- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Sanirim.lahmacun etkiledi kuzum bir de bitki çayı icmedikce. Bir de bu aralar gene bastı beni afakanlar sanirim porsiyon kontrolüme dikkat etmem lazimNeden bu kadar şişlik oldu acaba canım. Adet mi yaklaştı. Ya da tuzlu bir şey yemiş olabilirsin. Beni hemen etkiler.
Ama şişlik olduğu için uçar gider zaten
Oo maşallah canımKızlar günaydın
Baskül bugün beni mutlu etti
Kilo bidirimi
Cuma:70.4
Pazartesi: 70.1
-300 gr
Gayet iyi canım iner tabiki
Wuuuu o da nesiiiiiiTekrardan günaydın ben bugün çok mutlu oldum☺
Cuma: 57.0
Bugün:56.2
Fark -800gr
Cuma gününe hedefim 56.6 yı görmekti şu durumda hedefimin altındayım cumaya kadar daha da inerim inşallah
Çok iyi canım devamıda gelsin inşallahGünaydın arkadaşla
Cuma 70.1
Bu gün 69.8
Fark:-300
ama bence ben cuma günü daha fazla eksideydim
Çünkü cuma bildirimden 3-4 saat sonra regl oldum
Ve bu hafta sonu kötü beslendim ona rağmen eksiyim
Cuma sonrası menüler biraz kaçamaklı gitti sanırım tam bakamadım ama öyle hatırlıyorum etki etmiş olabilir normalinin biraz üstünde bir kilo vrmiştin onlar geri gelmeye çalışıyor diren biraz canım onları sabitlemeye çalışman lazımCuma: 79.8
Pazartesi :80.4
Fark: +600 gr
Aşırı derecede şiş uyandım bugün
@Namaria canım ne güzel başladın haftaya
Güzel canım ha gayret bu hafta listeyi alalım artıkkkKizlar gunaydin
Cuma 67.35
Bugun 67.30 ayni sayilir
Evet biraz mola verelim bencede yoksa çok zorluyor 1 gün yiyoruz 3 4 günde anca gidiyor yorar bu seni canımCuma 85.4
Bugun 85.1
-300
cuma gunu yediklerimi daha bugun atabildim dun 85.5tim bi daha tovbe 7leri gorene kadar kacirmak yok ipin ucunu
Menülerine bakalım hemen canım neden böyle oluyorTÜNAYDIN KIZLAR haftaya - ile başlayanları tebrik ediyorum ahh keşke bende onlardan olsaydım
cuma 58,9
ptesi :59,2
+300
bir + dır gidiyorum Allah sonumu hayr getire
bu hafta asılayım bakayım sonuç ne olacak
Anlık bir şişkinlik olsa gerek canımGünaydın kızlar
Dün menü yazmadım klasik kahvaltı sonrası, 4 gibi ev yapımı 2 lahmacun yedim. Yeşilçay im yok ve şuan bildiğin şişim.
Cuma: 66.5
Bugün: 67.5
+1
Eki Görüntüle 2749081
El_Em
Önemli bir artı değil canım hiç moralini bozmasın su etkilemiş olabilirCuma:58.1
Bugun:58.3
Fark: +200gr
Dun sabah 57.9 gelmistim. Kacamak filan da yapmadim ama dun suyu az ictim ve coooook gec yattim. 4 gibi.
Kalkinca da hemen tartildim.
Neyse cumaya odaklanalim.
