- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Ah Artvin mis memleket hiç gittin mi? Bende Anne tarafından ordu babadan Çorum kuzum ama babam güvey gelmiş say ordulularla büyüdüm karadeniz inadiyla mutfağıyla ruhumda yaniAA karadenizli misin canım. Ben de artvinliyim gerçi hiç bağımız kalmamış artvinle ama yine de artvinliyim yani
Babam irmik helvası yapacaktır ki ben bugüne kadar üstüne hiç bı helvacinin yaptığını bilmem zor durdum yok onu yok bunu yapalım diye diye asgari bu menü çıktı bir de tulumba tatlısı vardı Allah'tan çok sevmem
Çok zor sartlarda bu kadara indirdim kaptanim ama biliyodum başıma gelecekleri çocuklarla taksiyle gelmedim 20 dk bayır yürüdükMenü çok güzel sporda olsaymış tamamlanmış olacakmışspor olmadığında günlük adım sayısı yada aktiviteyi arttırabilirsen bu bile birşeydir.
Çok iyi canım akşam yemeği yerine Züber mi tercih etttin
Afiyet olsun tatlım spor ve menü çok iyi olmuş
Akşam olmamışbörek illa yenecekse keşke öğlen 1 dilim olmak üzere yenseymiş çok iyi olurmuş canım.hem makarna hem börek fazlaca karbonhidrat olmuş burada yarın dengelersen şahane olur
Menüde sporda harika canım
Çok iyi nazcım sporda bekliyoruzzz
Afiyet olsun Almilacım harika menü
Hanımm hanımm yani artık çarşamba oldu kek kek görmeyelim menülerde:)
Menü güzel canım
Menüde sporda çok iyi canım
İiyi bari ama olan çocuklara oldu deseneÇok zor sartlarda bu kadara indirdim kaptanim ama biliyodum başıma gelecekleri çocuklarla taksiyle gelmedim 20 dk bayır yürüdük
Haklısın canım bu iki gündur artıdayım can sıkıntısı beni sürekli yemeye itiyor zor tuyuyorum kendimi kızımın yürüyüşü düzelmedı ne olacak kaygısı beni yiyor bende elime geçeni yiyorum tabi.Canım akşam için biraz karbonhidrat fazla olmuş gibi. Sanki dünde karbonhidrat ağırlıklıydı. Birazcık salata sebze falan eklesen güzel olur aslında
Doktora gittiniz mi canım o yönlendirmiştir muhakkak ufak bir burkulmada bile uzun süre basamıyoruz rahatça çocuk ne yapsın illaki vardır etkisi.
Haklısın canım bu iki gündur artıdayım can sıkıntısı beni sürekli yemeye itiyor zor tuyuyorum kendimi kızımın yürüyüşü düzelmedı ne olacak kaygısı beni yiyor bende elime geçeni yiyorum tabi.sürekli ilgilenmekten sadece menü yazıp çıkıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacagım. Emnis
Olsun ekşın oldu onlara daİiyi bari ama olan çocuklara oldu desene
Bugün akşama kdar o kadar yogundum ki canım koşturmaktan sırtım yaz günü gibi terden kurmadı ama onlar düzenli spor değil diye yazmadımMenü çok güzel sporda olsaymış tamamlanmış olacakmışspor olmadığında günlük adım sayısı yada aktiviteyi arttırabilirsen bu bile birşeydir.
Çok iyi canım akşam yemeği yerine Züber mi tercih etttin
Afiyet olsun tatlım spor ve menü çok iyi olmuş
Akşam olmamışbörek illa yenecekse keşke öğlen 1 dilim olmak üzere yenseymiş çok iyi olurmuş canım.hem makarna hem börek fazlaca karbonhidrat olmuş burada yarın dengelersen şahane olur
Menüde sporda harika canım
Çok iyi nazcım sporda bekliyoruzzz
Afiyet olsun Almilacım harika menü
Hanımm hanımm yani artık çarşamba oldu kek mek görmeyelim menülerde:)
Menü güzel canım
Menüde sporda çok iyi canım
günaydın çiçekler
Gunaydin kizlar
Günaydın güzel hatunlaaar
Günaydıın
Günaydınlar
Günaydınlarr
Günaydınlar
GünaydınnnnnnnnnnGünaydın arkadaşlar