Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ummhnisa ummhnisa canim artilar gitmis cok sevindim 😍
Profil fotona da bayildim lolisimle ben de oyle oturuyoruz aksamlari 🤗😍🐱🐈
Evet canım gitti şükür inşallah yarını da vukuatsız atlatırsam süper olacak (eşim şimdiden başladı da yarın şunu yiyelim bunu alalım demeye 🤭🤭)
Yaa biraz size özendim sanırım hemen profil fotosu ekledim😄
Senin kedin var sanırım bizim de minnak Bi köpek deneyimimiz olmuştu
Harikasın canım senden kurtulamaz o artılar 🤩🤩
Yaa takıma karşı mahcup olacaktım gitmeseydi. Az da olsa Bi de eksi görürsem değmeyin keyfime 🥰🥰

Evet canım gitti şükür inşallah yarını da vukuatsız atlatırsam süper olacak (eşim şimdiden başladı da yarın şunu yiyelim bunu alalım demeye 🤭🤭)
Yaa biraz size özendim sanırım hemen profil fotosu ekledim😄
Senin kedin var sanırım bizim de minnak Bi köpek deneyimimiz olmuştu

Yaa takıma karşı mahcup olacaktım gitmeseydi. Az da olsa Bi de eksi görürsem değmeyin keyfime 🥰🥰
Aman sen eşine uyma 🙃

geçmiş olsun canım
Teşekkürler canım
Canım çok geçmiş olsun ciddi bir durum yoktur inşallah
Menüyü yaz mutlaka aklındaysa çarpıyı dönüp sonradan listeyi düzeltme yapmıyoruz ama yazmış olduğunu biliriz en azından görelim menünü ☺️
Tamamdır hemen yaxiyitum
Teşekkürler canım
En çok istediğim ama uzun zamandır vakit bulup yapamadığım bir şey kitapmanzara ve kahve😔😔😔
Cok sınırda puanim insallah atanmaya yeter 😇
İnşallah en kısa zamanda atanirsin canım dua edelim ins

Gamzem gamzem artı martı gider gelir mühim değil ama bu tarz şeyler ekip ruhunu zedeler ekibe zarar veren şeyler yapma lütfen
Güzel menüler bekliyoruz senden hiç zor şeyler değil bunlar sen eskiden hafta içini gayet iyi geçirirdir hafta sonu biraz fazla olurdu ne oldu böyle 👀
Valla bende anlamadim 🙄cumaya bakalim dedigim gb eğer düşmemiş olursam ekibi zora sokmama adına listeden çıkarabilirsin haklı olarak 😘 E Emmi adetim de yakın bakalim belkide o böyle açtı iştahını 🤔🤔

Bugun hep karbonhidrat oldu. Eve gec gelince pratikte aksam lavas ekmegiyle pizza seklinde yaptik ben yarim yedim cok bi malzeme katmadim yag vs yok. Marketlere baktim tarti varsa alayim diye ama bulamadim. Sanirim sonraki gunler gelecek. Baska oyle yakinlarda satan yerde yok .

.
Haklısın canım bu iki gündur artıdayım can sıkıntısı beni sürekli yemeye itiyor zor tuyuyorum kendimi kızımın yürüyüşü düzelmedı ne olacak kaygısı beni yiyor bende elime geçeni yiyorum tabi.😔sürekli ilgilenmekten sadece menü yazıp çıkıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacagım. E Emnis

canım geçmiş olsun tekrar Dr gittinizmi
Benim kızımda 2 yaşındayken falan kanepeden atlıyordu bir atladı başladı bağırmaya üstüne basamadı falan aldık gece gece acile gittik film falan çektiler bir şey yok ama siz yinele sabah ortopediye bir getirin dediler
Biz alıp götürdük hiç bir şey yok ama kızınız düz taban dedi😅
Ama bir kaç gün basamadı korkudan sanırım
Belki sizin minikte korkmuştur
Valla 2-3 gun lahana corbasi yedim pazartesi aksam 10-15 leblebi yemistim sabah artiyi gordum lahana sisirdi mi napti anlamadim dun gayet pideli kofte sabah 1 dilim ekmek falan yedim ama bugun dune gore sabitim kaptanim simdi sıkı kahvalti yaptim aksama corba salata dusunuyorum yarina eksiyi gorurum insallah
O şişlik gazdır canım
12.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim mayasız siyez ekmeği, 3 küp beyaz peynir, 3 zeytin, maydanoz, beyaz lahana, turp,
1 kupa hibisküslü, zencefilli yeşil çay

Ara: 2 dilim ayva, 1 avuç sarı leblebi

17.30: 1 büyük tabak yeşil fasulye, 1 kaşık bulgur pilavı, bol salata

Su: 2 lt (devam)
Spor kaptanda

E Emnis @_Reyyan hawar hawar
Ortim menün yine süper👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

E Emnis kaptanım yarının tartısını paylaşacaksak yarının tarihiyle fotosunu çekip cuma paylaşıcaz dimi
Canım yılbaşı gecesi çok kaçırırım kutlama yapacağız vs diyenler var ise ah keşke olmasa ama kırk kılda bir birşey diyemiyorum 🙈🙈🤣
Yarın sabahtan tartılabilirsiniz tarih Perşembe tarihi olsun paylaşımlar yine cuma günü

Yani Perşembe tartlıyorsak Perşembe tarihi
Cuma tartılıyorsak cuma tarihi
Foto + nick Paylaşımı cuma günü ♥️

30 Aralik

09.30
2 incir 2 ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve

12.50
8 yk yesil mercimek yemegi
6 yk salata

16.20
1 elma 1 cb hind cev sutu 8 badem

19.30
7 yk pirasa 7 yk salata
2 wasa

Su 2 lt
Spor 55 dk dance workout 165 p.
5 dk stepper 15 p.
Topl 180 puan total adimlar kaptanda
ummhnisa ummhnisa E Emnis
Canım nasıl hissediyorsun nasıl gidiyor? Çok açlık oluyor mu

Bugün menüm
Sabah 2 dilim kepekli ekmek üstüne toplam 1 yemek kaşığı nutella ,muz ve türk kahvesi
Öğlen hindi sote salata ayran
Ara yeşil çay, badem
Akşam kıymalı yeşil kabak yemeği, 1 dilim kepekli ekmek salata cacık
3 lt su , 4200 adım ve 30 dk leslie
Pain Killer Pain Killer @_Reyyan
Nutellayı sabaha bırakman ve diğer öğünlerde sağlıklı besinler yemen süper olmuş canım😍. Ayrıca su harika👍, ben bu rakamı rüyamda bile göremem su konusunda 🤨

X