Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Azıcık menü yorumlayayım

Oh incir şifadır canım. Anneler bilir
Menü yine efsane
Orticim güzel menü ama akşam yemeğinden sonraki ara biraz yoğun olmuş. Akşam yemeğine şöyle bol salata falan eklesen belki tutabilir seni
Ooo dolmalar dolmalar
Onların boyutları içerikleri neydi kuzu. Kamuoyunu bilgilendir
12.40
2 yumurta
1.5 kk peynir
Salatalik-domates-avokado
2ck surme cikolata

Ara: elma, kahve

18:00
Balik, 2dilim ekmek-salata

su 1 litre
Spor yok
Hedef60kgolmak
Kahvaltı çok havalı yeaa
Şu yulaf lapasını görüyorum menülerde. Bi deneyemedim ya. Sanki tatmin etmez. Sonra bir şeyler yiyesim gelir gibi geliyor
Efsane geri döndüüü
Çok güzel menü canım
Sabah
Sahanda iki yumurtalı omlet
Zetin
Peynir
Salatalık

Ögle
Yok

Akşam
1 kase brokoli çorbası
Yarım porsiyon makarna
2 dilim börek
Canım akşam için biraz karbonhidrat fazla olmuş gibi. Sanki dünde karbonhidrat ağırlıklıydı. Birazcık salata sebze falan eklesen güzel olur aslında

Benim regl yalaşınca ağrıyor zıplayınca daha çok tabi senin normalde de mi ağrıyor canım spor sütyen deneyebilirsin aslında
Adet öncesi, adet sonrası ve adet döneminde acıyor
Bir hafta rahatım şükür
Çok da büyük değiller ama sıkı sütyen kullanıyorum sporda. Spor sütyeni pek işe yaramadı. senin bir tavsiyen var mı. Kullanıyor musun. Söyle demirden bişi lazım bana

Sıkı sütyen de kaburgayı acıtıyor diye demiştim kuzum ben de o acıyan dönemde sırf kumaş olandan takıyorum sıkı hem de ama kaburgayı acıtmıyor sen birkaç çeşit dene bence kuzum

Sıkı sütyen de kaburgayı acıtıyor diye demiştim kuzum ben de o acıyan dönemde sırf kumaş olandan takıyorum sıkı hem de ama kaburgayı acıtmıyor sen birkaç çeşit dene bence kuzum
Valla bazen o kadar acıyor ki iki tane takıyorum spor yaparken. Ama sütyenlerim rahat genelde. Sırtımı acıtmıyorlar. Sporcu sütyeni de güzeldi ama tam sıkı tutması gereken yeri gevşek yapmışlar
Başka marka denemem lazım sanırım

Ya tutunca ne rahat oluyor dimi
Ama o zaman da kollarımı hareket ettiremiyorum diye sinir oluyorum

Ya tutunca ne rahat oluyor dimi
Ama o zaman da kollarımı hareket ettiremiyorum diye sinir oluyorum
aynen kolları kaldıramıyoruz o zaman da zor kuzum valla göğüs küçüldü ama sarkma var bende o yüzden lambur lumbur spor yaparken

Ziplayinca gogusleri aciyan bi de ben varim gecen ip atlayim dedim 2 gun 3. Gunu göğüslerimin acisindan atlayamadim hayir bacaklarim falan agirmaliydi ama neyseee

aynen kolları kaldıramıyoruz o zaman da zor kuzum valla göğüs küçüldü ama sarkma var bende o yüzden lambur lumbur spor yaparken
Onlar toparlanır canım zamanla. Çünkü sporla zayıflıyorsun. Göğüs sıkılaştırıcı hareketler de var gerçi ama bölgesel yaparken çoğunu yapmış oluyoruz zaten

Aman aman aman birde sen Perşembe sabahı tartılacaksan sakınnnn sakın
Durmaya çalıştım kaptanm
Ne diyor yine anlat rahatla biraz cnm
Demiiyoo yapıyor yapıyor hunharca yemek yapiyolar bizim pederin aşçı olduğunu anlatmismiydim
Şimdi şöyle oluyor işaret parmağı boylarında içlerinde %40 sütlü göce, %40 pirinç, %20 de bulgur var bacım

29 Aralık

9.30
3 incir 3 ceviz 1 tk tahin 1 sade kahve

12.30
8 yk yeşil mercimek 6 yk salata

16.30
1 elma 3 yudum hind. cev. sutu

18.30
7 yk pırasa 7 yk salata
2 wasa

su 2.5 lt
spor 8700 adım 87 p.

@ummhnisa Emnis
Kahvaltında görünce aklıma geldi. Ablam da fonksiyonel beslenme için bir diyetisyenle görüştü. O da kahvaltıda tahin önermiş. Ama ben kalorisinden dolayı çekindim. Sana da diyetisyen önerdi değil mi. Acaba eklesem mi arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…