Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun profil foto degistireyim dedim bakinirken ay savascilerini gordum dun konuştuklarıniz geldi aklima 🤭 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Namaria oyle cok anime hayrani degilim ama kucukken arkadas grubumuzla ay savascilari hayraniydik herbirimizin karakteri vardi jupiterdim ben de 😂 baya kendimizi kaptirirdik role 🤭😁
Oy canıım aynen ne günledi di mi :KK68: iyi yaptın :21:

Bir ara zıplama yarışları yapıyorduk ozmann çok puan alıyordu herkes
5000 6000 hatta 8000 falan zıplayanlar vardı
8000 /5 1600 puan geliyordu günde 🤭

Ama şuan en fazla 400 küsürlerde spor puanları canım
Hay maşallah yaa o kadar nasıl zıplıyorlardı. Ben 200 tane zıplıyorum bacaklarım pert oluyor resmen

Hay maşallah yaa o kadar nasıl zıplıyorlardı. Ben 200 tane zıplıyorum bacaklarım pert oluyor resmen
Bacak alışınca oluyor aslında tek seferde 500 500 durmadan yapıyorlardı 🤭
Ben maksimum 300 300 yapabildim 3bin küsür en fazla zıplamışlığım var
Tekrar mı başlasak zıp zıp Challenge a ama birilerinde sakatlık olur diye korkuyorum 🙈

Tekrar mı başlasak zıp zıp Challenge a ama birilerinde sakatlık olur diye korkuyorum 🙈
Bende tek seferde 200 atlıyorum ama gün içinde tekrar atlamıyorum hiç çünkü benim bacağımda güç kaybı var. Bence biz başka bir challenge bulalım bu biraz zor geldi de bana 🤭🤭

Bende tek seferde 200 atlıyorum ama gün içinde tekrar atlamıyorum hiç çünkü benim bacağımda güç kaybı var. Bence biz başka bir challenge bulalım bu biraz zor geldi de bana 🤭🤭
Başka ne yapabiliriz 👀
Leslie Challenge mı yapsak 🤣 walk ile aynı kapıya çıkar ama farklılık olur toplam yapılan dakika üzerinden yarışırız

Ya bacaklar değil de benim göğüsler çok acıyor zıplayınca 🤭

Başka ne yapabiliriz 👀
Leslie Challenge mı yapsak 🤣 walk ile aynı kapıya çıkar ama farklılık olur toplam yapılan dakika üzerinden yarışırız
Olabilir canım diğer takımlarda yapıyor mu challenge lar onlardan da kopya çekelim bari

X