Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy hiç farketmedim canimm ben de mi yapsam 88 den 57 ye ayarlayim bi gecede 🤣🤣
Düşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilom :KK48:
:KK70: bilmem ki denicem bakalım :KK53:
Dene hatun bı akım baslatabilirsin her an :KK53:
Yalniz seyrekyagmur seyrekyagmur aysuncum direkt kiloyu gormus ben de profil resmini aninda farketmistim kim bu yakisikli diye 🤣🤣
Yaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkın :KK48:bende o kadar kilo düşünüyorum ki hele o kaçamakları yerken 🤣
28.12.20 walk Challenge sonuçları

🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️

1. Mehfam Mehfam 14.203 adım 🎂🎂🎂🎂

2. Namaria Namaria 13.006 adım 🌠🌠🌠

3. G gamzem23 12.650 adım ✨✨✨

4. belmayne belmayne 10.451 adım 💫💫💫

5. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 9410adım ⭐⭐⭐

6. hawar hawar 8225 adım 🎉🎉🎉

7. seyrekyagmur seyrekyagmur 6630 adım 🎊🎊🎊

8. ummhnisa ummhnisa 2500 adım ☀️☀️☀️

+ 💯 Puan Mehfam Mehfam ın oldu 🤩🤩 tebriklerrr :))

Gene cümbür cemaat walkladik demi :KK14:

Yaaaa insanın zikri ne ise fikri odur demişler hatun çapkın :KK48:bende o kadar kilo düşünüyorum ki hele o kaçamakları yerken 🤣
Ahshsh algida secicilik diyelim 🤣🤣 capkinligim iste animelere hayali karakterlere falan gercekte elde var 0 :deli:
Düşünceler gerçek olur felsefisi doğru ise biz olmuş gibi hayal kuralım almila bı deneyelim mesela ben 55 mişim lise 1 kilom :KK48:
Ben de su an 57 yim muhtemelen orta okul falan 😂

Dene hatun bı akım baslatabilirsin her an :KK53:

Gene cümbür cemaat walkladik demi :KK14:
cümbür cemaat :KK70:
valla kız neden bekliyim o zaman tadı çıkmaz ki şimdi heyecan geldi mesela mutlu oldum :KK70:
Wakabayash şapkalı olan 😂 geliyo bakalim muhtemelen serhat da cikar yarin emircim gider

Kuzu cumartesi pazar iki gunmus final oyle dediler
Ayy doğru hatırlamışım :KK70: o gözler nedir yav :KK70: ama çok seçenek yoktu tabi sen de haklısın karşim :KK70: ama benim de tek beğendiğim şeker kız candy deki terrydi şimdi baktım adına :KK70: onun da gözler fena hahaha :KK70:
Hıı daha iyi ya 2 gün .belki emir gelir ne biliyosun ama serhat daha bi yakışır di mi :cool:
Ahshsh algida secicilik diyelim 🤣🤣 capkinligim iste animelere hayali karakterlere falan gercekte elde var 0 :deli:

canım değişmemiş senin yenileyim mi sayfayı :KK70:

Bilemiyom artık ama masum çapkınlık iyidir şekil a eski ben :KK76: 57 yakışır bacım oo bu gözler olmayacak neler gördü bildiğin kıtlık var gibi yaşasak oluruz ,🤣

X