Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa nasıl yani eksiydin canım neler yedin :olamaz:
Valla 2-3 gun lahana corbasi yedim pazartesi aksam 10-15 leblebi yemistim sabah artiyi gordum lahana sisirdi mi napti anlamadim dun gayet pideli kofte sabah 1 dilim ekmek falan yedim ama bugun dune gore sabitim kaptanim simdi sıkı kahvalti yaptim aksama corba salata dusunuyorum yarina eksiyi gorurum insallah

Valla 2-3 gun lahana corbasi yedim pazartesi aksam 10-15 leblebi yemistim sabah artiyi gordum lahana sisirdi mi napti anlamadim dun gayet pideli kofte sabah 1 dilim ekmek falan yedim ama bugun dune gore sabitim kaptanim simdi sıkı kahvalti yaptim aksama corba salata dusunuyorum yarina eksiyi gorurum insallah
Lahana + leblebi o da nohut ya sonuçta ikiside gaz yapmıştır canım geçici bir şeydir canını sıkma baktım menülerinde birşey yok gaz yapacak şeylerden elini çekip kimyonlu su içebilirsen iç tatlım 😘

sabah tartıldım düşüş vardı bakalım cuma ne olacak :63: :) Emnis Emnis
Bana niye dil çıkardın kız :KK70:
Saçını başınıııı yolarımm :KK4: o eksi gelecek 🙈 iki hafta üst üste + gelen bir babayiğit olmadı daha 🤣🤣 şaka bir yana elinden geleni yapta bakalım canımcım bugün yarın sıfır karbonhidrat olsun pideler dönerler lahmacunlar olmasın :sinirli:

Lahana + leblebi o da nohut ya sonuçta ikiside gaz yapmıştır canım geçici bir şeydir canını sıkma baktım menülerinde birşey yok gaz yapacak şeylerden elini çekip kimyonlu su içebilirsen iç tatlım 😘
Tamamdir kaptanim oyle yapayim😘

67.1 im kaptanm yani 400 ü verdim 600 Gr kaldı yarın sabah duruma göre vericem akşam çorba ile kapaticam bakalım 🙈
Anam :KK14:
Bu vesileyle senin yılbaşı yemeği planları iptal olmuştur umarım :KK25::confused: olmadıysa söylede üyenin acil işi çıktı yarışmayı terk i diyar etti falan diyem :KK64::-):-)

Anam :KK14:
Bu vesileyle senin yılbaşı yemeği planları iptal olmuştur umarım :KK25::confused: olmadıysa söylede üyenin acil işi çıktı yarışmayı terk i diyar etti falan diyem :KK64::-):-)
Yaaa hiç iptal edesim yok nolur yarın artı olmim çok amin :dua: iki umutlanip yeni yıldan temenni yapacaktım pardon rica edicektik 😅 alkol tabi ki yok ama bı yufka böreği bı mercimek köftesi bı yoğurtlu yapivericektim 🤭:KK14:

Emnis Emnis ben sehir disindayim eve haftaya sali donecegim. Burada tarti yokmus Cuma bildirim yapamayabilirim. Tarti bulabilir miyim bilmiyorum bulmaya calisacagim.

Bana niye dil çıkardın kız :KK70:
Saçını başınıııı yolarımm :KK4: o eksi gelecek 🙈 iki hafta üst üste + gelen bir babayiğit olmadı daha 🤣🤣 şaka bir yana elinden geleni yapta bakalım canımcım bugün yarın sıfır karbonhidrat olsun pideler dönerler lahmacunlar olmasın :sinirli:
:KK36: seviyorum seni beybi hadi inşallah bakalım artık şunun şurasında ne kaldı cumaya :) Emnis Emnis :KK200:

dün Sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin bol yeşillik 2 dilim ekmek
öğle
zy çılbır
karışık salata ve 150 gr yoğurt
ara tarçınlı türk kahvesi yanında 1 hurma
akşam
2yk bulgur pilavı bol salata ve çorba
2lt su
10000 adım
Emnis Emnis Namaria Namaria @_Reyyan
canım menün güzel son iki gün 0 karbonhidrat yapmaya calış bol salata sebze artıların gitsin inşallah

Emnis Emnis kaptanım dün eşim rahatsizlandi baya geç geldik hastaneden eve.o yüzden menü yazmayı unuttum bugün yazsam telafi edebilirmiyi
Canım çok geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallah
Menüyü yaz mutlaka aklındaysa çarpıyı dönüp sonradan listeyi düzeltme yapmıyoruz ama yazmış olduğunu biliriz en azından görelim menünü ☺️

X