Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

AA karadenizli misin canım. Ben de artvinliyim gerçi hiç bağımız kalmamış artvinle ama yine de artvinliyim yani
Ah Artvin mis memleket hiç gittin mi? Bende Anne tarafından ordu babadan Çorum kuzum ama babam güvey gelmiş say ordulularla büyüdüm karadeniz inadiyla mutfağıyla ruhumda yani
seyrekyagmur canım iyi tutmuşsun yine kendini menüye baktım da
Babam irmik helvası yapacaktır ki ben bugüne kadar üstüne hiç bı helvacinin yaptığını bilmem zor durdum yok onu yok bunu yapalım diye diye asgari bu menü çıktı bir de tulumba tatlısı vardı Allah'tan çok sevmem

Çok zor sartlarda bu kadara indirdim kaptanim ama biliyodum başıma gelecekleri çocuklarla taksiyle gelmedim 20 dk bayır yürüdük

.
Canım akşam için biraz karbonhidrat fazla olmuş gibi. Sanki dünde karbonhidrat ağırlıklıydı. Birazcık salata sebze falan eklesen güzel olur aslında
Haklısın canım bu iki gündur artıdayım can sıkıntısı beni sürekli yemeye itiyor zor tuyuyorum kendimi kızımın yürüyüşü düzelmedı ne olacak kaygısı beni yiyor bende elime geçeni yiyorum tabi.sürekli ilgilenmekten sadece menü yazıp çıkıyorum. Bundan sonra daha dikkatli olacagım. Emnis

Doktora gittiniz mi canım o yönlendirmiştir muhakkak ufak bir burkulmada bile uzun süre basamıyoruz rahatça çocuk ne yapsın illaki vardır etkisi yada korktuğu için iyice geri çekiyor olabilir
Kırılma sonrası hep oluyor küçük çocuklarda mesela ve hep anneler böyle kaygılanıyor geçer Allah'ın izniyle ama danışın eğer seni çok tedirgin eden bir durum var ise rahatlamış olursun canım

Kızlar ben buralardayım. Yazmasam da arada bakıyorum yazdıklarınıza. Diyetisyenim listemi yolladı asıl 1 Ocak itibari ile döneceğim sahalara!
Ama onun öncesinde yürüyüşlerime devam ediyorum ve kendimi toplamaya çabalıyorum.
Diyetisyenin listesine başladığımda burada menülerimi de paylaşmayı düşünüyorum.
Şimdilik herkese güzel enerjilerimi gönderiyorum.
2021’de hep beraber hızlıca, mum gibi eriyelim!

Bugün akşama kdar o kadar yogundum ki canım koşturmaktan sırtım yaz günü gibi terden kurmadı ama onlar düzenli spor değil diye yazmadım 64ü ucundan da olsa görebilmek istiyorum bu hafta en azından 1 2 gün hafif geçirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…