfime
Teşekkürler canımgeçmiş olsun canım
Tamamdır hemen yaxiyitumCanım çok geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallah
Menüyü yaz mutlaka aklındaysa çarpıyı dönüp sonradan listeyi düzeltme yapmıyoruz ama yazmış olduğunu biliriz en azından görelim menünü
Teşekkürler canımGecmis olsun
En çok istediğim ama uzun zamandır vakit bulup yapamadığım bir şey kitapmanzara ve kahve
İnşallah en kısa zamanda atanirsin canım dua edelim insCok sınırda puanim insallah atanmaya yeter
Valla bende anlamadimGamzem gamzem artı martı gider gelir mühim değil ama bu tarz şeyler ekip ruhunu zedeler ekibe zarar veren şeyler yapma lütfen
Güzel menüler bekliyoruz senden hiç zor şeyler değil bunlar sen eskiden hafta içini gayet iyi geçirirdir hafta sonu biraz fazla olurdu ne oldu böyle
Ben de farkettim nasil denk gelmis cok guldumMenulere baktim da bugun karnabahar günü ilan ettiniz de ben mi kacirdimherkes sozlesmis gibi karnabahar yemis afiyet bal seker olsun bol bol eksi olsun
.
Haklısın canım bu iki gündur artıdayım can sıkıntısı beni sürekli yemeye itiyor zor tuyuyorum kendimi kızımın yürüyüşü düzelmedı ne olacak kaygısı beni yiyor bende elime geçeni yiyorum tabi.sürekli ilgilenmekten sadece menü yazıp çıkıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacagım. Emnis
O şişlik gazdır canımValla 2-3 gun lahana corbasi yedim pazartesi aksam 10-15 leblebi yemistim sabah artiyi gordum lahana sisirdi mi napti anlamadim dun gayet pideli kofte sabah 1 dilim ekmek falan yedim ama bugun dune gore sabitim kaptanim simdi sıkı kahvalti yaptim aksama corba salata dusunuyorum yarina eksiyi gorurum insallah
Ortim menün yine süper12.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği, 3 küp beyaz peynir, 3 zeytin, maydanoz, beyaz lahana, turp,
1 kupa hibisküslü, zencefilli yeşil çay
Ara: 2 dilim ayva, 1 avuç sarı leblebi
17.30: 1 büyük tabak yeşil fasulye, 1 kaşık bulgur pilavı, bol salata
Su: 2 lt (devam)
Spor kaptanda
Emnis @_Reyyan hawar
Canım yılbaşı gecesi çok kaçırırım kutlama yapacağız vs diyenler var ise ah keşke olmasa ama kırk kılda bir birşey diyemiyorumEmnis kaptanım yarının tartısını paylaşacaksak yarının tarihiyle fotosunu çekip cuma paylaşıcaz dimi
Canım nasıl hissediyorsun nasıl gidiyor? Çok açlık oluyor mu
Insallah ben de oyle umut ediyorum sabahki tartiyi merakla bekliyorumO şişlik gazdır canım
Nutellayı sabaha bırakman ve diğer öğünlerde sağlıklı besinler yemen süper olmuş canımBugün menüm
Sabah 2 dilim kepekli ekmek üstüne toplam 1 yemek kaşığı nutella ,muz ve türk kahvesi
Öğlen hindi sote salata ayran
Ara yeşil çay, badem
Akşam kıymalı yeşil kabak yemeği, 1 dilim kepekli ekmek salata cacık
3 lt su , 4200 adım ve 30 dk leslie
Pain Killer @_Reyyan