Listeyi duymak yetti
Bilmiyorum ki kaptanım neden boyle cumaya kalacağını sanmıyorum en fazla sabit gelirim gibiOo maşallah canım
Wuuuu o da nesiiiiii
Çok iyi canım devamıda gelsin inşallahtebriklerr
Cuma sonrası menüler biraz kaçamaklı gitti sanırım tam bakamadım ama öyle hatırlıyorum etki etmiş olabilir normalinin biraz üstünde bir kilo vrmiştin onlar geri gelmeye çalışıyor diren biraz canım onları sabitlemeye çalışman lazım
Güzel canım ha gayret bu hafta listeyi alalım artıkkk
Evet biraz mola verelim bencede yoksa çok zorluyor 1 gün yiyoruz 3 4 günde anca gidiyor yorar bu seni canım
Menülerine bakalım hemen canım neden böyle oluyor
Geçtiğimiz cuma +500 gelen birinin şuan eksilerle çoktan düşmesi gerekirken hâlâ + olması hiç normal değil iki hafta üst üste artı gelirsen ( hastalık vs durumları hariç tabi ) listede tutamam seni böyle canım o yüzden sıkı tut ipin ucunu hadii bırakmaaa
Anlık bir şişkinlik olsa gerek canım
Önemli bir artı değil canım hiç moralini bozmasın su etkilemiş olabilir
Ayyy gene mi bastılarSanirim.lahmacun etkiledi kuzum bir de bitki çayı icmedikce. Bir de bu aralar gene bastı beni afakanlar sanirim porsiyon kontrolüme dikkat etmem lazim
İnşallah atıcaz bu artıları da biraz sıkı tutmak gerek bu haftakızlar başka alıntıla yapamıyorum cevapla ya düşüyor direkt tek tek yazamadım O yüzden ama ciddi güzel eksiler var ya harikasınız tebrik ederimummhnisa aynı kaderi paylaşıyoruz üzülme bacım hallederiz
Düzenli basıyorlar yağmur yağmaması deprem korkusu korona tamam sustumAyyy gene mi bastılariyi ol iyiiii
Bak valla şuan burda yağmur yağıyorDüzenli basıyorlar yağmur yağmaması deprem korkusu korona tamam sustum
Oyyy tebrik ederim cumaya düşünemiyorum seniTekrardan günaydın ben bugün çok mutlu oldum☺
Cuma: 57.0
Bugün:56.2
Fark -800gr
Cuma gününe hedefim 56.6 yı görmekti şu durumda hedefimin altındayım cumaya kadar daha da inerim inşallah
Ben cumaya daha fazla eksi göremem gibi çok hızlı gitti çünkü sabit görsem yine iyi. Sen de sıkma canını regl zamanınmış sadece iradeni güçlü tut cumaya eksi görürsün. Her şey sende bitiyor unutma seni değiştirecek olan sensin☺☺Oyyy tebrik ederim cumaya düşünemiyorum seni
Malesef +yım ben
Oo maşallah canım
Wuuuu o da nesiiiiii
Çok iyi canım devamıda gelsin inşallahtebriklerr
Cuma sonrası menüler biraz kaçamaklı gitti sanırım tam bakamadım ama öyle hatırlıyorum etki etmiş olabilir normalinin biraz üstünde bir kilo vrmiştin onlar geri gelmeye çalışıyor diren biraz canım onları sabitlemeye çalışman lazım
Güzel canım ha gayret bu hafta listeyi alalım artıkkk
Evet biraz mola verelim bencede yoksa çok zorluyor 1 gün yiyoruz 3 4 günde anca gidiyor yorar bu seni canım
Menülerine bakalım hemen canım neden böyle oluyor
Geçtiğimiz cuma +500 gelen birinin şuan eksilerle çoktan düşmesi gerekirken hâlâ + olması hiç normal değil iki hafta üst üste artı gelirsen ( hastalık vs durumları hariç tabi ) listede tutamam seni böyle canım o yüzden sıkı tut ipin ucunu hadii bırakmaaa
Anlık bir şişkinlik olsa gerek canım
Önemli bir artı değil canım hiç moralini bozmasın su etkilemiş olabilir
Ah sennnBak valla şuan burda yağmur yağıyor
Son depremler çok şükür can kaybı yok ufak ufak depremlerin olması her zamn daha iyi stres böyle boşalacak canım
Koronaaşılar bugün yarın geliyor diyelim dua edelim kuzum
Canım probiyotik denedin mi hiçEl_Em canım ciddi kabızlık sorunu yaşıyordum perşembeden beri haftasonu da dahil iyice şiştim zaten bu bende hep olan birşey bir türlü düzelmiyor ne yaparsam yapim regl 7 gün var. bu artış zaten canımı çok sıktı. Eğer + gelirsem çıkar beni listeden en azından grubun ortalamsı düşmez
Canım probiyotik denedin mi hiç
Form çayları kuru kayısı falan iyide kefir falan içe bilirsin doğal probiyotik
Ya da eczanede satılan probiyotikler var alıp kullanabilirsin tabi bir süre kullanman gerekiyor
Yani bunların hiç biri anında dorun çözmüyor ama uzun vadede bir düzen oluşuyor
Ben hamileliğimde kullanmıştım Dr önermişti ayrıca bebeğindedir gaz sorunu olmaz demişti gerçektende olmadı yani çok az oldu diyelim
İşte bakış açısıAy aşçı eşlerinin kaderi sanırım
Evde pek yapmıyorlar. Eve iş getirmek istemiyorlar demek ki
01.01.2021/ 707.ETAP hakkında duyurudur,
Sevgili kaptanlarım konuştuğumuz üzere ilgili etap için
- Yılbaşı kutlayacak üyeleriniz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip ekip sayfanızda paylaşabilirler kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü paylaşım yapabilirler.
Rica :) Perşembe günü tartılan üye cuma günü fotoğrafını paylaşırsa @Zipzip- kaptanla benim için çok iyi olur aksi taktirde sayfalar arasında karışabilir
@seaBahAR
@Arrietty_
El_Em
@Zipzip-
@Niran Nevra
@moni
@LAydLiNe
Yılbaşı değil de doğum günümü kutlasam olur mu kaptanımCanlar yılbaşı uygulmamız budur bilgilerinize